motor fiyatlarına ne olmuş böyle?
Reklamlar
-
motomania isimli kanal tam da bu konuyla ilgili bir yayın yapıyor şu anda..
https://www.youtube.com/watch?v=aSJ4jl78TS8
Reklamlar
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
6 litre pril eskiden 10 liraydı şimdi 4 litresi 25 lira, sizlerden rica ediyorum durumu kötü olan ve hükumet destekçisi biri var ise sakın maddi yardımda bulunmayın..
sobadan eli yanması gerekiyor, büyük sıkıntılara girip travma geçirmeleri gerekiyor. durumu iyi olan yandaşlara zaten yorum yapmak istemiyorum, onların yatacak yeri yok... dün evimize gelen mimar ve mühendisle sohbet ederken de söyledim ve artık çevremde bol bol dile getiriyorum... beyinleriniz uyuşmuş sizlerin abicim, beyinlerinizi kiraya vermişsiniz..
düşünemiyorsunuz, karar veremiyorsunuz, idrak edemiyorsunuz, yaptıklarınızın nelere sebep olacağı hakkında gram fikriniz yok, ve her şeyden önce ahlakınızı kaybetmişsiniz ve bunun seviyesi artmakta.
edit: dişim ağrıyordu ve evde 35 lik rakı vardı şifa niyetine kullanmak için alıp tutuyorduk köşede, şimdi kalanı da ben bitirdim, lanet olası hükumet yüzünden 3 kuruşluk rakıya 13 kuruş para vereceğim... kimse benden saygı falan beklemesin,
Yardım etmeye gerek yok zaten. Açlık içinde "Herşey gayet iyi" diyen birine niye yardım edilsin ki? Halinden memnun sonuçta. Yardım isterse de her ilde ve ilçede Aydınlık ve Kalkınma Partisi teşkilatı var.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
[IMG][/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)