Siz bu kafayla anca paylaşımlarınızı beğenen 30-40 arkadaşınızla anca kendiniz çalar kendiniz oynarsınız... Aynen devam...maxell adlı üyeden alıntı
Siz bu kafayla anca paylaşımlarınızı beğenen 30-40 arkadaşınızla anca kendiniz çalar kendiniz oynarsınız... Aynen devam...maxell adlı üyeden alıntı
malum kanaldaki kardeşimiz reklamı bastı bastı. herkes bu motorla ortada kaldı. kendisi de ducati'sinin modelini yükseltmekle meşgul. allah daha çok versin
Ön amortisör halen gelmedi. Egzoz kırık garantiden istedik ellerinde yokmuş. 1 kere yolda kalsam satıcam motoru hakkaten yavaştan sıkmaya başladı artık. Benellinin servislere distribütöre laf ederdik volta daha beter çıktı. Bi de egzozu kaynatmayın garantiden göndericez diyolar, illa yolda kopsun diye bekleyelim. Bişey söylüyolar ama gerisini düşünmüyolar ya ne saçmalık.
Ucuz diye almayı düşünüyordum bunu bu acemilikle, işsizlikle bu kadar sorun yaşasam kafayı yerdim heralde . neyseki almamışım o benzin kapağı elinde kalan arada videoda camdaki sevgilisine bakan arkadaş hayatımı kurtardın valla
Arkadaşlar motorun lastiklerinde sıkıntı var gibi. Islak performansından gayet memnun kaldığım tournee lastikler son zamanlarda sanki naylonmuşcasına kayıyor. Özellikle arka lastikte sıkıntı yaşamaya başladım, var mıdır böyle bişey tecrübe eden? 3600km civarındayım. Tournee kullanıcıları genemde mevcut bu lastikten. Bizim motorlarda dışını kauçuk kaplatıp normalde naylon falan mı kalıba döktürdüler naptılar anlamadım.
Abi bu videonun ilk dakikalarında sanırım senin problemin benzeri anlatılıyor:
Anlas Tournee
Merhaba hocam,
Benzer sorun bende de var. Ama benim motorum yaklaşık 1 ay serviste kaldı.
Frenlerine de bakıldı. Servisci arkadaş fren sisteminin havasını aldık dedi, ben açıkcası ona bağlamıştım.
Bu arka frenden gelen ses için yapılanlar sonucunda oldu sanmıştım. Ben henüz 600 - 650 Km.deyim.
Ama özellikle arka taraf bende de kızaklamaya başladı.
İki freni eşit sıkmaya çalışıyorum. Ama arka taraf çok hızlı kitliyor ve arka taraf kayıyor.
Lastik havalarını ilk fırsatta kontrol edeceğim.
Valla benim motor maksimum 2 gün yattı aldığımdan beri. Hani 3bin kmye kadar da çok memnundum karlı havada ankara yalova arası gittim 1 kere güvensizlik yaşatmadı. Şimdi korkudan virajları 20 30la dönüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------
Şunu müsait bi zamanda izleyeyim de çoğunlukta böyleyse değiştircez mecbur lastikleri. Korka korka motora mı binilirmiş ya.
Hocam, ben de 2-3 kez arka tekerin kaymasından ötürü kaza atlattım.
Allah'tan çok ciddi olaylar değildi, korktuğumla kaldım.
Firma öyle bir güvensizlik yarattı ki, buna en güzel örnek sizin bu yazınız olur.
Bunu bile yapmış olabilirler diye bir düşünce geliyor insanın aklına.
Düşmanları/rakipleri uğraşsa, bu kadar dip bir duruma düşüremezlerdi firmayı, kendi kendilerini ne hale soktular.
Bu yağmurda arka tekerin kayması olayını yaşayan 1-2 kişi daha biliyorum.
Valla hocam daha önce de yazmıştım. Bayağı sıkı benelli kullanıcısıydım. Montaj hatalarından servislerden çok büyük sıkıntı çekiyoduk. Zaman zaman yedek parça sıkıntısı da yaşanıyodu. Daha kötüsü olamaz diyodum cidden kuba rks benelli grubu garanti ve montaj konusunda voltaya göre kaliteliymiş. En azından bişey olduğunda garantinin kapsayacağını biliyoduk. Pahalı yedek parçaları en azından universal bi marka olduğu için aliexpressten falan temin edebiliyoduk. Voltada egzozun kırılması, kendi kabul ettikleri ön amortisörde bile inşallah garantiye sokarlar diye dua ediyoruz. Parçaları yurtdışından bulma imkanımız da yok kendimiz başka markaların uyumlu parçalarını keşfetmediğimiz sürece. Garanti konusunda açık ara en kötü firma voltaymış bunu net şekilde anladım. Büyük sorun çıkarmasa yolda bırakmasa da, o kadar üstünde iyileştirme, düzeltme ve yatırım yaptığım halde yazın sonunda satmayı düşünür hale geldim. En az 1 sene binmeyi planlıyodum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)