Yeni Motor Geldi! Şimdiye kadar ki en güçlü makinam. Ducati ?
-
furkanguvenc adlı üyeden alıntı
İstanbul'a bekliyorum bak seni teklifim hala geçerli
Bu yaz gelmeyi düşünüyorum. Umarım gelebilirim. Düşüncesi bile heycanlandırdı. Teşekkür ederim teklifin için abi.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
mrt20 adlı üyeden alıntı
Malı nereye satıyorsun reis
Şaka bir yana güzel alet. Allah kaza bela vermesin
Hayirli uğurlu olsun inşallah kardeşim...
Nereye sattığını bilmem ama malı Arap faik'ten aldığına eminim.
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
hayırlı olsun. termignoni de var tam makinayı bulmuşsun
-
Güzel yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederim
-
oy oy oy hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde güle güle kullanın.
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
-
güle güle kullan. kazasız belasız güzel günlerde, güzel yollara, güzel anılara
-
cahil diyen arkadaşa ithafen hiç ducati ya da scrambler kullandı mı bilmiyorum ama ne kadar güzel sallanıyor oradan
neyse scrambler alan arkadaşa hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel makine. Ha benlik değil sevemedim oturuşunu falan ama istediğin her işe cevap verir. desmodan da korkma ortalama bir japonun ağır bakımından absürt bir paraya mal olmuyor
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın İnşallah.
Bakalım Trident'i kovalamaya devam edeceğim bende.
-
-
hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim,
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Hayirli uğurlu olsun inşallah kardeşim...
Nereye sattığını bilmem ama malı Arap faik'ten aldığına eminim.
Aaa karbonat Erol öldü mü
-
Barisozde adlı üyeden alıntı
cahil diyen arkadaşa ithafen hiç ducati ya da scrambler kullandı mı bilmiyorum ama ne kadar güzel sallanıyor oradan
neyse scrambler alan arkadaşa hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel makine. Ha benlik değil sevemedim oturuşunu falan ama istediğin her işe cevap verir. desmodan da korkma ortalama bir japonun ağır bakımından absürt bir paraya mal olmuyor
Espriyi anlamamissiniz siz. Cahil diyen arkadas baska birine gonderme yapmak icin yazmisti onu, zaten yorumunda da yazmis "saka bir yana..." seklinde.
-
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.
-
Çok çok sağolun herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar bir şey soracağım her park ettiğim de bunun gibi bir yağ akıntısı oluyor bu durum normal midir?
Ayrıca yağ kontrol camında böyle bir beyazlanma olmuş normal bir durum mudur?
-
Ön dişlide biriken zincir yağı olmasın?
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Ön dişlide biriken zincir yağı olmasın?
Yok değil çünkü motorun altında genelde olan açık hortumdan damlıyor. Devamlı bir akıntı değil maksimum bu çektiğim resimde ki kadar oluyor.
Honda CBR125R- Yamaha MT07- Yamaha Nmax 155- Honda PCX125- KTM Duke250- Yamaha Xmax 250- Ducati Scrambler İcon- Honda Forza 250
-
hidrolik debrijaı sızdırıyor olabilir dişlinin önünde duran parça benim 696 da da aynı sorun vardı orjinallerde kronik gibi zamanla yapıyor o ringi değişince düzeliyor ama cnc racing ya da ducabike marka clucth slave alırsan sonsuza kadar çözersin :D
-
Yok değil çünkü motorun altında genelde olan açık hortumdan damlıyor. Devamlı bir akıntı değil maksimum bu çektiğim resimde ki kadar oluyor.
Fazla yağdan olabilirmi? Bu arada alet nalet duruyor fotoğrafta :DD tekrardan hayırlı olsun Allah nazarlardan sakındırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler