anlas tournee vs mıchelın pilot street
Reklamlar
-
anlas tornue 500tl
michelin pilot street 640
her ikiside sıfır ve ölçüleri 130/70/17
Ön lastiğim 2017 üretim anlas tornue tutuş vs memnunum ondan
Ön anlas diye arkaya da anlas almayı düşünüyorum fakat ister istemez 500 verene kadar 640 verip michelin almak daha mantıklı geldi bana yinede her iki lastiği tecrübe etmiş arkadaşlar bana tavsiye verirse harika olur.
kuruda ıslakta tutuş nasıl michelinde
Reklamlar
-
Ön arka takım iyidir. Farklı zamanlarda ısınma, farklı desenler, yol tutuş, kalite, hamur yapısı, üretim yılı arasındaki farklılıklar bile sürüşünüze olumsuz anlamda etki edebilir. Anlaş'ın Tournée Sport lastiği iyidir ama Tournée lastiği aman aman iyi değildir. Pilot Street arkada iyi olabilir ama öndeki Anlaş size risk yaratabilir.
-
Bu linkteki lastik iyi dediğiniz spor modeli sanırım
https://www.lastikdeposu.com.tr/anlas-130-70-17-tournee-sport-62s-motosiklet-arka-lastigi-2021-pmu7076
daha fazla uyum sağlamak için o zaman arkaya bunu alayım bütçemi zorlamadan
-
Michelin alin iyidir, yol tutusu fren hissi yagmurdaki kararliligi cok iyi. Kiz arkadasimin cbr 250r sinde iki cift pilot street bitirdik 19 20 bin km de bile kayda deger performansi vardi
-
ön arka aynı anda değiştirmeniz ve aynı kullanmanız performans ve güvenlik acısından önemli.
tournee kullanıyorum ısınana kadar sıkıntılı ama bunu bilerek kullanınca f/p olarak yeterli.
pilot street daha iyi tabi.
-
pilot street al ve takım olarak değiştir lastiklerin tutuşu farklıdır. Pilot kurudan ıslağa geçerken tutuşundan hiç bir şey kaybetmiyor. Farklı lastikler sorun olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
ben michelin ile motor 30.000 km yaptım eski sahibiyle birlikte 48.000 km yi aşıyor 40.000 km sonrasında su koymaya başladı lastik ama şöyle frene basınca kızaklama vs şeklinde ama kesinlikle ıslakta ve kuruda viraj tutuşundan ödün vermedi 48.000 km ye gelince artık kendini salmaya başladı.
-
Her ikisinide farklı ebatlarda kullandım , Michelin ıslak zeminde biraz daha iyi hissettiriyor , Anlas ise daha uzun ömürlü bir lastik , kuruda bir fark göremedim , Michelin kaldırım kenarı yada yoldaki çivi gibi yabancı cisimlerden çok çabuk hasar alıyor , bana sorarsan Metzeler en memnun olduğum lastiktir ama sukuturuma uygun fiyatı sebebiyle Anlas Tournee daha yeni ikinci takımı aldım
-
Bence kendini kanıtlamış lastik iyidir çünkü bir lastiğin her anı aynı değildir, zamanla tükendiği için bir michelin lastiğin kendini kanıtladığı için ömrü hayatında nasıl tepkiler verdiğini öğrenip, alabilirsin fakat anlas kaliteli olsa bile emin olamazsın seni her yerde kurtarabileceğini düşünüp hareket edemezsin ve ilk aldığın andaki yolu tutuşu ile diye 10 bin km sonra ya da 1 yıl sonra ki süreçte aynı şekilde yol tutar diyemezsin. Ben şahsen scooter'a anlas alıyorum günlük kullandığım için, naked'a ise performanslı bindiğim için pirelli alıyorum.
-
Acemi olduğun için michelin önerebilirim neredeyse yapacağın hataların yüzde altmışını tölere edebilir. Ve şunu söyleyebilirim, ıslakta neredeyse kurudan daha iyi tutuyor garip bi şekilde.
-
100lira verilip pilot tercih edilir hiç düşünme bile
-
Ön-arka anlas scooter tournee kullanıyorum. Arka lastik sorun çıkardığı için gittim Metzeler M7 taktırdım. Bu arada Anlas müşteri memnuniyeti sağlamak için yeni lastik gönderdi. Taktırmadım. Toplamda 50 bin km. ön-arka farklı lastik kullanmışımdır. Bir sorun göremedim.
-
sağolun hepiniz ıslaktaki performansından dolayı michelin tercih edeceğim ön lastiğide hemen değişemem ama ona uygun bütçe oluşunca onuda michelin ile değişirim.
yaşadığım yer erzurum burda genelde yollar ıslak yada buz buz için zaten her iki lastiğinde bişe yapmasını beklemiyorum fakat ıslakta mıchelin gerçekten iyiymiş daha uygun.
-
Cr1Enis adlı üyeden alıntı
sağolun hepiniz ıslaktaki performansından dolayı michelin tercih edeceğim ön lastiğide hemen değişemem ama ona uygun bütçe oluşunca onuda michelin ile değişirim.
yaşadığım yer erzurum burda genelde yollar ıslak yada buz buz için zaten her iki lastiğinde bişe yapmasını beklemiyorum fakat ıslakta mıchelin gerçekten iyiymiş daha uygun.
Erzurum gibi aşırı soğuk bir şehirde kullanıyorsan Anlas Winter tavsiye ederim , İstanbul da kışın neredeyse bütün kuryeler özellikle bu lastiği kullanıyorlar , kardeşimin sukuterinde de takılı , motor Honda Pcx Abs freni yok ama ıslakta bile kolay kolay tekeri kilitlemiyor , Michelin de kış lastiği varsa onuda tercih edebilirsin , Anlas kış lastiklerine daha bir önem veriyor , kışı ağır geçiren doğu Avrupa da da ciddi satışı var..
-
evet alınabilir ama önümüz yaz bana şuanda yaz lastiği lazım zaten erzurumda nisandan sonra hava sıcak oluyor taki kasıma kadar o süre için bir lastik lazım bana sonrasını da zamanı geldiğinde bakarım .
-
kesinlikle anlas düşünme bile streeti, michelin'in en dandik lastiklerinden biri olabilir. takım al anlas al, ıslakta eşit olabilir ama kuruda kesinlikle anlas
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler