Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bir çocuğun İstekleri ve geri çevrilişleri

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    takma kafana gökhan içelim inşalah en kısa zamanda hayalindeki motosiklete kavuşursun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    koyulacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dorado V5
    *Gökhan 2433
    benimde motor alma hevesim 2 sene öncesine dayanır... ayrıca gerçekten istersen bu öyle 5 sene falan sürmüyor. ben kimsenin beş kuruş yardımı olmaadn gittim aldım motorumu. (herkes hala şaşkın ya... neyse) birde kendi paranla aldığın motorun tadıda başka oluyo. yıkaması zevkli , sürmesi zevkli...vs..vs yakında alıcaksın
    Dorado V5

Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sımdı yazcagım yazıyı buraya yazmaya once cekındım ve acaba yazsammı yazmasammı dıye dusundum sonra aklıma sızlerın ne kadr ıyı ınsanlar oldugunuzu dusunup yazmaya karar verdım
    Şımdı okumaya basladıgınızda ilk satırlar sıze alakasız gelebılır ama devamını okudukca konuyu anlamaya baslıycaksınız.
    Evet her kucuk cocuk gıbı benımde ısteklerım oluyordu 7 yasındayken ailemden kucuk bır kedı ıstemıstım ama onlar neee kedimı ıyyy tereyagına kılı duser heryerı pısletır ustunu basını cırmalar kan ıcınde kalırsın gorursun demıslerdı ve ben o an ıstegımden vazgecmıstım.Sonra bırazdaha byudum ve 10 uma geldım bu seferde bır kopek ıstıyordum bunu aileme soledıgımde ne kopegı pıs salyalarını heryere bulastırcak,heryere tuylerını dokecek,sonraa her sabah gezdırmen lazım ee senın okulun var nasıl gezdırcen,sonra heryere pıslıycek onları temızlıyceksın deyıncee hemn vzgectım ve daha duzgun seyler ıstemeye basladım(aileme gore bana gore cok normaldı ) Artık yasım 18 olmustu artık ailemden daha buyuk seyler ıstemeye baslamıstım ve bu ıstek artık bır tutkuya donusmustu evet anlıycanız gıbı artık bır MOTOSİKLET istiyordum ve onlar yıne bılındık tepkıyle ne motosıkletı dusup olceksın bıde senlemı ugrascaz hıc haber ızlemıyomsun fln fılna gereksız seler soledıler ama bu sefer farklıydı ben bu ıstegımden bır turlu vazgecemıyordum sankı beynımın ıcı motorrrr motrrrr dıye ınlıyodu, hep yanımdan gecen motora aç gıbı bakar agzımın suyu akardı ve her sesın arkasında onu gormek ıcın kovalardım.Hla ıcımde bu ıstek olmasına ragmen bır motorum yok.Insan buyudukce herseyı anlamaya baslıyor.Benım ıstegım kedıyı,kopegı sevmedıklerınden degıl maddı sorunlar yuzunden almadıklarını anladım.Galıba motor ıcınde bu gecerlı bende buyuzden ustlerıne gıdıp ısrar etmeıyorum gıdıp kendım para kazanıp ılk motorumu alıcam kafaya koydum ama bunun ıcın bı 5 sne daha beklemem lazım.Ne demısler sabırla işeyen mermerı delermıs ıste bole bunları tek tek yazdım eeger okuduysanız ne mutlu bana esen kalın
    yazmış oldugunuz paragrafı özenle okudum.yaşım daha 16 ve kendimi bildim bileli motor hastalıgı almış başını gitmiştir bende.Gokhan abi bende sizin gibi nere olursa olsun bir motor sesi duydugum zman yanıma gelene kadar bakarım sonra arkasından koşmaya başlarım.tabi ki yakalak ona sesimi duyurmak imkansız ama bana bu bile yetiyor bana.seneye inşallah A2 ehliyetini alıcam.tabi motorum yok .Bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Alıntı nedenama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazmış oldugunuz paragrafı özenle okudum.yaşım daha 16 ve kendimi bildim bileli motor hastalıgı almış başını gitmiştir bende.Gokhan abi bende sizin gibi nere olursa olsun bir motor sesi duydugum zman yanıma gelene kadar bakarım sonra arkasından koşmaya başlarım.tabi ki yakalak ona sesimi duyurmak imkansız ama bana bu bile yetiyor bana.seneye inşallah A2 ehliyetini alıcam.tabi motorum yok .Bunu sizlerle paylaşmak istedim.
    bana abi demene gerek yokkı aynı yasta sayılırız 2 yas var YAV bende dıyodum acaba bendemıvar bu hastalık her motorun arkasından kosmak demekkı her motor severde var mıs hehe

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Güzel Türkiyemizin sorunları ile baş etmek zorundayız.Bunların başında geçim sıkıntısı geliyor.Ama dayanmak bizim birincil vazifemiz bunu unutmayalım.Daha iyiye sahip olmak için ilk başta önemli olan azim sorasında çalışmak var.18yaşımı doldurmama 5ay gibi bir zaman kaldı.Motor sevdam yaklaşık 10sene öncesine kadar dayanır.Efet doğru gerçekten ilk okula başladığımdan beri motor aşkı ile yanıp tutuşuyorum.Eski motorculardan olan babam yaklaşık 2-3sene öncesine kadar bana motor almaya yakın duruyor.Nedeni ise kendisinin önceden yaptığı kazalar ve ardından vücudunda bıraktığı izler.Allahtan çok büyük etkiler bırakmamış.Arka bacak kasında bir kesilme var eksik orası gözüküyor gözle.Özellikle fazla yüzdüğü zaman kramp giriyor ayağına.Birde kolu çıkmış.ve ufak hasarlı bir dünya kaza.Eski derken baya eski.30sene öncesine dayanıyor.Evlenene kadar devam etmiş.sorasında yavaş yavaş bırakmış.Bacağındaki sakatlık 350lik jawayı arkadaşı ile ilk topladıklarında ilk yolculuğunda yaşanmış bir kazadan kaynaklanıyor.Şarampole yuvarlanmışlar hala anlatırken motora üzüldüğünü anlatır gıcır gıcır nikelajları yanıyor vs.Kendine üzülmüyorda motora üzülüyor.Okadar uğraş vs.İşte motor aşkı böle bişe...Kaza anında ilk baktığı her zaman motoru olmuş.Gece yaptığı kazalarda ilk baştan motoru korunaklı kapalı bir yer bulup sorasında eve gidermiş.Gerçekten motorculuk bir aşktır.Biraz sabır ister doğal olarak.Şimdisinde aslında şanslı olduğumuzu unutmamak gerekir.Çok uygun şartlarda motor üstüne binebiliriz.Çinde olsa dandik de olsa motor aşkımızı köreltecek bir alete ulaşabiliriz.Ama eskiden öle deilmiş eski motorcuların işi daha zormuş.Elinde her zaman nakit para olmalı ilk olarak.bu zor olduğu için dağınık ikinci el motorları alıp toplarlarmış.iki silindir-üç silindir mobilet yaparlarmış.Bir dünya modifikasyon üstüne.Veya hala daha söyler 350lik jawa toplamak istediğini.Eski aşkları güncellemek istiyor işte.
    şimdi benim yaşım 18.babama 250cc bir motor beğendiğimi söleyince kızıyor o sana fazla sürat yapar ağırdır vs.Halbuki benim hız manyağı biri olmadığımı biliyor.Onun gençliğinde yaptığının çeyreğini bile yapmadığımı biliyor.Ama yine de kıyamıyor başıma bir zarar gelirse diye.Ailelerimize ilk baştan güven vermemiz gerekiyor.Ne kadar güvende versek yine de çekiniyorlar işte.Bazen ikna olsalar da yine de ufak bir motor ile ilk baştan kendini ustalaştırmalısın diyor.Ailemizin imkanları dahilinde bir motor inş önümüzdeki kış alınacak.Biraz sanırım düzgün bişe olucak.virago250 falan.denk getirebilirsek.ama yine de belli deil.Düzgün derken hayalimdeki desem sanırım daha iyi.Gerçekten senelerdir motor hasretiyle yanıyorum yanımdan 50mt uzağımdan bir motor geçerken sesi gidene kadar dinliyorum arkasından buğulu gözler ile bakıyorum.Sesini duymak bile bazen hoşuma gidiyor.VEya internette sabahlara kadar motor araştırması yapmak bile.Senelerin isteği olan motoruma kavuşmam için tabiiki de aileminde bana bazı şartları var derslerimin iyi olması gibi.Öle karşılıksız ödülde olmaz.Bizim ailenin genel kuralıdır.Eğer bişeye sahip olmak istiyorsanız çalışmalı ve haketmelisiniz.İstediğiniz küçücük bişe olsa bile.
    Arkadasım yaşlarımız aynı eğer senin yerinde olsaydım en ufak bir parayı bile biriktirirdim.Şimdi yaptığım gibi harçlıklarımdan arttırdıklarım ile bir çok şeyi kendim alıyorum.Hafta sonları babama yardım ediyorum vs.Gerçekten insan bişeyi isterse sahip olması için arasında sadece zaman kalır.Sabretmelisin azmin ile istediğin şeye sahip olabilirsin.Yeterki sabret.motor isteğimi nasıl bastırdığımı bir bilsen babamın işleri dolayısı ile.Ama umarım sabrım ile istediğim motora kavuşacağım.Sana başarılar diliyorum.motor aşkın inş hiç bitmesin.Biraz fazla uzun bir yazı oldu sanırım.okuyanlara teşekkürlerimi sunuyorum...
    Motor aşkınız hiç bitmesin...Rüzgarsız günleriniz hiç geçmesin...
    AKIN FİDAN

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Kardeş sabret be Ben küçüklüğümden beri ailemden istediğim şeyler iki elin parmaklarını geçmez. Zamanında bi bilgisayar istedik, abim aldı zaten alınan en büyük şeyde buydu Ben istemezdim çünkü maddi imkanlar kısıtlıydı. Sonra büyüdük yine bişey istemedik ama ne zamanki motor sevdası düştü içimize o zaman yanaştık " bana motooooor diye". Tabiki ilk tepki yok olmaz. Para yok. İyi dedim ben alırım o zaman tabi ben öğrenciyim nasıl alcam nerden para bulcam. Ama yılmadım biriktirdim borç aldım allem ettim kallem ettim motoru aldım Baştada söyledim sabret en sonunda kavuşacaksın. Uzun oldu özür dilerim ama anlatmak istedim...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    ana ana aynı seyleri bende yasadım wala halen yasıorumm maddiyetten dolayı motor alamıolar bende senin gibi kendi paramı kazanınca alcam inş. (köpek bende istedim aynı seyler banada dendi caktırma )

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel Türkiyemizin sorunları ile baş etmek zorundayız.Bunların başında geçim sıkıntısı geliyor.Ama dayanmak bizim birincil vazifemiz bunu unutmayalım.Daha iyiye sahip olmak için ilk başta önemli olan azim sorasında çalışmak var.18yaşımı doldurmama 5ay gibi bir zaman kaldı.Motor sevdam yaklaşık 10sene öncesine kadar dayanır.Efet doğru gerçekten ilk okula başladığımdan beri motor aşkı ile yanıp tutuşuyorum.Eski motorculardan olan babam yaklaşık 2-3sene öncesine kadar bana motor almaya yakın duruyor.Nedeni ise kendisinin önceden yaptığı kazalar ve ardından vücudunda bıraktığı izler.Allahtan çok büyük etkiler bırakmamış.Arka bacak kasında bir kesilme var eksik orası gözüküyor gözle.Özellikle fazla yüzdüğü zaman kramp giriyor ayağına.Birde kolu çıkmış.ve ufak hasarlı bir dünya kaza.Eski derken baya eski.30sene öncesine dayanıyor.Evlenene kadar devam etmiş.sorasında yavaş yavaş bırakmış.Bacağındaki sakatlık 350lik jawayı arkadaşı ile ilk topladıklarında ilk yolculuğunda yaşanmış bir kazadan kaynaklanıyor.Şarampole yuvarlanmışlar hala anlatırken motora üzüldüğünü anlatır gıcır gıcır nikelajları yanıyor vs.Kendine üzülmüyorda motora üzülüyor.Okadar uğraş vs.İşte motor aşkı böle bişe...Kaza anında ilk baktığı her zaman motoru olmuş.Gece yaptığı kazalarda ilk baştan motoru korunaklı kapalı bir yer bulup sorasında eve gidermiş.Gerçekten motorculuk bir aşktır.Biraz sabır ister doğal olarak.Şimdisinde aslında şanslı olduğumuzu unutmamak gerekir.Çok uygun şartlarda motor üstüne binebiliriz.Çinde olsa dandik de olsa motor aşkımızı köreltecek bir alete ulaşabiliriz.Ama eskiden öle deilmiş eski motorcuların işi daha zormuş.Elinde her zaman nakit para olmalı ilk olarak.bu zor olduğu için dağınık ikinci el motorları alıp toplarlarmış.iki silindir-üç silindir mobilet yaparlarmış.Bir dünya modifikasyon üstüne.Veya hala daha söyler 350lik jawa toplamak istediğini.Eski aşkları güncellemek istiyor işte.
    şimdi benim yaşım 18.babama 250cc bir motor beğendiğimi söleyince kızıyor o sana fazla sürat yapar ağırdır vs.Halbuki benim hız manyağı biri olmadığımı biliyor.Onun gençliğinde yaptığının çeyreğini bile yapmadığımı biliyor.Ama yine de kıyamıyor başıma bir zarar gelirse diye.Ailelerimize ilk baştan güven vermemiz gerekiyor.Ne kadar güvende versek yine de çekiniyorlar işte.Bazen ikna olsalar da yine de ufak bir motor ile ilk baştan kendini ustalaştırmalısın diyor.Ailemizin imkanları dahilinde bir motor inş önümüzdeki kış alınacak.Biraz sanırım düzgün bişe olucak.virago250 falan.denk getirebilirsek.ama yine de belli deil.Düzgün derken hayalimdeki desem sanırım daha iyi.Gerçekten senelerdir motor hasretiyle yanıyorum yanımdan 50mt uzağımdan bir motor geçerken sesi gidene kadar dinliyorum arkasından buğulu gözler ile bakıyorum.Sesini duymak bile bazen hoşuma gidiyor.VEya internette sabahlara kadar motor araştırması yapmak bile.Senelerin isteği olan motoruma kavuşmam için tabiiki de aileminde bana bazı şartları var derslerimin iyi olması gibi.Öle karşılıksız ödülde olmaz.Bizim ailenin genel kuralıdır.Eğer bişeye sahip olmak istiyorsanız çalışmalı ve haketmelisiniz.İstediğiniz küçücük bişe olsa bile.
    Arkadasım yaşlarımız aynı eğer senin yerinde olsaydım en ufak bir parayı bile biriktirirdim.Şimdi yaptığım gibi harçlıklarımdan arttırdıklarım ile bir çok şeyi kendim alıyorum.Hafta sonları babama yardım ediyorum vs.Gerçekten insan bişeyi isterse sahip olması için arasında sadece zaman kalır.Sabretmelisin azmin ile istediğin şeye sahip olabilirsin.Yeterki sabret.motor isteğimi nasıl bastırdığımı bir bilsen babamın işleri dolayısı ile.Ama umarım sabrım ile istediğim motora kavuşacağım.Sana başarılar diliyorum.motor aşkın inş hiç bitmesin.Biraz fazla uzun bir yazı oldu sanırım.okuyanlara teşekkürlerimi sunuyorum...
    Motor aşkınız hiç bitmesin...Rüzgarsız günleriniz hiç geçmesin...
    uzun yazı ama her harfını dıkkatle okudum desem yalan olmaz.Iste aynen benın hıssetıklerımı,benım yaptıklarımı yapan bırısın.Bende artık en ufak parayı bı yere koyup bı babama yardım edıp para toplamaya calısıyorum bıgun motorum olcak ınsallah o gunlere bıraz var ama yınede beklıycem.Şımdılık kendımı motogp3 oynayarak tatmın edıyorum oyun basladıgı zamn o sesı duydugum zamn ıcımde bı rahatlama oluyor valla

Emeksiz yemek olmaz.

ilk bir kaç mesajı okudum arkadaşların daha fazlasını okumayacağım duygulanmaya başladım çünkü!!!
    ya bu topic çok duygusal olmuş insanın yüreğine yüreğine vuruyor kilitlensin be bu topic üzülmeyelim daha fazla

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    evet bende yarısını peşin verene kadar neler çektim bi ben bilirim bide allah yarısınıda kredi kartına taksit bitene kadar anam agladı o duymadı ama ben bittim ya ama en sonunda bitti şimdi bende daha büyügünü istiyorum ...
    honda...1800cc...
    98 Beygir.....

kanunisultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KaNuNi PoPcOrN & YaMaHa YbR
    gökhan kardeşim 3 sene neler yaşadık ya bunların hepsi benim yüzümden oldu ama hepsi ben motor almasaydım seni bindirmeseydim anlatmasaydım bu tutku sende olıyıcaktı aslında herkezin içinde bi motosiklet sewdası yatar ama ben onu tetikledim galiba iyi etmedim durumunu benden başka kimse iyi anlayamaz negünler geçirdik beraber buda geçer diyicem ama geçmiyicek be kanka koydun gittin istanbula aldı istanbul yine sewdiğim birisini almayada dewam ediyo yok kimse etrafımda kızılcıklıya çıkıp geçen racınglerin egzoz markalarını tahmin edebileceğim bi kankam YOK sen hala motordan bahsedıyon bana sen sana ben lazımız olm bak ya sen gel ya ben gelıyım olmıyıcak böle özledim lan seni hani daha çok gidicektik pikniklere daha çok düşücektik motordan kalkıpda bana şimdi motor alamıyom tafrası yapma gözümede gözükme!!!sen gittin bende bittim kimse kalmadı etrafımda!beni bi sen anlıyodun lan redalert age of revolt hatırladınmı bunları kış günü es nete sıra kapmaya gidiyorduk 3 saat öncesınden strateji kuruyoduk ewde gel lan gel artık yeter!

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    inşallah alırısın arkadaşımmm ... dulalarımız seniniyani bizim gibiler için...

leonine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    arkadaşım 28 yaşındayım ve ilk defa üstüme kayıtlı tek malım bir adet çin malı curiser var umarım en kısa zamanda istediğin motorunu alırsın bu duyguyu çok iyi biliyorum.
    kendime söz vermiştim ve sözümü tuttum kendim dişimden tırnağımdan arttırdım. giymedim yemedim içmedim peşinatımı hazırlayıp anadolu çetelem ile makinama kavuştum alalı 7 ay olucak hala annemin ve babamın motor aldığımdan haberi yok( bazen haykırmak istiyorum ) bu konuda kesin karar vermiş gibisin yılmadan şimdiden istediğin için birikime başla

CERRAHI kardeşim ben hiçbir zaman kapıdan geçen satıcılardan bişey almak için evin kapısana bile gidemezdim. gitsem nolucak ki kardeşime süt alamadığımız zamanlar oldu, ben hiçbir zaman lewis pantolon adidas ayakkabı giymedim öylede böylede hayat devam ediyor bazen okadar çok şey yazmak geliyor ki içimden şimdiki halime binlerce şükürler olsun istediğimi alıp giyip yiyebiliyorum çocuk iken bazı şeyler uzakmış gibi geliyor ben istediğimi sölediğimde annem cevap veremezdi şimdi bende bir babayım ve annemi babamı çok iyi anlıyorum şimdiki zamane gençlerinde ise yokluk bilmiyorlar cenabı rabbim kimseyi yoklukla terbiye etmesin

burda vurgulamak istediğim insan kendi ayakları üzerinde durduğu zaman ve çalışkansa herşeye istediği herşeye sahip olabilir.
    \'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'

İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL

bende üniv. öğrencisiyim ve bende de aynı dert var motorsuzluk ama..ona ulaşmak için çalışmaya başladım part-time ehliyete kendi paramla yazıldım ailem motorla ilgili hiç bir masrafı üstlenmiyor zaten bu aralar sıkışıklıklar var isteselerde üstlenemezler...yazılı sınava girdim gecen ve eylülün 23 ündede direksiyona giricem tüm masrafları karşılıyorum şükürler olsun ilk bahara motorla girmek istiyorum ama ilk motorum ne olur bilemiyorum parama göre bakıcam bişeyler...umarım bi aksiklik çıkmaz ve biriktiririm bu motor için para kazanma olayı bana iş deneyimi sağladı ve işimde biras ilerledim kariyer yapıorum şimdi işimde yeni bir iş teklifi geldi ve oraya gectim bu gün anlaştım yani motor aşkı kariyer açısından da iyi oldu...hepimiz için hayırlısı olsun arklar hayırlı motorlar alalım

Alıntı kanunisultan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhan kardeşim 3 sene neler yaşadık ya bunların hepsi benim yüzümden oldu ama hepsi ben motor almasaydım seni bindirmeseydim anlatmasaydım bu tutku sende olıyıcaktı aslında herkezin içinde bi motosiklet sewdası yatar ama ben onu tetikledim galiba iyi etmedim durumunu benden başka kimse iyi anlayamaz negünler geçirdik beraber buda geçer diyicem ama geçmiyicek be kanka koydun gittin istanbula aldı istanbul yine sewdiğim birisini almayada dewam ediyo yok kimse etrafımda kızılcıklıya çıkıp geçen racınglerin egzoz markalarını tahmin edebileceğim bi kankam YOK sen hala motordan bahsedıyon bana sen sana ben lazımız olm bak ya sen gel ya ben gelıyım olmıyıcak böle özledim lan seni hani daha çok gidicektik pikniklere daha çok düşücektik motordan kalkıpda bana şimdi motor alamıyom tafrası yapma gözümede gözükme!!!sen gittin bende bittim kimse kalmadı etrafımda!beni bi sen anlıyodun lan redalert age of revolt hatırladınmı bunları kış günü es nete sıra kapmaya gidiyorduk 3 saat öncesınden strateji kuruyoduk ewde gel lan gel artık yeter!
    Kanka hatırladım sımdı duygulandım bak bızde burda surunuoz napcan.sımdı sıze su motor tuttkumu anlatcam.Yas 16 motor lar hıc ılgımı cekmıyor acıkcası sonra kanunısultan gıdıor 1 tane motor alıyor bende hala bıse yok.Ama kanunıde manyak bı motor aşkı her gordugu motora bakıyor,hepsının pesınden kosuor.Yav dıyom sen manyakmısn nıye hepsını bakıyon,koşuyon.Hergunumuz bole gectı.Sonra kanunısultanla kısa turlar yapmaya basladık(pıknık vs.)benım ıcımde bı seyler depresmeye basladıgı ılk anlar bu anlar.Sonra noldugunu anlamadım her gordugumuz motorun arkasından beraber kosmaya basladık(laaaa farukk koslaaaa tepeden 1 tane zx-10 r gecıyorrrr gıbı)ıste bole bole bende motor askı dogmaga basladı.sonra abım gıttı bı tane yzf r1 aldı ve benı gezdırmeye basladı ben ıyıce kudurdum sonra bu sıteye uye oldum ve motorun aşkının tam olarak burda tattım ve bır motor almaya karar verdım.Kısacası benım bole olmamın tek sebebı kanunısultandır hepsı onun yuzunden Motor alınca Bulusup gezcez dıye sozlestık unutmadın demı,motogp ye gıtcez.Bak satarsan gorusuruk haaa

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CERRAHI kardeşim ben hiçbir zaman kapıdan geçen satıcılardan bişey almak için evin kapısana bile gidemezdim. gitsem nolucak ki kardeşime süt alamadığımız zamanlar oldu,

Allah kimseye kaldiramayacagi yükün altına sokmuyor. O zamanın sabırları geliyor belkide simdi karsımıza. Hem zaten hayatta oyle degilmidirki zaten. her inisin bir yokusu yokmudur. O yokuslardan cıkmadıkca inilmiyor rahat bir şekilde yokustan.
    Allah herşeyin hayırlısını versin.
    Ne eylerse mevlam eyler, Ne eylerse güzel eyler...
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    gercekten çok etkilendiğimi söylemek isterim işte imkanlar meselesi biliyorum ama insan en azından artık kendi harcayacağı parayı kazanmaya basladığı zaman hem zamanın kıymetini hemde elinde tuttuğu paranın değerini çok iyi anlyor

Allah herkesin gönlünün muradını versin. (amin)

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Allah herkesin gönlünün muradını versin. (amin)

Amin.....
    Allah Hayırlı olan seyleri gonlumuze razı, gonlumuzde olanlarıda bize hayırlı nasip etsin.....
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler