Honda Monkey vs Honda Msx 125
Reklamlar
-
Ben bu Honda yi anlamiyorum arkadas.
Gittik Msx aldik,iyi hos guzel motor.
Ama Monkey i gorunce kendimi resmen kotu hissetim.
Simdi boyle bir sey varken msx i neden tercih edeyim ki ?
Arada 400 usd fark varmis galiba,kuru 8 tl den alsak 3200 tl fark var,yani 30.000 tl monkey.
Gecen amatorun teki 65.000 tl ye monkey satmaya calisiyodu,napti bilmiyorum.
Sunun guzelligine bakin ya..msx 100 satiyorsa bu 200 satar,bunu bile goremiyor adamlar,yazik.
Reklamlar
-
Monkey ve dax benim de hoşuma giden klasik modeller.
Bu arada Honda Türkiye monkey getirmedi diye biliyorum.
İstanbulda bir bayi 3-4 tane bir şekilde getirmiş, sadece onların elinde vardı ve fahiş fiyatlardan malum sitedeydi.
-
tomass adlı üyeden alıntı
Monkey ve dax benim de hoşuma giden klasik modeller.
Bu arada Honda Türkiye monkey getirmedi diye biliyorum.
İstanbulda bir bayi 3-4 tane bir şekilde getirmiş, sadece onların elinde vardı ve fahiş fiyatlardan malum sitedeydi.
Ya hadi 500x i neden getirmedigini az cok tahmin edebiliyoruz fakat bu model neden gelmez ki ? Cok anlamsiz.
-
Sallamıyorlar motosiklet kısmını
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Ya hadi 500x i neden getirmedigini az cok tahmin edebiliyoruz fakat bu model neden gelmez ki ? Cok anlamsiz.
Bence aksine çok anlamlı.
-Birincisi bu ülkede kimse arabaların yanından geçerken kapı camlarından bile zar zor gözükeceği yükseklikteki fantezi ürünü bir motosiklete 30k bayılmaz.
-İkincisi yine bu ülkede keyif için motosiklet binen topluluk azınlıktır. Buna binen de keyiften biner, araç olarak kullanmaz.
Haliyle 10 tane bile satamayacağı motoru getirmez. Bunu burada ayak üstü 5 dakikada ben düşünebiliyorsam Honda on kere düşünmüştür.
Bana şu an bu motoru alsan kaçtan alırsın deseler en fazla 15k veririm.
-
Commuter ve skuter harici 125cc yok getirmiyorlar artık. Anca premium markalar tüm modellerini getiriyor onlarında 125 lik motosikletleride aşırı pahalı, verilen paraya değmez. Yurt dışında olan çoğu güzel modellerden mahrum kalıyoruz.
-
ShipShaq adlı üyeden alıntı
Bence aksine çok anlamlı.
-Birincisi bu ülkede kimse arabaların yanından geçerken kapı camlarından bile zar zor gözükeceği yükseklikteki fantezi ürünü bir motosiklete 30k bayılmaz.
-İkincisi yine bu ülkede keyif için motosiklet binen topluluk azınlıktır. Buna binen de keyiften biner, araç olarak kullanmaz.
Haliyle 10 tane bile satamayacağı motoru getirmez. Bunu burada ayak üstü 5 dakikada ben düşünebiliyorsam Honda on kere düşünmüştür.
Bana şu an bu motoru alsan kaçtan alırsın deseler en fazla 15k veririm.
Eger msx i getirip satabiliyolarsa bunu neden satamasinlar ?
Zaten kiyaslama yapmamin nedeni bu.
Msx in olayi bana gore kisisellestirmeye uygun olmasi.Ama burasi Turkiye,abd degil.Orda adamlar msx e bir ton para harciyor,burda anca aliexpress 10 usd lik manet ve slider.
Asil is yapacak motoru getirmeyip msx i getirmelerini anlamiyorum ben.
Bu arada sen fantazi urunu demisin (msx de ayni kategori) ama msx in satislari bence az degil,sahibinden de bol miktarda ilan var.
Bi de 15 demisin yuh artik.Bu soylemin bana u.kalkavan i hatirlatti,dominar 400 un ederi 16.000 maximum diyordu
Ula yoksa ? Sen misin kalkamis ?
-
bence honda türkiyeyi sallamıyor. Bize özel bir planları oldugunu falan düşünmüyorum. Muhtemelen avrupa planlarını yaptıktan sonra Türkiye'ye de yollayın bişeyler diyorlardır. Adamları nasıl suçlayalım? ekonomik durum belli, satış adetleri belli.
getir hindistanda sattıgın modelleri, binelim mis gibi.
-
Muhtemelen süpercup satışlarına baktılar
Ya da satamayışlarına
Monkey getirmekten vazgeçtiler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)