xterkan adlı üyeden alıntı
kardeşim bu motoru geçen sene tartıştık, malın ne olduğunu da biliyoruz ,ülkemizde yerli motor enjeksiyon v.s birşey yapılmıyor, bunların yapılmadığı bir ülkede ,elbette yerli demek ne derece yerli ? farkındayız
Pulsar forumlarına Bajaj forumlarına bakın ,aynı mevzular yaşanmış ,gene hemen hemen aynı şeyleri yazmışım ,bu motor hakkında da alır almaz eksiklerini yazmışım, burada amaç binicileri yani bizleri, aydınlatmak
siz direk markayı kötülüyorsunuz ,ardından Hero v.s diyorsunuz, böyle aydınlatma olmaz, her 2 markanın modelini eksi artı kıyaslarsın, alan alır satan satar
Ruhi usta yı tanımışlığım var, oda Ankara da ama yaptığı video yanlış, ilk videoda bile, krank ortada eliyle 1 tık yapsa, gerçekten sorun krankta mı ortaya çıkacak ,yapmadı bunu, ayrıca yavaş yavaş gitmek olmaz deyip hakkını ver falan diyor ,neyin hakkı :D 1000 cc mi mübarek motorlar
arayın Çayyolu Getiri Hero motorların durumu nasıl diye sorun ,hatta geçen yaz durduğu yerde yanan Hero yu sorun, neden cayır cayır yanmış ?
bu mudur yani bende derim şu marka yanıyor ,bunu alın ,böyle yapınca ne olacak ?
deseniz ki bu paralara bu marka motorlarda var, karşılaştırın alın, daha dürüst ve dikkat çekici olur
ama bir malı kötüleyip ,şu marka iyi demek ,gereksiz ve inandırıcı olmaz ,birde kalkıp ne yazıldığına bakmadan, laf sokma çabaları ,bilmem gene yazarak anlatabildim mi ?
en güzel reklamı ya satıcı yapar yada ürün kendisi yapar ,Hero yıllardır ülkemizde, tutulmuyorsa bunu bir zahmet kendilerinde veya ürünlerinde arasınlar ,bir ara almaya bayiye gitmiştim ,baya zaman oldu, satıcı 2 model göstermeye üşeniyor, sert bir üslupla he he, ee ee modeli anlatıyor ,alacağı olan bile almaz ,ben de almadım tabi