hsoydam adlı üyeden alıntı
@impetum kardeşim, benim sorunum ilk çalıştırmada değil zaten, çalışıyor. Ayda, haftada bir kere yapıyor. Ve hareket halindeyken yapıyor. Bende panik oluyorum açıkcası. Ekran yerinde, Km göstergesi yerinde. motoru durdurmadan, ayaklarımı bile yere koymadan, tekrar marş butonuna basıyorum ve motor çalışıyor. Tek korkum, defaten çok söyledim bu korkumu, hızlı giderken bunu yaparsa ne yaparım, onu bilemiyorum !...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
Merhaba Süleyman Bey,
Bu söylediklerinize katılmamak elde değil, bunu firmaya direkt ben teklif ettim. Motorumu geri alın diye. Yok böyle bir adım atmak istemiyorlar.
Sosyal medya ile işi götürmek istiyorlar bence de. Fenomen arkadaşlar geri vites yaptı farkındaysanız, videolar silindi.
Bence bizim sorunlarında en sonunda yok aslında sorununuz diyerek zeytin yağ moduna geçecekler.
Yeni 500 Adetlik parti yakın zamanda gelecekmiş. Herkes sıradaymış zaten filan diyorlar. Bu Türkiye turu vb. girişimlerde bence ilk adımlar.
Ben yakın zamanda ilk videoyu çeken fenomen arkadaştan da bir girişim bekliyorum. Nasıl büyük bir firmaymış, bütün sorunlar çözüldü şeklinde.
Neyse, ben hakkımı HELAL ETMİYORUM bu firmaya, çalışanlarına, reklamlarını yapanlara...
Sıfır motor alıp, servis servis gezmemin hiç bir mantıklı açıklama beni ikna etmiyor. Kimse kusura bakmasın.
İSRARLA ŞUNU DİYORUM - ARKA TEKERİNİZ PATLARSA GÖRÜRSÜNÜZ NASIL TERLEĞİN SÖKÜLDÜĞÜ, TÜRK MÜHENDİSLİĞİNİN GELDİĞİ NOKTAYI...!...