siz pembe dünyanızda yasamaya devam edin durus olun ama sunuda bilin herkez aynı degildir
ilerleyen yıllarda anlarsınız
siz pembe dünyanızda yasamaya devam edin durus olun ama sunuda bilin herkez aynı degildir
ilerleyen yıllarda anlarsınız
Ne demek şimdi bu??
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
ortamın farklı o zaman çapını genişletsen iyi olur dediklerinde haklılık payın var ama 2. el konusunda motorcuyum diyen bazı insanların yada bu işi sadece ticarete dökenlerin arasındasın yada
neyse umarım sağlam bir ortama kavuşursun
ERASER WİLL COME BACK
neron57, herkes aynı değildir haklısın ancak uyulması gereken birtakım normlar vardır toplumda. Hadi bu forumu salla ancak gerçek hayatta da belirgin kurallar yok mudur? Biz motorcuyuz diye övünüyoruz, özgürlük diyoruz, saygı diyoruz, dayanışma diyoruz... Peki ya ne kadarını uyguluyoruz hiç sorguluyor muyuz?
Örneğin bir yazında "çok hızlı giderim kimse karışamaz, kaza yapacak olan benim" benzeri bir şey dedin. Motorla bize çarpıp ölümümüze yol açtın diyelim. Hani saygı?
Örneğin bir başka yazında motorcuların motor satarken motorun hasarlarını söylememelerini söyledin, hatta bir nokta da tasvip ettin bunu. Hani dayanışma?
Sonuç olarak tek gecelik bayanların nerelerde gezdiğini bile taşıdın foruma ancak bunun karşısında tutumumuz sadece ilgili yeri düzenlemek oldu. Başlıklarını gerekli olmadıkça (!) kilitlemedik.
Seni bilmiyorum ancak ben açıkçası forumdan ayrılmanı istemiyorum. Bugün burda, kendi aramızda bir dayanışma örneği sergileyemezsek dışarıya karşı ne kadar birlik içinde oluruz düşündürücü. Bu yüzden gel hatalarımızı beraber görelim, yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunalım ve şu platformu daha ciddi amaçlar için kullanalım.
Saygılarımla
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Prometheusa katılıyorum.
Önce kendi aramızda birlik ve dayanışmayı sağlayabilmemiz lazım.Kesinlikle kimse burdan anlaşmazlık ya da kırgınlık yüzünden ayrılmamalı.Sorunlar halledilebilir bence önemli olan hataları kabullenmek.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
challenger olmaktansa birazuyum sağlarsan seviniriz
Prometheus haklı +1
ERASER WİLL COME BACK
prometheus+unbeaten+powerbyaydin=motosiklet.net bilmem anlatabildimmi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hersey icin sagolun iyi yada kotu tanısmada bazılarınızla tanısmıstın pırıl pırıl cocuklarsınız
prometheus
bugune kadar cok dustum ama kimseye carpmadım ben gazlarken motor nasıl hızla donuyorsa benım kafamda o hızla calısyor yokdakı tozun bıle hesabını yaparım sen kacsanıyede benım onume cıkarsın ben senı o suratle nasıl sollarım benım ruzgarım senı netarafa atar motorun kılosune nekadar etkılerım senı buna inamaya bilirsin ama yılardan sonra senı soladıklarında orenıyorsun 92 ikide ilk motorumu aldın ozamanlar böyle degildi herşey farklıydı eskilerden tanıdıklarınasor ben hiç birzaman motorcu olmadım olmamda olamamda derler ya adı cıkmıs 90 a dusmez 80 ole olmuş
bunları iyi dinleyin dedigim gibi arkadasların motorlarını onarıyorum ( ucretsiz beni tamirci sanmayın)
yatakların altına bıra kutusu koyanmı istersin
yatak yaptrıp motara binmeden satan 1 saat sonra kol bosaltıp gerı gittiginde sen cok gazlamıssın suc senın dıyenmı
cogu insanın fazla parası olmadıgı ıcın ikici el alıyor satanında fazla parı sı olmadıgı ve su dusunce ya zaten satıcam cok masraf yapmıyım dıyenmı
ben daha para için kimseyi kırmadım tanısamda tanımasamda herkeze yardımcı oldum olurum ben sunu dusunurum yap ama karsılık bekleme cok insanın motorunu onardım tanımadan şunun mutlulugu herseye yeter parası yoktur yaparsın o gozun gulmesı tesekkur etmesı aksam yatıgımda ben bugun bırıne daha mutlu ettım dıye bılen bırı olmayı istedim
siteye girmiyorum ama arkadasım soledı yazdıklarınızı ama sizin gibilerin sayısı az çakallar daha fazla sakın dusmeyın kazada yapmayın onların elıne dusmeyın yeter
neron57, tanışmada fazla sohbet imkanımız olmamıştı. İyi niyetlisin bunu biliyorum ancak bazen kendini ifade ederken farklı cümleler seçiyorsun sanırım. (Bunu ben de çok yapıyorum aslında ) Ancak bu aşılmayacak bir şey değil. Biraz sen biraz da karşındakiler daha fazla anlamaya çalışarak, zamanla oturacak bir şey. 55 mesajın var daha Dışardan gören birisi, "ne ara tanışmış, ne ara anlamış, ne ara tartışmış, ne ara kızmı, ne ara gitmiş" diye sorar mutlaka. Ki ben de soruyorum açıkçası. Bu da gidişinin anlamsızlığını anlamama yetiyor açıkçası. Şahsi görüşüm uzaklaşma forumdan, tamam bir süre yazma istiyorsan ancak oku ve kafanda yorumla. Bir süre sonra forumdaki üsluba, nelere kızılıp nelere kızılmadığına vs. daha çok dikkat edersin. Bu kızgınlığın adminlerin başlık kilitlemesiyle alakası yok. Normal hayat normlarının dışındaki ifadeler mesela. Bir örnek verirsek, aynı kişiye yani sana ait olan "hızlı giderim kimse karışamaz" sözü ne kadar antipati toplamışsa, "insanlara elimden geldiğince yardım ediyor, ücretsiz motorlarını tamir ediyorum" sözün de o kadar sempatik gelmiştir.
Sanırım birçok insanın düşündüklerini ifade edebildim. Gerisi sana kalmış ancak gitmemen hem senin hem de forumumuz açısından faydalı olacaktır.
Saygılar...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
geçen sene mzi aldığımızda aldığımız adam herşeyi tamam dedi ama yaklaşık 450-500 ytl masraf açtı bize ama adam sadece ben yaptırdım demekle yetindi , geçen sene tanıştığım ustam şuan motorum olmasa bile devamlı görüşüyorum mondial alıcam sence dedim. bence alma ama 6 ay askere kadar binicem diyorsan al dedi çinden gelenler hep aynı sadece isim ve tip farklı dedi ve hatda askerlik olmasa sana daha güzel bir makina bulurduk dedi ama 6 ay için deymez dedim.
saçma bir konu oldu ama gene yazmak istedim
ERASER WİLL COME BACK
hoşcakalın
Arslanlar gibi, extra konu açmak yerine hali hazırdakini arayıp tercih etmiş, yolunuz açık olsun.
Erikler serpildi dallara
Baharın tadı bambaşka
Leyla'nın bak dar kotuna
Motorcuyum dedim derdim var
Az yakan istersin, hız yapsın
Çok yakan dersin dert yanarsın
Sen bu işten anlamazsın
Motorcuyum arkadaş kafam iyi olsun
Leylekbaba, Leylekbaba niye laklaklarsın
Ömrün laklakla geçti farkındamısın
Sen ne ömür insansın
Motorcuyum gardaş yol beni çağırıyor
Manitamı attım arkama artçım diye
Benim boxer köylü modeline
Kulp takıp beğenmediğine
Motorcuyuz arkadaş duygusal insanlarız
Hız yaparsın niye hız yaptın
Yavaş gidersin canını sıkarsın
Ormana getirir sofra kurarsın
Motorcuyuz arkadaş biraz zevkimiz var
Neyse arkadaşlar hepimiz emekçiyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)