Hayatımda gördüğüm en aptalca kaza
Hayatımda gördüğüm en aptalca kaza
kesin konvoyda kesici yapıyordu viteste olduğunu unutup debriyajı bıraktı %90
Durun hemen gömmeyin.On sene önce felan.Bizim kuzen berberin kırık dökük scoterini almış gelmiş bende ver ulen bi tur atayım dedim.Hayatımda ilk kez 40 yaşımda motor sürücem.Neyse binanın etrafında dönüp geldim yanlarına.
Sonra scoterde frene basmadan durduğu yerde ara gaz verdim niyeyse.Neyse motor gitmeye başladı bende arkasında sürünüyorum elimide bırakmıyorum.Motor dahada gaz açtı sonra üzerime düştü.Benim el hala gaz kolunda tapagaz veriyorum.Arka teker yere sürtüyor yerdeki toprağı havalandırıyor ortalık toz duman.Benim biraderlerle kuzenin gülmekten karınlarına kramp girdi gelip kaldırmıyorlar.
O seviyeden başladım biniyorum.Düşünün bendeki cesareti.
düğün günün de böyle mala denk gelen yeni çift adayına yazık
Motorcunun bir suçu yok evren, genç çiftimize mesaj yollamış sadece.
Eski tek tekerlerden kim kaldi
Instagram'da bir hesapta da paylasildi bu video, yorumlarda akil verenler, savunanlar, dugun oldugu icin normal oldugunu soyleyenler, piiiiiii her turlu mantiksizlik vardi
Yalnız güzel carpmis. Şahsi fikrim istem dışı onu kaldırmış geçmiş olsun diyek
Ön kaldırıp düğün arabasına arkadan girerek subliminal bir mesaj mı vermeye çalıştı acaba?
Sonra bir de araya girdi..
Her iki taraf adına da üzüldüm. Teker yapmanın mantıksız olduğunu düşünürüm hep.
kazaya söyleyecek pek bir şey yok lakin ;paylaşıldığı sayfada motosiklet kullanıcılarına,kazaya sebep olan şahsa 20 sayfa nefret kusmuşlar.
acaba yan vermeye çalıştı da lastiğin tutacağı mı tuttu
Gelinin eski sevgilisi olabilir.
Kulaklıkta da ümit besen çalıyorsa!
Farkli acilardan goruntuler varmis.
https://onedio.com/haber/dugun-konvo...ikletli-967504
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)