tam kapanmadan hemen sonra gitmiştim normalde beylikdüzü nde oturuyorum hem gezmek olsun dedim zaten yandex e buz motor bostancı yazınca çıkıyor yol tarifi kolay yerde.
hem lastikten memnun kaldım hemde yusuf bulut un işciliğinden adam tork anahtarı kullanıyor daha ne diyim
Continental contiscoot düşünüyorum ıslakta en iyi performans veren lastik olduğunu söylüyolar. Bakalım net karar vereyim de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Keşke olsa, road4 kullanmıştım cbr 500rda. Yağmurda bile viraj yaptırabiliyodu adama öyle bi ıslak performansı vardı.
Tüm uğursuzluklar beni buluyor, şimdi vergi borçu çıktı motorun.
29 Nisan 2021'de sıfır aldığım motorsikletin, bayi ilk taksidini yatırmamış görünüyor.
Anlamadığım kısım, noter nasıl plaka çıkarttı, borcu olsa, çıkmazdı?
Yanılıyor muyum arkadaşlar?
Motosiklette vergiyi bayiler ödemiyor diye biliyorum....
ÖTV ile işlem yaptınız diyor, aradım. Arabada öenirmiş, motorda ödenmezmiş. !...
üstad nedir sizin bu motordan çektğiniz size özel motor sanırım bu
Allah beterinden korusun, beni motor ile sınıyor Allah.
Şirket sigortacısı da motorsikleti satın alan ödüyor diyor. Ödeyeceğiz, yapacak birşey yok.
Stop etmesi için bugün İzmir sorumlusu arkadaş ile görüştüm. Mesut Bey.
2. serviste sibop ayarı yapılacakmış motora. Yeni gelen seride kayış ve bagalar değişmiş güya.
Duruma göre bizimkilerde değişecekmiş. Böyle bir bilgi verdi. Bilginize,
Haziran başında aldığım motorun mtv vergisine e-devletten baktığımda, bana kitlemişler, dediğiniz gibi ödeyeceğiz artık.
Arabada da aynı diye biliyorum hocam. Aldığınız senenin mtvsini ödüyosunuz.
Gazeteci bir arkadaş bu motorla Türkiye turuna çıkmıştı. Takip eden var mı? Döndü mü sağ salim geri?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)