CG parçaları her markada uyumlu mu?
Reklamlar
-
Öncelikle merhaba, kendim bir cafe racer projesi yapmak istiyorum fakat bu işlerde yeniyim ve bütçeyi de yükseklere çıkaramıyorum, kendime bir Honda CGL 125 buldum, eski püskü bir şey ben elimden geçirmek istiyorum.
Şimdi, benim bildiğim üzere cg bir motosiklet modeli ve tipleri falan da hep aynı, buna dayanaraktan şunu sormak istiyorum cg parçaları her markaya uyar mı? misal ben honda cg 125 parçasını gidip kuba cg 125'e takabilir miyim ve tamamen uyar mı, neleri bilmem gerekir?
Konuyu umarım yanlış başlık altında açmamışımdır, iyi forumlar diliyorum.
Reklamlar
-
Cg lerde elektirik tesisatları farklı oluyor diye biliyorum akü destekli veya akü desteksiz şekilde diğer parçaları uyum sağlayacaktır. Bende mobylette custom çalışması içerisindeyim suanda konum güncel 10 gün içerisinde projemi bitirmeyi düşünüyorum umarım istediğin sonucu alırsınız cafe racer yaparken kalın lastik düşünürseniz benımde bu projede kullandığım ravo servis cross lastiklerini tavsiye edebibilirim ön arka 425 tl ye aldım
Buda benım projem
-
Yoklomonas adlı üyeden alıntı
Cg lerde elektirik tesisatları farklı oluyor diye biliyorum akü destekli veya akü desteksiz şekilde diğer parçaları uyum sağlayacaktır. Bende mobylette custom çalışması içerisindeyim suanda konum güncel 10 gün içerisinde projemi bitirmeyi düşünüyorum umarım istediğin sonucu alırsınız cafe racer yaparken kalın lastik düşünürseniz benımde bu projede kullandığım ravo servis cross lastiklerini tavsiye edebibilirim ön arka 425 tl ye aldım
Buda benım projem
https://i.hizliresim.com/x1nL9W.jpg
Abi cafe racer kalın lastiksiz olmaz zaten bu da albenili duruyor
-
Mobylette mafsal arası mesafeden ötürü takılabilecek en kalın lastık 2.75 bile ucu ucuna dönüyor ama cg ye cok daha kalın lastik takılabilir.
-
Bağzı spesifik parçalar hariç yüzde doksanı birbirine uyuyor hocam
-
Cglerin Çoğu parçası uyar. presto pr125 a cgl 125 in kopyası onun parçaları da olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler