Ben anlamıyorum arkadaş, adamlar 50 yerinde 50 tane sorun olan motoru piyasaya sürmüşler,sırf insanoğlu motoru aldı diye toz kondurmuyor.17.750 tl ye ne bekliyordunuz yazıyorlar, bir ürün emsallerine göre pahalı değil diye sorunlu mu olmalı,ben bunu anlamakta zorlanıyorum ? 2004 yılında Elantra aldı peder,vallahi klima ve cam otomatiği dışında sorun çıkarmadı,yolda bir kez olsun kalmadı emekli oldu hala kullanıyor,aldığında en ucuz c sınıf aractı.Bu mantıkla Elantra'nın da sorunlu olması gerekirdi. Şu motordaki sorunlar 2 yılda değil 2 günde ortaya çıktı,fabrika çok değil 5km test etse örnek arka frendeki sorunu bulmaz mıydı? Hani elektronik sorun olur işte Abs ışığı gibi dersin ki elektronik şans işi,itirazım yok ama mekanik sorun demek körü körüne piyasaya sürmüşler demek.Şu motoru bayiden alan eve gelene kadar ses var diye yazdı. Yazmadı mı ? Burada biri yazmıştı,daha eve gelirken soket çıkıp yolda kalmıştı,Allah muhafaza köklese gazı önünde arkasında araç olsa napacaktı o hızda adam motor stop edince giderken ? Yanlışsam Lütfen düzeltin arkadaşlar. Sarı sitede en çok modeli olan marka Mondial,şikayet varda şikayet sayısı 386 iken model sayısı 3.509,Revoltun sarı sayfada 211 ilanına tam 311 şikayet var. Satmak için akü koyup yerli diyerek milletin milliyetçi duygularından yararlanacağına düzgün iş yap motoru 20 ye sat. Nerdeyse iki şehir seyehat yapsan alet zaten bakıma giriyor ve bunlar hep masraf .Şimdi bu alet 17.750 tl öyle mi?