Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Ben de senin gibi düşünüyorum Hrider ama farklı olarak piyasa fiyatına da vermemeleri gerekiyor hele üstüne hiç vermemeleri gerekiyor. Yeni ürün çekmediler, hala stokta olan ürünleri satıyorlar ve sadece 2 tane kalan 2xl montlar dan birini ben 1000 liraya almıştım diğeri şimdi 4000tl olmuş. Niye piyasa fiyatına satmamalı diyorum biliyor musunuz? Bana gelen ürün 2014 üretimi çünkü yani 7 senelik ürün. İçerisindeki korumaların bir ömrü var, doğru ortamda saklanmazsa kumaşın, derinin de bir ömrü var. Yurt dışı mağazalar 2 senedir bekleyen ürünleri %25 30 indirimle koyuyor ve satılmadığı her sene indirim artarak devam ediyor outlet kısmından. Kasklarda falan hiç acımıyorlar 3 4 sene olunca pista gpleri bile 200 250 euro'dan veriyor adamlar bir iki sezon giymek için alan adama. Böyle 7 senelik ürünü maksimum 100 150 euroya alırız zaten yurt dışından bulsak, 4 bin lira vermeye gerek yok.
Ama ben kendilerini tebrik ediyorum, stokların büyük kısmını bedava sayılabilecek fiyattan erittiler. Gitsem normal mont alamayacağım paraya gora tex, korumalı motosiklet montu aldım. Biraz daha bütçem olsaydı gündelik görünen goratex veya drystar montlardan iki üç tane alır kenara atar korumalarını söküp günlük mont niyetine giyerim. Colombia veya northfacelerden çok daha kaliteli çünkü bu montlar, 150 ile giderken az üşümek için tasarlandıkları için gündelik hayatta kayağa falan gidilmediği sürece fazla fazla yetiyor.