Istanbul'u bilmem, daha iyi yapılanmış bir servis organizasyonu olabilirler.
Ancak İzmir için konuşuyorum. Maalesef servis tarafı zayıf şuanda. Çok isteksizler.
Biz size servislik verdik, onlarda bu işsizlikte iş olsun diye sanki kabul etmişler gibi.
Servisler sizi görünce kafasını çeviriyor, inşallah geçip gider, birşey istemez diye.
Servislere ne bir eğitim, ne bir destek, hiç bir yardımları yok şuanda.
Başımdan geçenleri yukarıda yazdım, okuyanlar biliyor !...
Bugün @impetum arkadaşımızın çözüm olarak önerdiği, arka balatadan gelen ses ve aynı zamanda az tutma sorunu için servise gitti.
Size yemin ederim, gitmeden önce motorsiklet eğitmeni hocama test ettirdim, "git baksın servis, sorun var arka frende" dedi.
Birebir yukarda dediğim gibi, muhatap olmak istemiyorlar. Yarım saat kapının önünde bekledim bugün.
Belki giderim diye dua ediyorlar bunu hissediyorsunuz.
Dedikleri şu "abi ne bekliyordun" !... ÇILDIRACAĞIM VALLAHİ...
Gazoz kapağı ile almadık, adam gibi ön fren gibi arka frende tutsun bak buda böyle yapılınca çözülüyormuş diyorsun.
"Oooohhhooo, sen böyle okuyup okuyup buraya mı geleceksin" diyor servis yetkilisi arkadaş.
"Eee sen çöz o zaman, ara fabrikayı diyorsun", o zamanda "10 defa aradım, hala dönecekler abi, dönmüyor kimse" diyor.
Benim şansızlığım olabilir, ben nasipsizliğim olabilir. Ben mutlu değilim, biniyorum ama hep tedirginim açıkcası.
3. sorunumda bugün ortaya çıktı mesela, arka çamurluk arka lastiğe sürtüyor
Salı günü gel abi, tel ile yukarı bağlarız dedi
128 Km.deki motorumun çamurluğunu, Salı günü inşaat teli ile üst çamurluğa bağlayacağız. Hayırlısı...