Euro'ya çevirince bedavaya geliyorsa senin ülken bitmiş demektir zaten geçmiş olsun. Bir de alışın artık bu fiyatlara kabul edin bu fiyatları gibi yorumlar kabul edilecek türde yorumlar değiller en azından ben kabul etmiyorum çünkü bu tür bir yaklaşımı kabul edildiğinde bu düzen içinde (!) düzülmeyi kabul etmiş sayılırsınız.
Ses etmek, tepki göstermek, itiraz etmek, protesto etmek ve her şeyden önemlisi de demokratik bir ülkede olduğumuzu varsayarak zamanı gelince gereken yerde gerekli cevabı vermek.. Bu kavramlar bırakılacak kavramlar değiller.
Para ülkemizde genel anlamda zor kazanılıyor, 20,100 TL'ye şu kadar boş donanımsız bisiklet görünümünde hiç bir güvenlik unsuru olmayan bir motor için "ne var ki sonuçta Honda" dememeliyiz. Bu Fiyat listesini Honda Türkiye'de çalışan bir grup çalışan oluşturdu sonuçta. Yüksek maliyet unsuru barındırmayan bu 100cc motora bu fiyatı belirlerken acaba neyi düşündüler?
Honda Türkiye diyor ki yani çöp konteynerine ben Honda logosu basıp satışa çıkarsam yine satarım yine satarım. Bu sektördeki bu tekelcilik ve fahiş fiyat politikası belirleme işinde yamaha ve honda açık ara liderler kawasaki'nin de kalır yanı yok. Özellikle Honda coştu.
Eskiden bir Ducati parasına neredeyse iki tane Honda alınabilirdi (biraz abartıyorum ama lafın gelişi olduğu için, cümleyi pekiştirmek için.) Şimdi ise Honda fiyatları Ducatiyi bile geçti. Neyse yaa aklı fikri olan herkesin canını sıkmaya yeterli bence şu DIO'nun fiyatı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Bisikletlerden bahsetmiyoruz keza yazdığınız şey DIO'nun ucuz olduğu anlamına da gelmez. 4500 Euroya bisikletin ağa babasını yani hi-end'ini alırsınız keza burada bahsedilen araç 100cc, 90 kilogramlık bir motorlu bisiklet. Tek ortak noktaları galiba bu hah buldum motorlu-bisiklet bu DIO