İsmet abi bizim forumdan.Yanlış bilmiyorsam nicki "yaşlıveacemi" di.
Çok seviyorum İsmet Abi'yi ya, videolarını izliyorum kendine özgü; kendi halinde takılan bir abi. Videoları çok doğal.
İsmet , senin gibi bir arkadaşım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. O kadar bizdensin ki. Şu
ramazan bayramini bir atlatalim, Kartal'dan gel Bursa 'ya. Birlikte birer döner yiyip kahveleri de içtikten sonra şöyle KAPIDAĞI yarımadasına doğru uzanalım . Marmara ve Avşa adalarını 2. güne bırakırız. Köylerden birinde atarız kampımızı. Ertesi gün dilersen adalara şöyle bir uğradıktan sonra
Erdek tarafından Bursa'ya doğru düşünürüz ne edeceğimizi. İsmet'im lakin yeni motorunla gidelim.
Her bir şeyin gönlünce olması dileklerimizle.
Videolarına gerçek kişiliğini yansıtmayan bir kişi
İsmet abiyi ilk izlediğimde kendimi biraz kötü hissettim. Yanlış anlaşılmasın imrendim İsmet abiye. Kendimi ise kısaca şu açıdan kötü hissettim ; mutlu olmayı bilmeyen, mutlu olmak için hep bir eksik olduğu bahanesini kendime sunduğumu fark etmiştim.
Sanırım hala öyleyim.
Kimya mühendisiymiş abimiz, bilmiyordum
kral adamsın abi, severek izliyoruz.
ismet abi, yeni motorla mı geziyorsun artık yoksa emektar ile yola devam mı?
Evet motosiklet.net formumuza da yaşlıveacemi rumuzu katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
Ali abi hayırlısı ile şu salgın dönemini sağ salim bir atlatalım çok kısmetse çok yerlere gitme planlarım var. Tabi senin önerinde olabilir. Çok güzel bir rota ama önümü göremediğim için söz veremiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Eğer hayatınıza yeni bir bakış acısı kattıysam ne mutlu bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
Şu sıralar yasaklardan dolayı pek gezemiyorum. Yeni motosikletim ile çok ufak sayılacak turlar atıp geliyorum. Emektarı da ihmal etmiyorum bazen de onunla turluyorum ama bunlar gezi sayılacak kıvamda değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)