Sürdüğünüzde size en çok zevk veren unutamadığınız ve tadının damağınızda kaldığı motosiklet hangisi?
Sürdüğünüzde size en çok zevk veren unutamadığınız ve tadının damağınızda kaldığı motosiklet hangisi?
mt09 çok kısa mesafe sürmeme rağmen sesi gücü tepkimeleri beni çok keyiflendirmişti
Gsx r 1000.Her kontağını açtığımda yeni almış hissi yaşatıyordu bana.
Sürdüğüm en güçlü motosiklet Mt-09 SP idi fakat ben mt-07 de daha çok zevk aldım. Çünkü mt-09 da gazı doğru düzgün açamıyordum ve motosiklet beni üzerinden atacakmış gibi geliyordu hayvan gibi güçlüydü. Mt07 daha mulis idi braaapp diye gazı açabiliyordum
Kullandığım motorlar;
-2 farklı cup
-3 farklı cg
- drift
-honda beat
-1 tane de 50cc
Hepsinin zevki ayrıydı. 150lik cgde egzoz oynamaydı kontak aç kapa ile egzoz patlatması çok zevkliydi
Drift de bi tık daha oturaklı kullanırken çok zevk alıyorum motorumdan. Bazen gerçekten çok seviyorum motorumu. Driftin tadı damağımda kaldı birazdan bidaha sürücem
Şu an ki motorumdur.Bisiklet gibi her istediğim yere girip çıkıyorum.Gücü,şekli vs çok tatmin ediyor.
En son 1290gt deneme fırsatım oldu tadı damağımda kaldı. Zengin olursam alacağım
ybr tabii ki. hastasıyız.
neden olduğunu anlamışsınızdır
Honda Cb 125 Ace , sürücü kursunda vermişlerdi, hayatımda sürdüğüm ilk vitesli motordu, deli gibi keyif almıştım.
aprilia caponorod etv 1000, sonrada honda cbf 1000 bu iki motorun keyfi bambaşkaydı.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
Husqvarna TE250İ
Tracer 700
Toto rahatlığı olarak İnazuma ve Vstorm. Bu motorlara ilk oturduğumda, sanki Mercedes'e binmiş gibi rahat hissettim kendimi. Sürmesi zevkli olan ise şu an için XJ6 diyebilirim. 4 silindirin vermiş olduğu zevk bir başka.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)