2012 model bir Citroen C4 kullanıyorum. 1.6hdi 112hp motor çok iyi. Performansı ve cok az yakıtı (istanbul şehiriçi 5lt) beni memnun ediyor. Konforu ve genişliği de oldukça tatminkar. Ayrıca yüksek km olmasına rağmen rutin bakım dışında servise götürmüyor. Tüm forumdaşlarıma daha iyileri nasip olsun inşallah.
Başlığı görünce aklıma direkt Haşmet geldi,kesin ABD'de Corolla ya da nissan fln biniyodur dedim ,honda kullanıyormus
2015 model Skoda Octavia dizel otomatik. Skoda ve corolla ülkemiz şartlarında her zaman favorim, gönül başka modellerde istiyor ancak artık bu zamandan sonra eldekini korursak ne mutlu..
vw polo 1.4 tdi dsg
Güle güle kullan ama Broadway Türkiye de 1.6 lt motorla hiç üretilmedi hepsi 1.4 lt 72 ve 80 küsür (enjeksiyonlu) bg dir , o yıllarda 1.6 (1565 cc) Fairway vardı o da 110 değil 80 küsür bg idi , R9 serilerini iyi tanırım o yıllarda bir süre Renault Mais de çalışmıstım , R9 GTC , GTL , Broadway , Spring , Fairway , RNİ hatta R9 Turbo yu bile kullandım , konfor yoktu ama sağlam ve iyi yol tutan ekonomik araçlardı.
2014 Peugeot 308 kullanıyorum. 1.2 motor, otomatik vites, 130hp vergi avantajı var o çok güzel.
istanbul şartlarında şehir içi 7-7.5 lt yaklaşık 600-700km arası tek depo, uzun yol 5.3 leri görüyorum rahatlıkla. Kullanımı kolay, direksiyonu minik, gücü yeterli, bagajı diğer hatchbacklere göre çok daha geniş, bunun bi sonucu olarak arka biraz daha dar ama cam tavan olunca o basıklık hissiyatını yaşatmıyor. Triger kayışı problemli, erken değiştirmek ve sık sık kontrol etmek gerekiyor, bluetooth bağlantıda 3 saniyelik gecikme var(örneğin şarkı değişimi)
Yaşı da olunca motosikletimden daha ucuz MTV ödüyorum hem de yarı yarıya nerdeyse en güzel tarafı bu.(Motosiklet Tracer700)
Hyundai Tucson 1.6 tgdi 2015 model, oldukça memnunum arabamdan.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
Gerçek motorcunun sadece motosikleti olur, arabası olan motorcu motorcu değildir.
Şaka şaka, param yok ne arabası
mini cooper countryman 4x4 benzin otomatik 1.6 yakıyor ama zevkli araç
bmw s1000xr yakıyor ama zevkli alet napalım
nmax 155 şehiriçi eşek, yakmıyor ama zevkli alet
Alfa 156 kullanıyorum. Memnunum aracımdan.
Yaşına göre gayet donanımlı.
2016 VW Golf 1.6 TDİ Comfortline
Eski işyerimden ayrılırken tazminat + birikim + kredi ile almıştım.
Gayet konforlu ve keyifli bir HB araba.
Tavsiye edebilirim
Dacia Duster 4x4 (2014)
Mitsubishi Colt amt (2011)
Duster'i bag bahce isleri icin kullaniyorum, Colt elim ayagim sorunsuz masrafsiz yakiti dusuk cok pratik bir arac, Duster'i satip VW Transporter T5 alma niyetim var, campervan yapmak istiyorum belki pop up tavan da yaparim, Colt'u asla satmayi dusunmuyorum asiri ekonomik bir arac. iki arac sahibi olmak gozuktugu gibi iyi bir sey degil ikisinin kasko sigorta mtv masrafi 8.300tl tutmustu 2020 yilinda.
http://www.motosiklet.net/forum/tebr...ero%27m-d.html
Dacia sandero 2013 gerçekten sorunsuz 250cc motor ile aynı yakıt sarfiyatı aşırı atılgan pire gibi fırlıyor 3te her rampayı çıkar 4te yerinden kalkış yapar..
Ben de gizli bir cevher kullanıyorum 18-20’li yaşlarımda da görüp çok beğendiğim ama bir türlü almaya fırsat bulamadığım bir araç aldım
1,5 sene önce.
Araç Nissan Maxima 2.0 v6 24valf
Bu araç E segmentinde ve günümüz motor teknolojini kıskandıracak bir sürü teknolojiye patente ve sağlamlığa sahip. Dünyanın en dayanıklı ve sorunsuz 10 motor bloğundan biri olduğu söylenir.
4 bin devirden sonra iyice yükselen o v6 kükremesi ve ivmelenme muazzam ve aşırı keyifli. 2 gün önce Bursa’ya geldim otoyoldan 260 kadran var ve 230 km sürate kadar yağ gibi akıp kolayca çıkıyor.
İşin güzel tarafı ne yol sesi var ne de rüzgar sesi. Ayrıca 230 ile giderken araç çok stabil ve sanki 120-130 ile gidiyormuş gibi.
Temizini bulabilirseniz çok şiddetle tavsiye ederim. Benimki 1997 model düz vites.
Bu aracı alıyorsanız tek şart şu; yan sanayi parça kabul etmez bu araç illa ki Orjinal Japon parçalar kullanmalısınız. Yan sanayi parça kullanımında sıkıntı yaşama riskiniz artar.
Motordan sonra beni neredeyse
avutan yegane arabamdı.
İlkini satıp sonra ikinciyi almıştım.
2.yi de Sattıktan sonra fiyatlar çıldırdığı için
artık bu paralara alınmaz maalesef.
2017 Ford Kuga TDCI. Sıfır aldığım günden beri şehir içi 7.5 - 8.0 lt den aşağı düşmedi. Yakıtı haricinde bir sorunum yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)