Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hk motors firmasıından alışveriş yapan oldu mu ?

REKLAM ALANI

Selamlar
    wwww.hkmotors.com.tr sitesinden akü ve balata alacağım ama fiyatları piyasaya göre uygun 2 yıl garanti ve birebir değişim diyor .
    hepsiburada ve n11de fiyatları daha yüksek kendi sitesinde uygun daha önce alışveriş yapan oldu mu ?
    Üsküdarda hk motors olarak tek o firma olarak gözüküyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bn125
    Siteye ulaşılamıyor diyor. N11 ve hepsiburada komisyon vs de aldığından dolayı kendi sitesinde daha uyguna satıyor olması normal. Eğer mağazası varsa bence alınabilir. Google yorumlarına falan da bakmak lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

İnternete isimlerini yazınca hiçbir şeye ulaşamadım. Hk motors yazınca da sitesi çıkmadı bir galeri çıkıyor. Biraz garip geldi bana. Hiçbir bilgi çıkmadığından dolayı ben almazdım herhalde.

Alıntı ALİCEM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siteye ulaşılamıyor diyor. N11 ve hepsiburada komisyon vs de aldığından dolayı kendi sitesinde daha uyguna satıyor olması normal. Eğer mağazası varsa bence alınabilir. Google yorumlarına falan da bakmak lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

İnternete isimlerini yazınca hiçbir şeye ulaşamadım. Hk motors yazınca da sitesi çıkmadı bir galeri çıkıyor. Biraz garip geldi bana. Hiçbir bilgi çıkmadığından dolayı ben almazdım herhalde.
    https://www.hkmotors.com.tr/ siteye ulaşılıyor ben link olmasın diye bir tane fazla w koydum ondan dolayı.
    google yorumları hem servis hem yedek parça olarak iyi yorumlar almış sorun yaşamam büyük olasılık teşekkür ederim.

Motosikleti
    Bn125
    Ben de şimdi bakabildim sen atınca. Google yorumları güzel ve yeri belli bir servis. Dediğiniz gibi sorun yaşamazsınız gibi duruyor. İstanbuldaysanız da gidip alırsanız daha iyi olabilir ve indirim de yaptırabilirsiniz belki.

Alıntı ALİCEM adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Şimdi arattım ben google yazınca n11 hepsiburada trendyol mağazası cıktı.sonra hk motors üsküdar yazdım yorumlara baktım güvenilir geldi.
    sitesinden arıyacağım şimdi

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

Firmayı aradım halil karakuş diye motosiklet sürücüsüymüş.Hem servis bölümü varmış hemde e ticaret yapıyormuş.
    Telefonda anladığım kadarıyla bilgi sahibi ve sıcak kanlı servise davet etti ve internetten alacağım ürünlerin montajını ücretsiz yapıyormuş.

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    İstanbul’daki arkadaşlarımdan servis hizmetini kullananlar var.
    Memnunlar.

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Halil Karakuş çok eski ve bilindik bir esnaftır.

Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Merhabalar
    Öncelikle hepimize güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.Firma Sahibi olarak yorum yapayım pazaryerlerinden uygun olma sebebi komisyonlar yüzünden kendi sitemizde daha uygun fiyatlı.
    Google aramalarında hk motors yazdığınızda bir çok firma çıkıyor özellikle galeride ama hk motors motosiklet olarak yazdığınızda çıkıyor,ilerleyen dönemde inşallah ilk yazıdlığında çıkacağım .
    ALİCEM ve Osm@n bunu beğendiler.
    Halil Karakuş HK MOTORS www.hkmotors.com.tr

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    al gözün kapalı al hemde arkadaşımdır kendisi sorun yaşamazsın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)