Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Nmax yardım lazım.

REKLAM ALANI

2019 model 7 bin km'de nmaxin var. Motorla giderken gaz açtığımda arada bir motordan crrr crrrr diye ince bir ses geliyor. Motor sesiyle ayırt edebildiğim bir ses ince bir ses. Gazi kesince kayboluyor yada aynı hızda stab gidince kayboluyor gaz açtığımda düşük devirlerde daha çok hissediyorum o sesi. Motorun tüm bakımları zamanında yapıldı yetkili serviste yapildi ve 3 ay kadar daha garantisi var. Bayadir var o ses en son buraya yazayım dedim ona göre aksiyon alırım. Motora temiz bakıyorum. Malum havalar soğuk 10 dk ısıtiyorum kapalı otoparka koyuncada min 3-5 dk arası çalıştırıp biniyorum yüksek devirlere cikmiyorum. Çok zorlanıyorum motoru geçenlerde tdr varyator taktırdım bı top speed denedim 142 gördüm sonra elimi çektim gazdan yani kullandigimdan beridirde 100 u bile çok nadir gecmisimdir. Yardımlarınızı bekliyorum sorun neyden kaynaklı olabilir. (Tdr i taktirmadan öncede geliyordu ses)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Eğer sıkıntılı bir durum olsaydı serviste anlarlardı diye düşünüyorum. Başka bir nmax deneme şansınız varsa karşılaştırmanızı tavsiye ederim.

Alıntı Erenkc91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer sıkıntılı bir durum olsaydı serviste anlarlardı diye düşünüyorum. Başka bir nmax deneme şansınız varsa karşılaştırmanızı tavsiye ederim.
    Bundan öncede 50 bin km de 2017 model nmaxim vardı onda yoktu bu ses kmsi yükseldiği için sattım evet nmax satıp nmax almak mantıklı değil ama keyif alıyorum nmaxten

Alıntı canberkgry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bundan öncede 50 bin km de 2017 model nmaxim vardı onda yoktu bu ses kmsi yükseldiği için sattım evet nmax satıp nmax almak mantıklı değil ama keyif alıyorum nmaxten
    Belki model farkından dolayı motora güncelleme gelmiş olabilir belkide ondanda olabilir. Varyatör diyecektim ama onunlada alakası yok çünkü yeni sistem taktırmışsınız garanti dahilinde soruşturun servisi sorunu en iyi onlar çözecektir.

Motosikleti
    MT-09 SP
    Ben sıfır aldım bendekinde de sizinkine benzer trim sesi var. gidonun üstündeki plastik parça belli bir devirde zırıldıyor. Belki sizinki de buna benzer birşeydir.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Sorununla alakasız ama 10 dk motoru ısıtman son derece gereksiz bir uygulama , tüketim artarken rölantide uzun süre çalışan motorunda aşırı karbon birikiyor , enjeksiyonlu yeni nesil motorların marşına bas 30 sn sonra ufaktan çık yola , ilk 5 dk fazla zorlamadan devam edebilirsin.

Alıntı Ozan arıcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sıfır aldım bendekinde de sizinkine benzer trim sesi var. gidonun üstündeki plastik parça belli bir devirde zırıldıyor. Belki sizinki de buna benzer birşeydir.
    Yok dostum gazı açınca bariz bir bir şekilde koltuk altından crrrr crrrr diye değişik bir ses geliyor tak tuk diye değil de böyle daha ince naif bir ses ama sinir bozucu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)