Honda Hornet'e küçük kardeş getirmiş. 184 cc. 17 HP. Tek silindir hava soğutmalı. 142 kg. ağırlıkta güzel bir motosiklet. Bir de bunun adventure versiyonu yoldaymış.
İnceleme Videosu
Teknik Özellikler
Honda Hornet Adventure
Honda Hornet'e küçük kardeş getirmiş. 184 cc. 17 HP. Tek silindir hava soğutmalı. 142 kg. ağırlıkta güzel bir motosiklet. Bir de bunun adventure versiyonu yoldaymış.
İnceleme Videosu
Teknik Özellikler
Honda Hornet Adventure
Türkiye pazarına 124 veya 249cc olarak gelmediği sürece işi çok zor bence. 180cc 17 beygir motosiklete en az 45bin tl isteyecekleri için.
Gerçi getirmezler zaten, üstüne düşünmeye gerek dahi yok. Yavaş yavaş, çaktırmadan çıkıyor sanki adamlar piyasadan. Başka bir sayfaya 4 silindir olduğunu yazmışlar ama yazım hatasıdır sanırım. Bu cc'lerde 4 silindir euro 5'e uydurmaya hiçbir marka çok uğraşmak istemiyor anladığım kadarıyla. Cb250r gibi satan bir modeli bile 2021'de askıya aldı adamlar Avrupa pazarı için.
Repsol olmayanın renkleri çok güzel olmuş. Şu cb250r'ı bir erkeğin altına yakışacak boyutlarda tasarlasalar bir de şu renk tonlarını kullansalar düşünmeden alırdım herhalde.
Bir de egzoz kısmı hakkında aydınlatabilecek yaşı yeten bir abimiz varsa çok sevinirim. Honda'nın egzozları her zaman böyle çirkin, orantısız mıydı? Ufacık motorlara kocaman egzozlar takmaktan nasıl bir keyif alıyorlar acaba.
Bak yine züğürdün çenesini yordu.
HONDA GÜZEL MOTOSİKLETLER YAPMIŞ
gerçekten kaliteli donanım var ama fiyat en az 40 k olur yani alıcı bulacağını sanmasam da elbet birileri çıkar alır yoksa alınacak paralar değil
gücüne kuvvetine birşey diyemem
Bu motorlar muhtemelen Euro 3'tür. Gelmesini beklemek saçma olur.
tam emin değilim ama yıllardır var bu modeller hindistan malezya vs satışta.bu tarz gerçekten güzel ama nye bize gelemiyor bilemedim euro normları diyorum.
Motosiklet forumunda yeni çıkan buzdolabı modellerini mi konuşalım?
Teknik Özellikler linkini tıkladığınızda "BS6" yani euro 5 normunu karşıladığını görebilirsiniz. Gelip gelmemesi konusu ayrı. Bajaj Dominar 250 "BS6" normunda ve geliyor.
Katkim olsun:
2 ve 3 tekerli araclarda BS6 icin Euro6'yi referans almis Hindistan;
https://en.wikipedia.org/wiki/Bharat...sion_standards
Şu gudik motorlara "Hornet" gibi geçmişte popüler olan serilerin ismini koymasalar keşke.
Hornet Honda'nın çok beğeni alan bir modeli. Marka onun adından ekmek yemek isteyebilir. Fakat, bunu ancak tecrübesiz gençler yer. Güçlü bir motor değil. Yine de yaşını başını almış benim gibi kullanıcıların beğeneceği bir motor olarak değerlendiriyorum. Şehir içi kullanımda hafifliği ile çok iyi. Şehirlerarası kullanımda da 80-100 bandında gitmeye razı olanı üzmeyecek bir motor.
Şu motoru 250cc 35-40bg 2 silindir yapsalar trde mt25 satılmaz.
Bu videoda Top Speed 130km/h. Çok da kötü değil. Bajaj Pulsar NS200 kadar hızlı değil. Fakat uzun yola bile gidilir. Ben yakında çıkacağı söylenen Adventure modelini beğendim. Mondial RX3 ile 150 km/h gitmektense Honda adventure ile 90 km/h gitmeyi tercih ederim. Keşke Yamaha YBR250 motor bloğunu kullanarak küçük bir adventure modeli yapsa.
neden getirmediklerine dair bazi varsayimlarda bulunacak olsam soyle olurdu:
1- Bu motorun kar marji daha dusuk olabilir.
2- Turkiye ekonomisi gelecek icin ongorulemez oldugu icin, yeni modelmis yatirimmis risk almak istemeyebilirler
3- honda turkiye pazarini hic onemsemiyor dolayisyla oyle 3-5 model getirelim nasi olsa alir birileri diyor
4-hepsi
Yakında Cbr 150 Fireblade, Cbr 160 Xx Blackbird de gelebilir bence bu anlayışla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)