Sizce değişmesi gerekir mi ?
Reklamlar
-
merhaba, r25 kullanıcısıyım sıkışık trafikte giderken sol taraftan bi araç hafif çarptı motoru tuttum üşmedi ama sol grenaj çizildi baya iç ayağı da kırıldı sanırım grenaj baya oynak oldu.
Değiştimeyi düşünüyorum, temiz çıkma bulunur mu ? nerede bulunur ? aranızda satan var mı ?
Reklamlar
-
Gerek yok kaporta sonucta tutanak tutulsa servisten değişirdi onun dışında gereksiz. Türkiyede çıkma parça hırsızlığa destek anlamına geliyor ayrıca bilmenizde fayda var.
-
facebook r25 gruplarını takip et ordan bulabilirsin hatta bulursun
-
Rötuş yapılabilir, benim depom göçtü de adam eskisinden iyi yaptı. Çizik olan yer ya da dibinde sticker yoksa çok problem değil.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Rötuş yapılabilir, benim depom göçtü de adam eskisinden iyi yaptı. Çizik olan yer ya da dibinde sticker yoksa çok problem değil.
tam stickerin üzeri malesef ben bide akıllılık yaptım tinerle sileyim temizlenir dedim rengi de soldu baya gözüme batıyor ayriyeten yıkarken bile grenaj sallanıyor
-
Olcay Demirc adlı üyeden alıntı
tam stickerin üzeri malesef ben bide akıllılık yaptım tinerle sileyim temizlenir dedim rengi de soldu baya gözüme batıyor ayriyeten yıkarken bile grenaj sallanıyor
Sticker sökülerek rötuş yapılabilir ama sökülen stickerı almanız gerekli ki gözünüze eskisi gibi görünsün. Eğer çok büyük bir çizik değilse sallayın gitsin diyeceğim ama tinerle girişmişseniz durum çok hoş değil, belki vernikle kurtarırsınız.
-
Plastik kaynak yapan yerlerle göruşun,kaynak la beraber tirnak tamiri de yaparlar.
Koruma takozu yok sanirim.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Plastik kaynak yapan yerlerle göruşun,kaynak la beraber tirnak tamiri de yaparlar.
Koruma takozu yok sanirim.
var var da namussuz denk getiremedi takoza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)