Motor bloğu ve granaj lokal boya hakkında
Reklamlar
-
Yağmurlu havada motoru garaja sokarken engelli zemininde ufak bir gaz verme sonucu kaldırım taşına motor bloğunun sol tarafını zımpara yapmış bulundum. görsel olarak hoşuma gitmiyor. Boyatmak istiyorum. anı zamanda el değmişken sahibinden aldığım zaman düzeltilmesi gereken plastik kaynak gereken yerler de mevcut. Bu motor bloğu boyama işleri nasıl oluyor bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim forumda genelde grenaj sorulmuş
iyi forumlar
Reklamlar
-
liquem adlı üyeden alıntı
Yağmurlu havada motoru garaja sokarken engelli zemininde ufak bir gaz verme sonucu kaldırım taşına motor bloğunun sol tarafını zımpara yapmış bulundum. görsel olarak hoşuma gitmiyor. Boyatmak istiyorum. anı zamanda el değmişken sahibinden aldığım zaman düzeltilmesi gereken plastik kaynak gereken yerler de mevcut. Bu motor bloğu boyama işleri nasıl oluyor bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim forumda genelde grenaj sorulmuş
iyi forumlar
Custom yapan yerler bildiğim kadarıyla motor bloklarına endüstriyel boya kullanıyorlar.
-
Bahsettiğiniz yer statör kapağıysa çok kolay. bir arkadaşım Cb650F ile sola yatıp kaymıştı. Sol kapak yerde sürüklenmekten epey çizilmişti. Bakım esnasında Honda servisinde rötuşlattı, eskisinden güzel olmuştu. Satarken problem yaşama riskinize karşı çizikli eski halinin resmini çekip saklayın bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)