Ekşi'de denk geldim, "Arkadaş seçiminde neden dikkatli olmalıyız?" sorusunun cevabı aşağıdaki videoda yer almaktadır.
https://streamable.com/e89wh8
Ekşi'de denk geldim, "Arkadaş seçiminde neden dikkatli olmalıyız?" sorusunun cevabı aşağıdaki videoda yer almaktadır.
https://streamable.com/e89wh8
önü kapali olmasına rağmen basıyor, bence bilerek yapılan değil paniklemeden dolayı olmuş gibi düşünüyorum
Sabah izledim, Allah affetsin güldüm. Yanlışlıkla yaptığını düşünüyorum. O kadar dar bir alanda stunt şampiyonu da getirsen teker denemez herhalde aklı varsa.
Ya da gelinin eski sevgilisi arkadaşın kendisi, düğünden önce söyleyecek son bir sözü olabilir.
Dar alanda tek teker ve panik gazı bu ayrı bir boyut
Bu görünce aklıma güzel bir anım geldi.
Köyde seçimden sonra bizim köyden biri kazanmıştı kasabanın belediye başkanlığını. Bizim marketci abi var biraz kırık. Neyse seçimden sonra eğlenirken arkadaşın biri cg ile teker yapayım derken abinin transitin yandaki raylı kapısına çarpmıştı. Biraz da yamultmuştu. O anın heycanıyla bir şey demedi artık. Kapı açıkken çarptığı için kapı şaaaaak diye kapanmıştı.
Ne yalan söyleyeyim üzüldüm valla.
İnşallah kırığı çıkığı yoktur ve motosikletinin sigortası vardır.
Neticede iki araca zarar verdi.
kaza yapan motorcuya üzülmedim evlenen çifte üzüldüm. bir de şu aptalla uğraşmak zorunda kalmışlar.
tek teker yapmak başka bir şey ara sokakta tek teker yapmak başka bir şey(herhangi birine çarpma ihtimali yüksek) o hızda ara sokakta teker yapmak başka bir şey.
kısaca çözemediğim şekilde bir ruh hastası gördüm videoda.
acaba ani stresle gaz yapıp istemeden mi önü kaldırdı dicem de o kadar da motor bilgim yok. olabilir mi acaba? çünkü videonun başında kalkık değil. gittikçe kaldırmış. gazı köklemiş olmayacak yerde
Düğün konvoyu , sanırım redline yaparlen debriyaj kaçtı kafasına geçti yoksa tek tekerde sağdan geçip gidicem kafası mümkün değil. Ve aslında baya şiddetli vurdu umarım bişiyi yoktur
konu başlığını görünce bu video olduğunu hemen anladım.
ne diyelim olacakla öleceğe çare yok, komik
hahaha :D iyi kahkaha attırdı vallahi ya sakız çiğniyordum gülerken geğiriğim boğazıma kaçtı
Atalarımız bu insanlar için şöyle bir söz hazırlamışlar;
Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
abbaov gördüm bunu ya millet kafayı yemiş ne büyük saçmalık.
Gaz açayım derken debriyajı elinden kaçırmış.
Yapma evlâdım, yapma çocuğum; açma o gazı..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)