Bugün tesadüfen ümraniye alemdağ caddesinde dudullu istikametine doğru giden volta gördüm bağıra bağıra gidiyordu. Muhtemelen bir sıkıntısı vardı sanki.
Bugün tesadüfen ümraniye alemdağ caddesinde dudullu istikametine doğru giden volta gördüm bağıra bağıra gidiyordu. Muhtemelen bir sıkıntısı vardı sanki.
Taktıkları 3 kuruşuk dandik ötesi egzoz yine kırılmıştır. Bir de yeni çıktı, şirket politikasıymış, 1 kezden fazla değişmiyoruz diyorlar egzozu.
Sen git 5 para etmez egzoz tak, çatlayıp dursun düpedüz de senin hatan olsun, ama de ki değişmiyoruz artık 🙂
Firma için yeni slogan buldum, herkese de uyuyor.
Motoru bir alan, bir de almayan pişman.
Voltanın motordan anlamadığı kesin, ama neyden çekinip çekinmemeleri gerektiğini gayet iyi biliyorlar emin olun.
Başlarına bir şey gelmeyeceğini bildikleri için bu kadar rahat takılıyorlar.
Ne de olsa maddi sıkıntısı olan sadece gelip alıyor bu motoru, dava açmakla felan nasıl uğraşacak böyle biri?
Egzozum 6.kez çatladı, susturucu düştü, ama şirket politikası gereği değiştirilmiyor.
Sıfır motorum yağ kaçağı yaptı, ama darbe kaynaklıdır diye karşılanmadı 😊
X modelinde sorunlar giderilmişmiş, face gruplarına girin de bakın giderilmiş mi giderilmemiş mi? Parasının derdinde olan fanatikleri boşverin, onların tek derdi motora yatırdığı çöp olmasın.
2008 model F800ST'min geri çağırmadan ötürü değişmesi gereken parçaları için 42000 km'de Borusan'a başvurdum ama sonuç alamadım. Almanya genel merkeze bir mail döşendim, 2 hafta sonra bugünün kuru ile hesaplasak sanırım 25.000-30.000 TL lik parça 1 kuruş bile ödemeden değiştirttim. Motosikletim 11 yaşında ve yetkili servis bakımlı değildi.
Volta???
Allah kurtarsın....
" Volta? " Mı?
Sorunlu parçanın yerine, birebir aynı sorunlu parçanın sıfırını takmayı lütuf görüyor Volta
Sonra da diyor ki ben malımın arkasındayım
Hani ar-ge? Hani hatalı parçanın sorununu saptayıp sorunsuz parça takmak?
Bunları volta ile aynı cümlede sesli olarak söylemek bile insana kahkaha attırmaya yeter
Son olarak;
Bunca yazıyı okuyup almalı mıyım diyen varsa, ben çok memnunum, hiç şikayetim yok, muhakkak alın. Bir daha böyle fırsat çıkmaz karşınıza
Dileyen olursa motorumu da satabilirim ama memnun olmadığımdan felan değil, cc yükseltmek için
@Altuğ Aktaş
Her malın bir alıcısı vardır. Bakarsın müşteri forumdan çıkar
yağ kaçağı nereden kaçırıyor fazlamı az mı ? başka ciddi sorunu var mı ? sözüm meclisten dışarı ayrıca satan arkadaşlar da ne hikmetse kampanya da sıfırı 20 bin tl olan motoru ,aldıkları fiyata veya sıfır fiyatı civarında satıyor, madem sorunlu biraz uygun satan da yok :D Ankara da 14 civarı satan varsa kazasız ilgilenelim
ben çok sınandım kardeşim sıfır alıp yarı fiyatına sorunsuz motor sattığım da oldu, sürekli zararına sattığımda oldu, bu işe ticari gözle bakınca insanlar böyle oluyor, bu işi ticari yapacak olan gitsin galerici açsın yada 2 eller uçmuş sarı site diye veryansın etmesin, ben 12 yaşımdan beri bu motosiklet piyasasının içindeyim işimizden sebep ve hobi amaçlı, maalesef bu sektör de galerici tiplerle doldu ,eskiden böyle değildi, motorcu motorcu ya daha dürüst olurdu ,bana gelip abi param çıkmıyor deyip yalvar yakar motoru alanlar 1 hafta geçmeden misli ile ilana koyuyorlar şimdilerde :D
ben açıkça yazdım, madem aşırı sorunlu, ona göre alan kişiyi de düşünerekten, uygun fiyatlar yazılıp zarar sineye çekilecek yoksa satıcı beni kandırdı satan firma malının arkasında değil diye şikayet ettiğimiz firmalardan ne farkımız kalıyor ? 3.5 bin harcadıysan satarken detaylı yazarsın alacak kişide düşünür taşınır ,ilanları incelediğimde elle tutulur pek masraf yapan görmedim
neyse benim fikrim gerçekten ciddi sorunu olan yazsın, değerlendirelim, alacak insanlarda benim gibi artı eksilerini düşünsün , zaten parası olan yada bilindik bir motor model alacak olan için tartışmasız markalar modeller mevcut, bizim için önemli olan yeni marka ve modeller, mesela yedek parça da önemli nette fazla satan yok, bu da bir sıkıntı ,fabrika ya parasını bile versek parça stoğu yeterince var mı ? garanti de bekletilenler gibimi ?kaldı ki montajlanan bir ürünün parçasının olmaması da düşündürücü olur
Herkes sattı mı acaba motoru,burası dutluk olmuş
ben yorumlara yazarken ciddiydim ve gittim aldım ,yedek motor olur, hem de benim çocuk için, daha az km de sorunlara değiniriz ,bayiye gittim 2.3 saatte muhabbet ettik, bütün motorları inceledim, hemen eksileri yazayım, neredeyse bütün motorların arka lastiği orta ayaktan indirince indi ,fabrikamı basmadı hatamı var anlamadım ,muhtemelen fabrika basmamış olabilir, tamamı inmesi öyledir dedirtiyor, motor genel anlamda iyi ama montajlama düzensiz yapılmış belli, motor piyasaya sürülmeden en azından bir 10000 km uzun yol değil, şehir içi testi yapılsa ,eksikleri var mı görülse, daha mantıklı ve sağlamcı bir politika olurdu ,maalesef zaman kaybetmeden para kazanalım mantığı ile yapılan şirket hataları, sinek küçüktür ama müşterinin midesini bulandırır öylede oluyor
motorda lastikler ,akü iyi ve fp oranı olarak ta şuan fiyatı iyi, benim beklentim 30000 km motor açılmadan ve büyük arıza çıkarmadan tamamlaması ,benim için yeterli ,bakacağız göreceğiz, şuan motor arıza lambası yaktı, muhtemelen sensörler ile alakalı çalışmasında sorun yok ,pulsar da da olmuştu ,cihaz ile söndürmüşlerdi
bu motor alınır mı ? ufak tefek eksiklerini arızalarını göze alaraktan alınır, zaten kurye paket tarzı işler yapılacaksa bu tarz motorlar daha tam kanıtlanmadı, az daha beklemek lazım, normal kullanıcı için alınabilir, birde motor yağına baktım, biraz fazla koymuşlar, dikkat etmek lazım
zamanla sorunlar ile karşılaşırsam yazarım, piyasaya yeni çıkmış bir model, firma arkasında durursa sorun olmaz
birde bu tarz şirketler 2 şeyde hata yapıyor, aslında ülkemizin genel sorunu liyakat, motoru asıl motorcuya işin içindeki kuryelere v.s test ettirmemek birde bu işin içinde yetişmiş kişileri satış ve satış sonrası destek için çalıştırmamak uzun oldu kolay gelsin
Kolaçan kardeşimiz inceleme videosu çekmiş ve bence çok dürüst bir anlatım olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)