intercoomdan müziği açıp %50 müzik %50 egzoz sesi trafik sesiyle birleşince hele de hava güneşli olduğunda kendimi 20 yaşında delikanlı gibi hissediyorum
bu arada profil resmine aldanma 1982 liyim
intercoomdan müziği açıp %50 müzik %50 egzoz sesi trafik sesiyle birleşince hele de hava güneşli olduğunda kendimi 20 yaşında delikanlı gibi hissediyorum
bu arada profil resmine aldanma 1982 liyim
Hocam genel itibari ile aslında trafik sesinin duyu kaybına yol açtığı ve tehlikeli olduğu denilmekte. Bu yüzden hatta tıkaç takılması tavsiye ediliyor. İntercom bana ses kirliliğini daha da arttırıyor gibi geliyor. Belki daha iyi bilen kişiler doğrusunu söyler de bilgilenirim
valla ne kayıp olur bilmiyorum ama ben resmen aşk yaşıyorum :D
kulağında kulaklık, tapagaz haldır huldur yardırıp gitmiyorsan sıkıntı yok.
Sakin sakin gidince, arkadanda hafif müzik verince keyifli oluyor, haklısın. (müzik türü de sürüşü etkiliyor dikkat edelim.)
Kazasız belası.
16 martta motor aldım fakat İstanbul’da hava 4 nisana kadar komple yağmurlu şu ana kadar bir kez binebildim şanssızlık. Geçmiyor günler yahu!
profil resminden de 20 gozukmuyorsun yahu :D
ama benzer sürüşlerde bende bi 10 yaş kucuk hıssetmıyor değilim
Benimde hayalimdir nasip olursa ilk motosikletimi alıp Mudanyadan Kurşunluya giden yoldan gitmek isterim solda deniz sağda ağaçlar hem virajlı hem düzlük çok güzel yol birde şarkıda oldumu tadından yenmez.
Yayla yollarında rüzgar, ağaç hışırtıları, kuş sesleri..
Çimenlere uzanıp vızıltı seslerini bile özlemişim yahu..
12'ye doğru çıkıp Teke üzerinden Ağva'ya gittim. Dağ yollarında tek tük motor vardı, hava serin ama yerler kuruydu, çok keyif aldım bugün. Dönüş yolunda yağmur hafiften çiseledi ama sağ salim döndük eve.
Ne güzel yapmışsınız bizim bugün eski iş arkadaşları ile bir buluşmamız vardı bu plan olmasa bugünü ben de değerlendirecektim fakat olmadı maalesef yarın ve sonraki gün gökgürültülü sağanak yağışlıymış biraz daha sabredeceğiz güneşli günler için 🙏🏻
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)