Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bakırköy'de Harika Saatler !!!

REKLAM ALANI
    BuR.K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 125 T VARMI LEEMMM..!!..
    İst.da cehennem sıcaklarından sonra aksam saat 6'da baslayan saganak yagmus bu sıcakların üstüne merhem gibi geldi 2 aydır beklediğim bu yağmuru ALLAH en sonunda bana gösterdi ama bi yandanda biraz kötü oldu. Sabah evden çıkarken sıcak diye unuttuğum balkon kapısı açık kalmıs allahtan erken yetiştim sadece salonu su bastı benim sucum ama bu yağmura bütün evi bile temizlerim
    [B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
    [COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    ne bu şimdi arkadaşım.. bize ne senin bugün ne yaşadıklarından, hissettiklerinden.. burası bir motosiklet forumu!! sanırım hatırlatmama gerek var.. lütfen boş şeyler yazma, yazmayın..

dj-roer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA-Majesty
    Bende bişi sandım..............yağmurda motosiklete binmek ile ilgili bişiler yaz bence bu ne ya.
    Yağmur motorcunun her zaman keyfini kaçırır..keyif vermez....

Sayın titanizmederus:(Burası öncelikle bir motosiklet forumu)Bir motosiklet forumunda bide kendi semtinizde Harika saatler deyince sizce başına iş gelmiş birimi aklınıza geliyor!!!Valla benim aklıma semtimde motor konusu ile ilgili bir eğlence olmuş yada olacak,diye birşey geliyor..
    sn:BURKO :Tabiki en kısa zamanda faliyetlere katılırsan (cuma akşamları saat 20 bakırköy toplantısı)görüşeceğiz yakındanda ama bu kalkıp ''meraklıysanız'' falan gibi sözcukler kullanmanı gerektirmez;eğer eleştriyi kaldıramıyosan başlık açmamanı tavsiye ederim..
    [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi yırtmışsın boş ver dostum mal canın yongasıdır

TİTANİZMEDERUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dragstar istioommm ama kmse wermio_?
    arkadaşlar burası sadce motosiklet forumu diil unumayın ki burada güsel arkadaşlık lar kuruluo ve ortamlarda beraber oturuluo arkadaşımıs maksat muabbet olsun die başından geçen kötü bir olayı bizimle paylaşmış...bu kadar aşşalayıcı ve dışlayıcı olmayalım lütfen..neticede bi çatı altında birleşioruz...bi ortamda toplanıp biras makara yapıos bnlara gerek yok bnce...burko arkadaşımıszada üyük geçmiş olsun...sana ewi temizlerken kolay gelsin kardeşim...
    [COLOR="Red"]T-[/COLOR][COLOR="Blue"]ThaN[/COLOR] [COLOR="Red"]SİNCE[/COLOR] [COLOR="Blue"]1986[/COLOR]

Motosikleti
    yazımı çok beğemeyen yada çok gereksiz olduğunu zannedenler çok meraklıysanız mod'a msj atın oke böle kırıcı şeyler sölemeyin yarın birgün karsı karsıya geliriz öle oldu böle oldu birbirimizin kalbini hiç kırmayalım deer_152 bide memo arkıma ise tşkkür ederim
    [B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
    [COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aman çinli motoru olan arkadaşlar dikkat mevcut lastikler ıslak zeminde slalom yapıyor başınız ağrımasın sonra

Motosikleti
    mondial 100 kh
    aman hocam evet bu önemli sadece naylon dan yapılıyor sanırım ucuz tekerler...

burko kardeş takıl sen. boşver kırıcı arkadaşları. birisi de bana çin motorum var diye takıldıydı geçen. birde motorcu ruhu filan saçmalarlar.

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    arkadaşlar biz motorcuyuz(yani normal bir insan) illa motor hakkında konuşmamız mı lazım ...bizzim ortak yanımız ne MOTOR SEVDAMIZZZZ....bu forumda olmamız içinm yeterli değil mii... bu kadar basittt sözüm biyerlere gitmiştir umarım sevgiler saygıalr...

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Motor hakkında olmayan şeyleri lütfen "Konu Dışı" nda paylaşalım
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

chkaralama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    Alıntı dj-roer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bişi sandım..............yağmurda motosiklete binmek ile ilgili bişiler yaz bence bu ne ya.
    Yağmur motorcunun her zaman keyfini kaçırır..keyif vermez....

Sayın titanizmederus:(Burası öncelikle bir motosiklet forumu)Bir motosiklet forumunda bide kendi semtinizde Harika saatler deyince sizce başına iş gelmiş birimi aklınıza geliyor!!!Valla benim aklıma semtimde motor konusu ile ilgili bir eğlence olmuş yada olacak,diye birşey geliyor..
    sn:BURKO :Tabiki en kısa zamanda faliyetlere katılırsan (cuma akşamları saat 20 bakırköy toplantısı)görüşeceğiz yakındanda ama bu kalkıp ''meraklıysanız'' falan gibi sözcukler kullanmanı gerektirmez;eğer eleştriyi kaldıramıyosan başlık açmamanı tavsiye ederim..
    durun ya babacanlar ama saldırmışsınız arkadaşa ya bırakın içinden ne geldiyse yazsın . bir dostu bu kadar incitmeyin.burası motosiklet sitesi olabilir ama aynı zamanda dostluk sitesidir...
    ...........KARAALİ.........كاراالط

Motosikleti
    kll
    velespit-cbr
    chkaralama

ya beyler bakmayın o arkadaslarda bi gece sinirleri bozuldu patlayacak yer aradılar bakma onları yazanlarla belki sohbet bile etmişşizdir (belki) ama patlıcak yer arıolar yanlış yapıolar böle şeyler yapacaklarına mod'a başvursalar hiçbi sorun çıkmayacak

yav bende bı gezı olmus bı goz atıyım dıye actım hehehe neyse bende camı acık unuttum tv ye su bulasmıs patlar matlar dedıler bısey olmadı.Keske bunu moto sohbet bolumune degılde konu dısı bolumune acsaydın :D gecmıs olsun

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Yaw kardeş boşverrr zıplayanları.Baksana ters çevirde suyu boşalsın.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    arkadaşlar bur.k.o arkadaşımız aramıza yeni katıldı dolayısıyla sitenin bazı kurallarından haberi olmayabilir tenkit eden boş boş msj veren gereksiz yüklenmelerde bulunanlar daha anlaşılabilir bir şekilde yazarsanız bur.k.o da dikkat edecektir burası www.motosiklet.net evet ama yeri geliyor fıkra hikaye başımızdan geçen olaylarıda paylaşabiliyoruz sadece konuyu hangi başlıkta açmasını gerektigini düzgün bir üslupla belirtiseniz.
    yeterdi.

ayrıca o yagmurda bende yoldaydım yedikule sahide 50cm suyun içinde suyunda demiyim bokun içinde evime ulaşmaya çalışıyordum.

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı GÖKSEL... adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bur.k.o arkadaşımız aramıza yeni katıldı dolayısıyla sitenin bazı kurallarından haberi olmayabilir tenkit eden boş boş msj veren gereksiz yüklenmelerde bulunanlar daha anlaşılabilir bir şekilde yazarsanız bur.k.o da dikkat edecektir burası www.motosiklet.net evet ama yeri geliyor fıkra hikaye başımızdan geçen olaylarıda paylaşabiliyoruz sadece konuyu hangi başlıkta açmasını gerektigini düzgün bir üslupla belirtiseniz.
    yeterdi.

ayrıca o yagmurda bende yoldaydım yedikule sahide 50cm suyun içinde suyunda demiyim bokun içinde evime ulaşmaya çalışıyordum.
    Haklısın abim.. tebirik ediyorum senı ve 10 eylül de abant a bekliyoruz hee

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19855

(Bak arkadaş bu konuyu açmasaydı bende abimi abanta davet edemeyecektim... )
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın abim.. tebirik ediyorum senı ve 10 eylül de abant a bekliyoruz hee

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19855

(Bak arkadaş bu konuyu açmasaydı bende abimi abanta davet edemeyecektim... )
    valla benimde epeydir aklımda şu yaz bitmeden bir yol yapıyım diyodum ama dur bakalım bakarsın bi 50 kişiyle geliriz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler