Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ben sıkıldım

REKLAM ALANI
    neron57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    siz pembe dünyanızda yasamaya devam edin durus olun ama sunuda bilin herkez aynı degildir
    ilerleyen yıllarda anlarsınız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    Ne demek şimdi bu??
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    ortamın farklı o zaman çapını genişletsen iyi olur dediklerinde haklılık payın var ama 2. el konusunda motorcuyum diyen bazı insanların yada bu işi sadece ticarete dökenlerin arasındasın yada
    neyse umarım sağlam bir ortama kavuşursun
    ERASER WİLL COME BACK

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    neron57, herkes aynı değildir haklısın ancak uyulması gereken birtakım normlar vardır toplumda. Hadi bu forumu salla ancak gerçek hayatta da belirgin kurallar yok mudur? Biz motorcuyuz diye övünüyoruz, özgürlük diyoruz, saygı diyoruz, dayanışma diyoruz... Peki ya ne kadarını uyguluyoruz hiç sorguluyor muyuz?
    Örneğin bir yazında "çok hızlı giderim kimse karışamaz, kaza yapacak olan benim" benzeri bir şey dedin. Motorla bize çarpıp ölümümüze yol açtın diyelim. Hani saygı?

Örneğin bir başka yazında motorcuların motor satarken motorun hasarlarını söylememelerini söyledin, hatta bir nokta da tasvip ettin bunu. Hani dayanışma?

Sonuç olarak tek gecelik bayanların nerelerde gezdiğini bile taşıdın foruma ancak bunun karşısında tutumumuz sadece ilgili yeri düzenlemek oldu. Başlıklarını gerekli olmadıkça (!) kilitlemedik.

Seni bilmiyorum ancak ben açıkçası forumdan ayrılmanı istemiyorum. Bugün burda, kendi aramızda bir dayanışma örneği sergileyemezsek dışarıya karşı ne kadar birlik içinde oluruz düşündürücü. Bu yüzden gel hatalarımızı beraber görelim, yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunalım ve şu platformu daha ciddi amaçlar için kullanalım.

Saygılarımla
    Lucien bunu beğendi.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    Prometheusa katılıyorum.
    Önce kendi aramızda birlik ve dayanışmayı sağlayabilmemiz lazım.Kesinlikle kimse burdan anlaşmazlık ya da kırgınlık yüzünden ayrılmamalı.Sorunlar halledilebilir bence önemli olan hataları kabullenmek.
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    challenger olmaktansa birazuyum sağlarsan seviniriz
    Prometheus haklı +1
    ERASER WİLL COME BACK

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    prometheus+unbeaten+powerbyaydin=motosiklet.net bilmem anlatabildimmi
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

neron57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hersey icin sagolun iyi yada kotu tanısmada bazılarınızla tanısmıstın pırıl pırıl cocuklarsınız
    prometheus
    bugune kadar cok dustum ama kimseye carpmadım ben gazlarken motor nasıl hızla donuyorsa benım kafamda o hızla calısyor yokdakı tozun bıle hesabını yaparım sen kacsanıyede benım onume cıkarsın ben senı o suratle nasıl sollarım benım ruzgarım senı netarafa atar motorun kılosune nekadar etkılerım senı buna inamaya bilirsin ama yılardan sonra senı soladıklarında orenıyorsun 92 ikide ilk motorumu aldın ozamanlar böyle degildi herşey farklıydı eskilerden tanıdıklarınasor ben hiç birzaman motorcu olmadım olmamda olamamda derler ya adı cıkmıs 90 a dusmez 80 ole olmuş
    bunları iyi dinleyin dedigim gibi arkadasların motorlarını onarıyorum ( ucretsiz beni tamirci sanmayın)
    yatakların altına bıra kutusu koyanmı istersin
    yatak yaptrıp motara binmeden satan 1 saat sonra kol bosaltıp gerı gittiginde sen cok gazlamıssın suc senın dıyenmı
    cogu insanın fazla parası olmadıgı ıcın ikici el alıyor satanında fazla parı sı olmadıgı ve su dusunce ya zaten satıcam cok masraf yapmıyım dıyenmı
    ben daha para için kimseyi kırmadım tanısamda tanımasamda herkeze yardımcı oldum olurum ben sunu dusunurum yap ama karsılık bekleme cok insanın motorunu onardım tanımadan şunun mutlulugu herseye yeter parası yoktur yaparsın o gozun gulmesı tesekkur etmesı aksam yatıgımda ben bugun bırıne daha mutlu ettım dıye bılen bırı olmayı istedim

siteye girmiyorum ama arkadasım soledı yazdıklarınızı ama sizin gibilerin sayısı az çakallar daha fazla sakın dusmeyın kazada yapmayın onların elıne dusmeyın yeter

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    neron57, tanışmada fazla sohbet imkanımız olmamıştı. İyi niyetlisin bunu biliyorum ancak bazen kendini ifade ederken farklı cümleler seçiyorsun sanırım. (Bunu ben de çok yapıyorum aslında ) Ancak bu aşılmayacak bir şey değil. Biraz sen biraz da karşındakiler daha fazla anlamaya çalışarak, zamanla oturacak bir şey. 55 mesajın var daha Dışardan gören birisi, "ne ara tanışmış, ne ara anlamış, ne ara tartışmış, ne ara kızmı, ne ara gitmiş" diye sorar mutlaka. Ki ben de soruyorum açıkçası. Bu da gidişinin anlamsızlığını anlamama yetiyor açıkçası. Şahsi görüşüm uzaklaşma forumdan, tamam bir süre yazma istiyorsan ancak oku ve kafanda yorumla. Bir süre sonra forumdaki üsluba, nelere kızılıp nelere kızılmadığına vs. daha çok dikkat edersin. Bu kızgınlığın adminlerin başlık kilitlemesiyle alakası yok. Normal hayat normlarının dışındaki ifadeler mesela. Bir örnek verirsek, aynı kişiye yani sana ait olan "hızlı giderim kimse karışamaz" sözü ne kadar antipati toplamışsa, "insanlara elimden geldiğince yardım ediyor, ücretsiz motorlarını tamir ediyorum" sözün de o kadar sempatik gelmiştir.

Sanırım birçok insanın düşündüklerini ifade edebildim. Gerisi sana kalmış ancak gitmemen hem senin hem de forumumuz açısından faydalı olacaktır.

Saygılar...
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    geçen sene mzi aldığımızda aldığımız adam herşeyi tamam dedi ama yaklaşık 450-500 ytl masraf açtı bize ama adam sadece ben yaptırdım demekle yetindi , geçen sene tanıştığım ustam şuan motorum olmasa bile devamlı görüşüyorum mondial alıcam sence dedim. bence alma ama 6 ay askere kadar binicem diyorsan al dedi çinden gelenler hep aynı sadece isim ve tip farklı dedi ve hatda askerlik olmasa sana daha güzel bir makina bulurduk dedi ama 6 ay için deymez dedim.
    saçma bir konu oldu ama gene yazmak istedim
    ERASER WİLL COME BACK

hoşcakalın
    Carbondioxid ve Ertugyigit bunu beğendiler.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı ehil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşcakalın
    11 yıl önceki konuyu bulup da yazmak nerden aklına geldi hocam

Arslanlar gibi, extra konu açmak yerine hali hazırdakini arayıp tercih etmiş, yolunuz açık olsun.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler ben de çok sıkılıyorum, yalanım varsa lastiğim patlasın

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı neron57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz pembe dünyanızda yasamaya devam edin durus olun ama sunuda bilin herkez aynı degildir
    ilerleyen yıllarda anlarsınız
    Pembe hic olmadi genelde kara benimki.ama inanin bende sıkıldım.

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pembe hic olmadi genelde kara benimki.ama inanin bende sıkıldım.
    Yalnız mesaj 2005 e ait.

Bende sıkıldım )) 54 sn kalmış... bekle bekle öyle yaz belki ben hızlı yazıyorum...30....23 ha gayret ..15..11 hadiiii..5

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Sakin olun arkadaşlar sakin

kursaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R125-Mt-09-CBR650R
    hoooooortttt

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    konu hortlanmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Boxer BM 150 2015 Model
    Erikler serpildi dallara
    Baharın tadı bambaşka
    Leyla'nın bak dar kotuna
    Motorcuyum dedim derdim var

Az yakan istersin, hız yapsın
    Çok yakan dersin dert yanarsın
    Sen bu işten anlamazsın
    Motorcuyum arkadaş kafam iyi olsun

Leylekbaba, Leylekbaba niye laklaklarsın
    Ömrün laklakla geçti farkındamısın
    Sen ne ömür insansın
    Motorcuyum gardaş yol beni çağırıyor

Manitamı attım arkama artçım diye
    Benim boxer köylü modeline
    Kulp takıp beğenmediğine
    Motorcuyuz arkadaş duygusal insanlarız

Hız yaparsın niye hız yaptın
    Yavaş gidersin canını sıkarsın
    Ormana getirir sofra kurarsın
    Motorcuyuz arkadaş biraz zevkimiz var

Neyse arkadaşlar hepimiz emekçiyiz
    toseabul bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler