Yeni Motor Geldi! Şimdiye kadar ki en güçlü makinam. Ducati ?
Reklamlar
-
Herkese merhaba bir süredir yeni motosiklet alma arefesindeydim. Bilenler bilir Triumph Trident için ilk sıraya girenlerden birisi olarak Kasım'dan bu yana kadar bekledim ama o iş uzayacak gibiydi bende daha fazla motorsuz kalmak istemedim ve kendime bu güzel makinayı aldım. 2020 Model Ducati Scrambler İcon Dark 3300 KM de aldım. O mu olsun bu mu olsun derken Barkın Abinin incelemesi sonra son derece hayranlık duyduğu bu makinayı tecrübe etmem gerektiğini düşünüp aldım. Bugün yaklaşık 100KM yol yaptım ve kesinlikle muazzam bir gidiş, harika bir duruş nispeten konforlu diyebileceğim müthiş bir makina. Allah herkesin gönlüne göre versin, inşallah daha güzelleri sizlerin olsun.
Reklamlar
-
Aramızdaki bir cahil daha kendini belli etti. O paraya africa alınırdı. Neyse desmo bakımında akıllandırırlar seni.
Şaka bir yana kaza bela vermesin hocam. Önce kendim sonra da diğer fakirler adına sormak istediğim soru var. Hayat çok mu güzel?
-
güle güle güvenle kullan tekerin düz bassın
-
Hayırlı olsun. Nedense ktm alacağım dediğinizde kesin ducati alır diye düşünmüştüm.
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Aramızdaki bir cahil daha kendini belli etti. O paraya africa alınırdı. Neyse desmo bakımında akıllandırırlar seni.
Şaka bir yana kaza bela vermesin hocam. Önce kendim sonra da diğer fakirler adına sormak istediğim soru var. Hayat çok mu güzel?
Öncelikle yaptığınız kinayeli şakaya cevap vereyim Ben gaz tepkisi iyi virajdan viraja atlayacağım aynı zamanda da işe git gelde beni yormayacak nispeten farklı bir makina almak istedim. Yaşım gereği Enduro pek istemedim
Hayat güzel evet çok şükür bu şartlara gelebilmek için 28 yaşında birisi olarak 7 senedir çalışıyorum ki bunun 3 senesi hem okul hem iş şeklinde ilerledi. Bu çalışmamın karşılığını alıyor almaktan dolayı da hayallerimi başarabilmekten de çok mutluyum. Darısı herkesin başına inşallah.
gurucuk adlı üyeden alıntı
güle güle güvenle kullan tekerin düz bassın
Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun.
Honda CBR125R- Yamaha MT07- Yamaha Nmax 155- Honda PCX125- KTM Duke250- Yamaha Xmax 250- Ducati Scrambler İcon- Honda Forza 250
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Güle güle kullanın, kazasız belasız. Çok tatlı motor maşaallah.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Nedense ktm alacağım dediğinizde kesin ducati alır diye düşünmüştüm.
Çok teşekkürler. Valla o ara ben bile bilmiyordum, helal olsun size o halde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Güle güle kullanın, kazasız belasız. Çok tatlı motor maşaallah.
Çok çok teşekkürler. Hepimiz için kazasız, belasız sürüşler olsun. Baktıkça bakasım geliyor işime konsantre olamıyorum garip bir durum
Honda CBR125R- Yamaha MT07- Yamaha Nmax 155- Honda PCX125- KTM Duke250- Yamaha Xmax 250- Ducati Scrambler İcon- Honda Forza 250
-
Gule gule kullan makina ates ediyor Yalniz gri makineyi guneste cekme daha guzel gozukur
-
konfucyus adlı üyeden alıntı
Gule gule kullan makina ates ediyor
Yalniz gri makineyi guneste cekme daha guzel gozukur
Teşekkür ederim uyarıyı dikkate alacağım gelişi güzel çekmiştim heyecanımı paylaşmak için ama daha güzellerini de mutlaka paylaşacağım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
-
furkanguvenc adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba bir süredir yeni motosiklet alma arefesindeydim. Bilenler bilir Triumph Trident için ilk sıraya girenlerden birisi olarak Kasım'dan bu yana kadar bekledim ama o iş uzayacak gibiydi bende daha fazla motorsuz kalmak istemedim ve kendime bu güzel makinayı aldım. 2020 Model Ducati Scrambler İcon Dark 3300 KM de aldım. O mu olsun bu mu olsun derken Barkın Abinin incelemesi sonra son derece hayranlık duyduğu bu makinayı tecrübe etmem gerektiğini düşünüp aldım. Bugün yaklaşık 100KM yol yaptım ve kesinlikle muazzam bir gidiş, harika bir duruş nispeten konforlu diyebileceğim müthiş bir makina. Allah herkesin gönlüne göre versin, inşallah daha güzelleri sizlerin olsun.
https://i.imgur.com/AiiQSu6.jpg
https://i.imgur.com/ZcvyCko.jpg
Hocam hayirli olsun, sarisini pek bir begenirim ben bunun, ozellikle mi gri sectiniz, yoksa bayide gri mi vardi ?
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Hocam hayirli olsun, sarisini pek bir begenirim ben bunun, ozellikle mi gri sectiniz, yoksa bayide gri mi vardi ?
İkinci el aldım hocam, koyu renkleri tercih ediyorum genel olarak. Bir de fiyat olarak nispeten diğer ilanlara göre uygundu. O yüzden renk konusuna pek takılmadım.
-
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
-
Malı nereye satıyorsun reis
Şaka bir yana güzel alet. Allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
motor harika zaten ona laf yok.iri biri değilseniz o motora çok güzel yakışırsınız motor biraz ufak daha doğrusu cılız duruyor.termignoni egzoz var kulaklar bayram edicek offf yani.o zaman sizden daha sonra bu motorun bakım ücretlerini vs paylaşmanızı rica edicem.bir sonraki konu olarak benim gibi ducati merak edenler daha doğrusu bakım fiyatlarını vs merak edenler için güzel olur.hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
-
Hayırlı olsun, çok güzel seçim yapmışsınız bence.
-
Yakışıklı makine. Güzel günlerde kullanırsınız umarım. Tekerinize taş değmesin.
-
Tek tek yazamadım kusura bakmayın herkese çok teşekkürler.
mrt20 adlı üyeden alıntı
Malı nereye satıyorsun reis
Şaka bir yana güzel alet. Allah kaza bela vermesin
Mal mı? Ne malı?
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
motor harika zaten ona laf yok.iri biri değilseniz o motora çok güzel yakışırsınız motor biraz ufak daha doğrusu cılız duruyor.termignoni egzoz var kulaklar bayram edicek offf yani.o zaman sizden daha sonra bu motorun bakım ücretlerini vs paylaşmanızı rica edicem.bir sonraki konu olarak benim gibi ducati merak edenler daha doğrusu bakım fiyatlarını vs merak edenler için güzel olur.hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
Egzoz karar vermemde büyük etken oldu kesinlikle muazzam bir sesi var. Biraz gürültülü ama hakkını veriyor kesinlikle. Susturuculu kullanıyorum sökmeyi de düşünmüyorum. Allah düşürmesin ama Korlas'a düşersek vah halimize :D paylaşırım gidersem tabi ki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, çok güzel seçim yapmışsınız bence.
Şu an için bende çok memnunum bu seçimden Allah utandırmasın. Teşekkür ederim.
msandikci adlı üyeden alıntı
Yakışıklı makine. Güzel günlerde kullanırsınız umarım. Tekerinize taş değmesin.
Teşekkür ederim sizlerin de tekerine taş değmesin.
-
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
tarzım olmasa da yanımdan geçerseniz "vay arkadaş motosiklete bak" derim
-
obaa ters köşe yapmışsın bütün foruma olsun hoş geldin aramıza umarım gezilerde vs karşılaşırız bende de monster 696 var güzel motordur ducati pişman etmez özellikle scrambler ducati güle güle kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler