arkadaşlar 4 zamanla agip marka motor yağını nerede bulabilirim istanbulda
arkadaşlar 4 zamanla agip marka motor yağını nerede bulabilirim istanbulda
dostum bu yağın önemi nedir veya özelliği nedir merak ettim,sakıncası yoksa açıklarmısınız..tşkler.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
hacı ben agip 15w-50 kullanıyorum tam sentetik ama naıl bir yağ oldugunu bilmiyorum koruma olarak motorcum verdi bende kullandım. performansta artışlar oldu vites geçişleri falan daha güzel ama kalite olarak nasıl bir yağ
agip i almanyada çok görürdüm ama burada hiç rastllamadım , varmı ?
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
agip sanırım logosu bufalo gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam genelde aprilia scooterlarda falan grenejlarında yazar......
er6 demek hayat demek!..
agip italyan menşeili bir yağdır. bende yamaha ybr125 var. 15w-50 sentetik yağ bu motor için uygunmudur. bilen varmı ????
10/40 ybr 125 için ideal......
er6 demek hayat demek!..
kesinlikle süper bir yağ,özellikle YBR lerde vites geçişlerini kolaylaştıran motoru daha da sessiz calıştıran bir yağ, tavsiye ederim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
bu marka yagi nerede buluruz acaba bilen varmi;
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Sedat hemen üzerinde mesaj yazan arkadaş,gökalpe mesaj atarsan sana yardımcı olbilir kendilerinin bayisi var
izmirde blacksnake motorda bulabilirsiniz.tel;0232 336 21 41 - 330 62 52
Merhabalar;
arkadaşların tüm söylediklerine istinaden agip yeni adıyla eni moto gp süper bike ın da ana sponsoru zaten malum logo yu da F1 de sıkça görüyoruz.Birçok otomobil ve motosiklet firmasının OEM tedarikçisi pozisyonundaki eni kalitesiyle ön plana çıkıyor.Hem motor sevdalısı biri olarak hemde Firmam Bellisima teknik olarak AGIP _ENI yağlarının bursa ve çevresi bölgesindeki distribitörlüğünü almış durumdayız.Ürünler ve teknik bilgi olarak sizlere yardımcı olabilirsem sevinirim.
0 532 347 66 32
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)