Hyosung GD250R'da 6.5 lt ortalamayı gördüm. Uzun yol değildi. İlçeler arası yol. Tapa gaz 170-180 gitmiştim.
Hyosung GD250R'da 6.5 lt ortalamayı gördüm. Uzun yol değildi. İlçeler arası yol. Tapa gaz 170-180 gitmiştim.
Üst devirde yüksek yakması normal de bu kadar fark oluşması ilginç. Benim eski Rks de 2-2,5 yakıyordu, uzun yola çıktım sürekli tapagaz 4 lt ve üzeri yakmıştı yanlış hatırlamıyorsam. 650 cc'yi o şekilde yaktırabilmek için herhalde sürekli 6. vites 4-5000 devir civarı sürmek gerek.
125cc enjeksiyonlu motor kadar şehiriçinde rahatlatan yok. Benimki sakin kullanımda 1.8-2 yakıyor ben devirli ve agrasif kullandığımda bile 2.3 2.4 oluyor. Bana göre bu değerin üstünde 125cc enjeksiyonlu motor olmamalı.
Arkadaşınız galiba Amerika’daki hız rekorlarının kırıldığı black rock çölü veya civarında yaşıyor 1200 km boyunca sürekli top speed gitmeye nasıl çalışabilir ki bir insan başka bir coğrafyada? Şunu sürekli devirli kullanmış sürekli redline’a yakın vites değiştirmiş deseniz anlayacağım da sürekli top speed gitmiş deyince bir olmuyor sanki 😅
tapagaz 5 litre normal bence. normal kullanımda 3.5 litrelerde gezer diye tahmin ediyorum.
NC ile kapışmak için peygamber sabrı gerekli abi birazcık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
Normal uzun yol değerleri ortalama 4 / 4.2 litre yakıyor. 3.6 litreyi yakarken, yaklaşık 200 km boyunca 6. viteste ort. 90 km hız ile gittim hep. Bir daha da o kadar denemedim zaten. Sakin kullanımda uzun yol 4.2, Kocaeli - İstanbul arası git gel, biraz da trafik ile tüketimi hep 4.7 litre çıkıyor.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
kısa mesafe yi tapa gaz gidiyorsanız yada fark etmez normal gidiyorsanız bile standart kullanıma göre gerçekten çok fazla artış oluyor.salgından önce mt07 ile karma kullanım yani evi,iş,gezme,gazlama 4.9 ile 5.3 arasındaydı 1 sene önce.şimdi ya basmaya yada kısa mesafe kullanıyorum 2km civarı 5.7 litreye çıktı hatta geçen bastım ortalamayıda 0 lamıştım şu an ortalama 6.2 litre yazıyor ağzım açık bir şekilde bakıyorum,düşünüyorum nası oluyor diye.ama cevabı bu gibi duruyor 1 senedir düzenli sürmüyorum işe gitmyiorum
Cfmoto ya 40 bin vermek...hintlileri anlarım ama bence çinli etmemeli 40, şekil vs olsada...ben olsam illaki r25 yada daha hızlısı mt25 alırdım...mt25 im vardı. küçük ama deli bir motordu..tramersiz bulunur o paraya...cfmoto yu satarkende zorlanırsın...temiz mt25 i 1 lira in, kaparlar...
Arkadaşlar ben hiç birşey anlamadım 250SR ile ilgili bilgi soruyorum yakıtı öneri fakat herkes bana R25 ve mt25 soruyor bunların temizi yok yok herkes 5. sahibi resmen r25 veya mt25 diye tabir ettiğiniz motorlar al satçı motoru olmuş kazası kaydı kuydu belli değil o kadar övülesi şekilleri kalmamış herkes al sat yapıyor ve aradaki fark biri 5. el motor biri 0 böyle değerlendirin kime sorsam 4. sahibiyim ha diyorki bide sigortadan baksak hani daha 5 tane daha çıkar diyor 2016 modele adam 38 bin yazmış mantıklı değil
Bunun yakacağı yakıt normal kullanımda 3.5 - 4 litreyi geçmez. Diğer yandan motoru sürekli son gaz kullanan adam bu ülkede neden ikinci el yarış motoru görünümlü motor alınmamalının güzel bir açıklaması olmuş.
MT-25, R25 konusunda haklısın. İkinci elde en kolay satılan ancak yukarıda yazdığım sebepten dolayı en uzak durulması gereken motorlardır. O maceraya gireceğine sıfır bundan al.
125 km'de 50 TL yani yanlısım yoksa 100 km de 5.6-5.7 falan yapıyor o ne la öyle dizel clio'mu bu ehehhe.
Benimde R25'im olmuştu zamanında şahsen motorun canını alsam bile 5.5'i gecmiyordu.
Bu video'daki arkadaş galiba 7/24 redline'da geziyor. O motor normal kullanımlarda şehir içi 100 km'de 4.0'ı geçmez bence.
kardeşim sen al sr250 güzel motor.r25 bulaşma hepsi kazalı çürük sakat motorlar
250SRın bence eksisi Umanın mükemmel fiyat politikası. Aynı blok aynı motor arada 12 bin lira var. 100 bin liralık motorda 12 bin lira değil 28 bin liralık motorda 12 bin lira. Hadi geçtim en azından fiyatı hintlilerle aynı olsaydı. Dominar 400le arasında fiyat farkı az. Ki karşılaştırılmaz bile güç olarak.
Ben buralarda baya görüyorum 250 nk. İyi satıyor bence. Ama bu fiyat politikasıyla ben 250 sr almam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)