ABS güzel ona yorumum yok ancak bana aracın carpma sebeni sanki adamın şeritine motorcunun girmiş olması ve onu sağa itmesi ve adamın da yola değil motora odaklanması gibi geldi.
Bende de abs var ancak ben o kazayı yapardım herhalde kawasaki kalitesi bu oluyor demek ki
Abs konusunu biz burada pek sevmeyiz yabancı. Bize kötü anılarımızı çağrıştırıyor.
ABS'siz orada durabilmen lazım. Zaten sanırım sürücü dalmış önündeki araca kitlenmiş ileri bakış yok gibi.
Bu pozisyonda ABS'nin devreye girdiğini nereden anladınız merak ettim ? Yol kuru, hız düşük. Lastik iyiyse zaten o motor durur.
ABS olmasaydı da durabilir miydi? belki.
Ancak ABS'nin önemini, olay anının son saniyesinde net görüyoruz ki adam eldiveniyle ön freni bildiğin ponçiklemiş. Bu kadar sert ve panik frende çarpsa bile en ufak bir sıyrık ile ayrılabilirdi olay anından. ABS olmasaydı ve o fren öyle sıkılsaydı eğer, muhtemelen motoru süren arkadaşın motorunun arkası ciddi bir şekilde havalanıp sürücüyü uber aracının önüne kadar fırlatabilir veyahut direksiyon yana kitlenip, soldan geçen araçların önüne atabilirdi.
ABS'yi kısa mesafede durma diye düşünmeyin.
ABS sizin hayatınızı panik frende kurtarız.
lan yoksa kral geri mi geldi hadi inşallah
Salih geldin mi lan :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
Salih'in adı abs'nin tadı :D
Eyy Saliih geldiysen masaya üç defa tıkla
Kesinlikle geri dönmüş bence yazım şekli olsun, konu seçimi olsun, nick name seçimi olsun hemen fark ediliyor.
Yada biri Salih'in ekmeğini yemek peşinde :D
Salih denen arkadaş şu xmaxı olup 7 24 abs öven arkadaş mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)