aprilia rs 660 a rakip olarak sürüyorlar sanırsam zevkli bir motor olabilir
Mükemmel motor umarım türkiye ' ye gelir
MT-07 Barkın Bayoğlu edition. Bunu görünce Bi anımsadım.
İstiyorum şimdi HEMEN
Cp2 tuhaf olmuş üst devirler de güç yok. Haritayla falan oynarlar biraz ama çokta toparlayabileceklerini sanmıyorum
evet euro5 olaylarına zaten 600cc ss motor grubu öldü.onu geçtim gerekte yok açıkcası bana göre.bu mantık güzel iş yapar.ama mt7 nin motoru koymakla olmaz bunu güçlendirmek tune gerek.90 beygir falan yaparlarsa olay olur tadından yenmez.yada hiç ellemeden tasarım çalışıcaklar fakir ss,sport turing motoru olcak ki kesin öyle olucak sadece giydirme yapıp sürerler piyasaya.
Aşık oldum be. İnşallah gelir de alabiliriz
Eski Er6F, yeni Ninja 650 mantığında çok güzel bir yavru sport touring olmuş. Şehir içi alt devirlerde güzel, uzun yolda da bir 4 silindir gibi olmasa da sizi madara etmeyecek belirli hızlara çıkabilen, rüzgardan az etkilenen, şekil şukul anlamında da göze hitap eden bir ürün ortaya çıkmış. Kağıt üzerinde güzel.
mt07+sekil parasi+pahali olcagindan daha cok vergi+japon diye vergi=rs660 fiyati+15 bin tl hayirli olsun
Bana da tam ara sınıf gibi geldi ama bilemiyorum. Ne çok spor ne çok touring. Boyutlarına da bağlı ama, makine uzunsa sıkıntı olur. H2 kadar yatmak gerekir üstüne, öyle bir açıda tasarlamışlar çünkü. Ölçüleri beklemek en iyisi.
Yalnız buradan bakınca bir grenaj kırılsa 10 kağıt gider gibi duruyor şu görselde.
güzel görünüyor ama Avrupalı motosikletlerden daha pahalı olur gibi. MT-07 ücretinin üzerine koyarlar. Bu da bizim gibi kullanıcıları üzer![]()
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)