Yamaha 2021 Mart Ayı Güncel Fiyat Listesi Güncellendi
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Ney ney MT-07 92.500₺ mi?
-
Mt7 92k
Önce devleti yönetenlere vicdan sonra bu paraya mt7 alana Allah akıl versin.
-
Dikkat ederseniz listedeki çoğu motosiklet geçen yıldan kalan 2020 model.Son model bu yıl gelen sadece 1-2 model var.Anlaşılan Yamaha 1-2 küçük hacimli motosiklet hariç artık pek motosiklet getirmeyi düşünmüyor.2020 modellerin kalan 3-5 stok bitince onları da listeden çıkartır.
-
D'elight 2020 22.500 ₺
D'elight 2020 (EURO 5)29.950 ₺
-
vandamme adlı üyeden alıntı
D'elight 2020 22.500 ₺
D'elight 2020 (EURO 5)29.950 ₺
Bende onu diyecektim. Ülen pcx olmuş 30 kağıt. Bu mereti pcx karşısında ne avantajı var.
-
yeni xmax i alamıcam onu anladımda bu zamnlar gelince yedek parçada nasibini alıcak.
inşallah parça lazım olmaz amin...
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
furkanguvenc adlı üyeden alıntı
Ney ney MT-07 92.500₺ mi?
Triumph Trident 660 daha makul hale geldi şu an ama o da maalesef Korlas yüzünden ölü doğacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
YasinC adlı üyeden alıntı
Zengin olanlar almaya devam eder hocam. Millet sıraya giriyor Yamaha'dan motor alabilmek için.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Triumph Trident 660 daha makul hale geldi şu an ama o da maalesef Korlas yüzünden ölü doğacak.[COLOR="Silver"]
Kesinlikle öyle bende onu düşünüyordum Korlas kendi ayağına sıktı resmen. Peynir ekmek gibi satabilirdi şu makinayı. Zamanında MT07 nasıl sattıysa onu bile geçebilirdi ama görünen o ki talebi karşılayamayacaklar.
Honda CBR125R- Yamaha MT07- Yamaha Nmax 155- Honda PCX125- KTM Duke250- Yamaha Xmax 250- Ducati Scrambler İcon- Honda Forza 250
-
Bilmediğimden soruyorum 2021 kasa Tracer Türkiye'ye gelmeyecek mi? Yoksa üretim hattından bu modeli komple mi kaldırdılar? Hem 700 hem 900 için soruyorum
-
Başlığı açana soru:
Fiyat listesi ya günceldir, ya da değildir. Zaten güncel olan fiyat listesi daha da nasıl güncellenebilir?
Bu arada:
Hayin Yamaha!
Önce ben dedim
-
"guncelleme"
sozluk anlami: zamana ugun hale getirme
Ulkemizde anlami: zam yapma
-
Kocaeli İl Temsilcisi
hasmet adlı üyeden alıntı
Başlığı açana soru:
Fiyat listesi ya günceldir, ya da değildir. Zaten güncel olan fiyat listesi daha da nasıl güncellenebilir?
Bu arada:
Hayin Yamaha!
Önce ben dedim
Fiyatlara şaşırınca ne yazacağıma dikkat etmemişim
-
Vay be nerden nereye.. Çok iyi hatırlıyorum bu forumda birisi seneye 250 cc'leri 20 binden almaya hazır mısınız gibi bir konu açmıştı. O zamanlar üye bile değildim.
-
Şeytan diyor sat motoru, üzerine çek kredi, al bir Ys 125
-
tommygun adlı üyeden alıntı
ER6'yi teminat gosteremeyebilirsin hocam, yuzde kacini karsilayacak ki YS125'in ?
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
ER6'yi teminat gosteremeyebilirsin hocam, yuzde kacini karsilayacak ki YS125'in ?
Yakında benim Er6'ya trafik sigortası bile yapmazlar. Birkaç sene sonra hurda teşviğinden yararlanmayı umuyorum.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
tommygun adlı üyeden alıntı
Commutere dönüp emekli olmanın zamanı geliyor abi artık.
-
Sanırım siyah renkler stokta olanlar , kırmızılar stokta olmayanlar.
Eğer bu şekildeyse, ellerinde motor da yok.
Yeni modeller Şubat sonu Mart başı gibi gelir diyorlardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)