Merhaba, geçtiğimiz gün talihsiz bir kaza sonucu ön far camım kırıldı, cam bakayım derken komple far ile satılıyormuş cam satılmıyormuş sadece camı alabileceğim bir yer veya satan birileri varsa yardımcı olabilir mi teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba, geçtiğimiz gün talihsiz bir kaza sonucu ön far camım kırıldı, cam bakayım derken komple far ile satılıyormuş cam satılmıyormuş sadece camı alabileceğim bir yer veya satan birileri varsa yardımcı olabilir mi teşekkür ederim şimdiden.
Serviste yoksa yapacak bir şey yok.Belki Aliexpreste yan sanayi olarak yada muadil bir şey bulabilirsen şansına.
Pleksi işinden çok iyi anlayan firmalar vardır İstanbul'da onlarla bi görüşün durumu anlatın.Yüzü astarından pahalı olmayacaksa kırılan camın yerine pleskiden uydurma birşeyler yapılabilir.
Hiç zannetmiyorum hocam bu tarz spesifik bir parçayı bulabileceğini. Orijinalini satılmayan ürünün anca yan sanayisi olur, o da çok satılan markaların olur. Cfmoto 250nk motosiklet far camı gibi bir parçayı kimsenin üreteceğini zannetmiyorum.
Aliexpress'e baktım orada bile komple far satılıyor, 170 Usd fiyat + 16 Usd de shipping. Bence de bulunduğunuz bölgede bir pleksiciyle görüşmeniz sağlıklı olur.
Geçen YouTube'da denk gelmiştim birisi çizdirdi, tasarlattırdı gidip bir yerde yaptırdı. Yaptığı masraf toplamda 200 lira ya var ya yoktu diye hatırlıyorum. Araştırırsanız yapan çıkar bence. Sanayilerde araba farı, stopu yapan, tamir eden yerler oluyor onlar da yapabilir belki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)