Merhabalar motor dünyasına bugün itibari ile adımımı atmış bulunmaktayım,
İnternette biraz gezinmemle motosiklet.net adresinde bulunmuş oldum.
Çok eski ve tecrübeli motorculardan bilgi birikimlerine talip olmak için buradayım.
İzmir'de ikamet ediyorum ve 23 yaşındayım. Yüksek Lisans DEU BM öğrencisiyim,
Aklımda hep chopper tarzı motorlara olan hayranlığım vardı. Ailenin ve civarı insanların "motorsiklet tehlikeli" imajı ile baş edemedim.
Uzun zaman sonra fikrimde karar kıldım ve Chopper tarzı bir motor almaya karar verdim.
Arabalardansa motorlar daha hoşuma gitmeye başladı birazda,
Regal Raptor, Hyosung ,Falcon Freedom ,Daystar motorsiklet modellerinin makyajlı kasaları oldukça hoşuma gitti.
Sizlerden istediğim, bir öğrenci için fiyat/performans ve yakıt konusunda sıkıntı çekmeyeceğim. Sanayii sanayii gezmeyeceğim her türlü aksesuar ve parçasını her parçacıdan temin edeceğim. 20.000TL bütçeli bir motorsiklet arayışı içerisindeyim. Zaman zaman civarı illere de gidip gelmekte sorun yaşamayacağım bir şey istiyorum fakat her konuda araştırma yaparken çıta biraz daha genişliyor.Bu yüzden yardım alma gereği duydum, sizlerden bir diğer ricam motorda sağlığı da elden bırakmayacağım motorcu kıyafetleri ve kask olarak hangi seçenekleri kullanmam gerektiğidir. Marka olarak pek bir bilgim olmadığı için motor üstünde sağlığı ve kuralları da elden bırakmayalım.
Son olarak bu motorsiklet sınıfları için hangi Ehliyet sınıfını almalıyım. (B Sınıfı Mevcut)