istanbul üsküdar'da öldürülen motosikletli kurye - Serdar Gökhan Bedir
Reklamlar
-
esasında yeni bir haber değil.
geçtiğimiz Cumartesi (05.04.2021) günü Üsküdar Ferah Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir iş yerine evrak getiren 35 yaşındaki Serdar Gökhan Bedir, evrakı bıraktıktan sonra motosikletinin yanına geldiği sırada hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Bedir olay yerinde can verirken, ticari araç sürücüsü kaçtı. Evli ve iki çocuk babası Bedir'e çarpan sürücü ve araçtaki 4 kişi yakalandı.
ilgili video (bey seyretmedim, tahammül edemiyorum)
SONUÇ:
Sürücü, sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
neredesin adalet?
insan öldüren nasıl serbest bırakılır?
kaynak
Reklamlar
-
Şu serbest bırakmalar insanı kendi adaletini sağlama yoluna itiyor.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...cu-icerir.html
-
30 bın tl ceza karsılıgı bırakıldı dıye duymustum.
kaçan bir insana adam ölse de ölmesede katil gözüyle bakılmalı, şerefsiz it.
-
Hangi cezayı verirlerse versinler giden geri gelmeyecek. En başta ehliyet alma şartları değişmeli. Denetimler daha sıkı olmalı. En son olarak cezalar ateş pahası olmalı ki kimse cesaret edemesin.
-
...Doblo...
Bu adalet sistemi böyle giderse, insanların kendi adalet anlayışlarını uygulamaya başlamaları fazla sürmeyecektir. Adalet sadece belli kesime olmamalı.
-
-
Cinayet işliyor çünkü olay yerinden kaçıyor, bir de teslim de olmuyor yakalanıyor ancak müthiş(!) adalet sistemimiz adli kontrol şartı ile serbest bırakıyor, yorum yapamıyorum çünkü ağır konuşmak gerekiyor bu konu hakkında.
-
hapishanelerde yer olmadigi icin, adam oldurmedigin surece hapse girmiyorsun. Gerci adam oldursen de, paran varsa yine girmiyorsun.(bkz Sinan cetin ve oglu)
Adaletin olmadigi yerde, orman kanunlari gecer. Ormanin en acimasiz yaratigi da insandir.
-
-
şimdi biz bu katile şurada saydırsak ve bu adam da buna karşılık hakaret davası açsa kazanır ve bize de hapishane yolu görünür.
-
Umarım hak ettiği cezayı alır. Geride kalanlara sabırlar. Çok üzücü çok.
-
"Abi işim gücüm var , ticaret yapıyorum , çocuklar evde ekmek bekliyor , kaçmıyorum ya işte burdayım , gelirim mahkemelere".
"Ha tamam evladım , yaz kızım , ölen zaten öldüğünden , yolun ortasına araç parkettiğinden ..."
-
Adalet mülkün temelidir...
Maalesef bu mülkün temeli çürümüş durumda.
-
Green_Beret adlı üyeden alıntı
Adalet mülkün temelidir...
"Zenginin malını fakirden koruyoruz" demektir aslında ve Atatürk böyle bir laf etmemiştir , uydurma bir şeydir.
-
çarpan kişi ölenin yeğeniymiş. şaka yapmak istiyor arabayı üstüne sürüp ayarlayamayınca da çarpıyor.hap atmış diyorlar. ölen kişinin babası da aynı yerde kazada ölmüş.
-
aykırı adlı üyeden alıntı
çarpan kişi ölenin yeğeniymiş. şaka yapmak istiyor arabayı üstüne sürüp ayarlayamayınca da çarpıyor.hap atmış diyorlar. ölen kişinin babası da aynı yerde kazada ölmüş.
Kaynak var mi hocam bu konuyla ilgili?
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
"Zenginin malını fakirden koruyoruz" demektir aslında ve Atatürk böyle bir laf etmemiştir , uydurma bir şeydir.
Bu sözün Atatürk'e ait olduğunu iddia etmedim bu söz Hz. Ömer'e aittir. Adaleti olmayan bir devlet, temeli olmayan bina gibidir. Nasıl ki temelsiz bina olmazsa adaletsiz de devlet olmaz...
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
saol ismail abi, biryerde okumustum bende.
-
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum :(
-
kaynak mahalledeki abiler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)