Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

R25 Ömrü Biten Zincir

REKLAM ALANI
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    did ve rk iyi markalardır, ikisi de alınabilir, diğer markaları pek duymadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Olcay Demirc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX125
    Japon mühendisler ölçmüş biçmiş belli ölçülerde belli güce uygun zincir dişli üretmişler, ben olsam orijinal set değiştirirdim ki değiştirdim de.

ayriyeten ; değiştireceğim zaman bende baya araştırdım burada da benzer bir konu açmıştım, sonuçta orijinal haricindeki markaların piyasada sahtesinin çok olduğunu gördüm o yüzden Japon mühendislere güvendim mutluyum :D

Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Alıntı Olcay Demirc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Japon mühendisler ölçmüş biçmiş belli ölçülerde belli güce uygun zincir dişli üretmişler, ben olsam orijinal set değiştirirdim ki değiştirdim de.

ayriyeten ; değiştireceğim zaman bende baya araştırdım burada da benzer bir konu açmıştım, sonuçta orijinal haricindeki markaların piyasada sahtesinin çok olduğunu gördüm o yüzden Japon mühendislere güvendim mutluyum :D
    Japon mühendisler küçük şeylerle mutlu olabilen, minimalist insanlardır. Hele motosiklet giriş sınıfı motosikletse ekstra mini mini çalışabilirler. Sonuçta öhlins amörtisör, brembo fren sistemi yok bu motosiklette. Neden zincirin en iyisini kullansınlar ki? Şartları karşılayan en ucuz zinciri kullanır adamlar, aynı fiyata daha iyi bir zincir kesinlikle bulunur. Ben olsam farklı sebeplerden muhtelemen orijinal takarım ama çok daha iyi zincirler var yani.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)