KTM 125 MOTOR almayı düşünüyorum ve şöyle bir egzoz alacağım https://www.motodium.com.tr/urun/ktm-duke-125-11-16-tiger-performans-egzoz-tri-780-karbon-kapak bununla ceza yermiyim egzozdan teşekkürler.
KTM 125 MOTOR almayı düşünüyorum ve şöyle bir egzoz alacağım https://www.motodium.com.tr/urun/ktm-duke-125-11-16-tiger-performans-egzoz-tri-780-karbon-kapak bununla ceza yermiyim egzozdan teşekkürler.
Ne bu motorcuların çektiği
Dostum her merak ettiğin için ayrı konu mu açacaksın. Sen egzozu takacaksın milletin kulağını bi güzel rahatsız edeceksin bir de cezası olmayacak?
Tamam açmam abi kızma.
Bana kalırsa 600 cc altı her motosiklete gereksiz güç desen yok ses desen bir şeye benzemez en güzeli düşük hacimde orjinal egzoza sadık kalmak
125cc motora takacağın egzoz hem fazla yaktırır hem de sadece kuru gürültü olur. İleride güçlü bir motorun olunca takarsın boşver.
Ceza yemesen bile hatrı sayılır küfür yersin.
125 cc tek silindir motora egzoz takıp milletin kulağını tırmalayacaksın ve sonra da nedir bu motorcuların çektiği diyip sitem edeceksin aynn knk
Peki kararımı değiştirdiniz takmıyorum.
Tak nolcak apacilik donemlerimde egzozsuz cbr250 kullanarak millete az helikopter geliyor travmasi yasatmadim. Cok saglam sovduler yolda dumduz giderken bile polislerde sagolsun hic ceza yazmadiydi cevirmelerde falan. Tek sikintisi bende komple back pressure olmadigindan motor lean calisti ve hararet yapiyordu. Sen genede susturucusunu tak ama.
Egsoza 3000tl verip ceza sormanın mantığı nedir?
Ses yapsın diye 125cc tek silindir motora 3000 tl lik egsoz taktıran akıla sahip olmak zaten başlı başına ceza..
Dostum, o parayı alacağın motora ekleyip, güvenliği daha üst segment bie motor almak daha mantıklı değil mi?
Bu yaptığımı yapmadığın sürece sıkıntı olmaz bence
Polisler bu işi çok sıkı tutuyorlar, egzozu o şekilde gördü mü tiger atar, affetmez.
yüksek cc çift ya da 3-4 silinirli motora takarsın ilerde.duke 125 için gereksiz.hem beygir katmaz hem sesi güzel değil hem motoru yorar hem de sesi güzel olmaz.hevesini almak için egzoslu ve daha güçlü motoru olan bir arkadaşından motorunu iste 100-200 metre bas sonra motorunu geri ver
Bilemiyorum o zamanların motosikletleri nasıldır o konuda haklısınız, benim görüşüm geçiş veya düşük hacim motosiklete egereksiz buluyorum. Birinci nedeni motosikleti satarken egzozun fiyatı yarıya düşüyor (bu forumda okumuştum) ikinci nedeni ise motosiklete bir katkısı olmayacak. Tabi sizlerin tecrübe sahibi olarak daha iyi bilirisiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
Youtubede izlemiştim bir kişide Panigale vardı polis durdurmuş ceza yazıyor aslında ceza yazılan motosiklet fabrikadan onaylı Akrapovic egzoz ile geliyor ve trafiğe yasaldı. Sahibi bilmediği içinde öyle cezaya tutulmuştu. Sonrada itiraz edilip cezanın iptali gerçekleşmişti diye hatırlıyorum.
Egzoz susturucu takarsan belki....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)