%80 müzik %20 telefon görusmesi icin 1000-1500 civari intercom bakiyorum. Deneyimlerinize göre ne tavsiye edersiniz?
%80 müzik %20 telefon görusmesi icin 1000-1500 civari intercom bakiyorum. Deneyimlerinize göre ne tavsiye edersiniz?
Ses sistemi manyağı biri olarak 1500den biraz yukarıya Packtalk Cardo baya iyi. JBL hoparlorleri var.
Vimoto V8 tavsiye ederim hem o kadar pahalıda değil
Sena SMH-5 giriş seviyesi olmasına rağmen başarılı bir intercom. 1000 lira civarında. Daha iyisi ve özelliklisi için Sena SF2 bakılabilir.
1000-1500 TL civari butce ayirmis olsaydim ben de Sena SMH-5 dusunurdum. 900TL'ye dusmus fiyati da Motomax'ta
https://www.motomax.com.tr/sena-smh-5-interkom-11505
Cevaplar icin tesekkur ederim herkese.. Sena smh5 ve Sf2 bakiyorum. Aralarinda ne kadar fark var bilmiyorum. Inceleme pek yok bilgi pek yok. Benim icin muzik onemli. Daha once hic kullanmadim cok mu iyi oluyir acaba? Biraz paraya kiyamiyorum bilmedigim icin..
cardo pack talk kullaniyorum, hatta duo paketini arkadasla aldik daha da ucuza geldi.
simdiye dek baska hicbir intercomdan bu derece memnun kalmadim, jbl hoperlörler ve kulak tikaci ile harika sonuc veriyor.
amazon fcmoto gibi yerlerden indirim kovalayip duo paketini arkaasinla al, memnun kalirsin
Alisan ustamizinda inceleme videosunu koyalim tam olsun
Sena 30k dan sonra
Cardo pactalk black bambaşka geldi.
Knmaster lar uygun butçeli, bi bak istersen
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
Ya da midland
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)