bu her sene değişirdi artık aylık olarak değişiyor.tutarı açık bu kadar diyemezsin ls2 arai arasında dünya var.motora göre ve ileriyi düşünerek cebimize göre bence üst baş yapılmalı.benimde yıllardır alamadığım tek şey kot.kevlar kot bu sene alıcam dedim 5. sene de bu şekilde geçiyor bu senede tabiki almicam alamicam seneye ama harbi alcam tech90 sanırım adı onu bile unuttm firma batmadıysa alacaz
üst başı bende yurt dışı tatillerinde dizdim iyide yapmışım keşke daha da alaydım.
örneğin spidi evorider deri mont 1300 tl ye tax free ile almıştım o zaman burada 4000 tl idi euro 7.4 iken.şimdi 5.500 olmuş https://www.drdmotorbikes.com/spidi-...eri-ceket-1955
kesinlikle yurt dışı ilk tercih olmalı ama elden alışverişte.eş dost hele gidiyorsa eli boş gelmesin
Durtun kendi sitesinde çoğu mont korumasız satılıyor ve ben outlet kısmından aldım. Aslında n11 mağazalarında 520tl ama ben korumasız aldığımdan 200tlye aldım. Vecton mağazası tech90-impatech-venom gibi markaların fabrika satış mağazası. N11 vecton mağazasında impatech lvl2 koruma takımı 209tl. Montu kar yağdığından deneyemedim maalesef. Bundan dolayı sadece oldukça havadar ve hafif bir mont diyebilirim. Aşağıya farklı renginin linkini atıyorum(son kalan ürünü aldım).
https://www.durt.com.tr/urun/file-so...tu-durt-action
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Ek olarak bütçen 1k civarıysa durte bakma derim.
Scorpion EXO R1 Air ; 3,500
Alpinestars Faster V2; 3,450
4Riders Texas ; 550
Alpinestars SP 2 ; 1,650
Alpinestars Faster 3 ; 1.689
TOPLAM --------
10,839 TL
Ekipmana verdiğim paraya acıyacaksın, aksi takdirde bir kaza yaptığında küçük bir ameliyat için bile binlerce lira vereceksin o yüzden MOTORA EKİPMANSIZ BİNMEYİNİZ
Benimde artık kask tazeleme zamanım geldi.
Benim ekipmanlar;
-Scorpion kask
-Durt Yazlık mont
-Prosev kışlık mont
-Durt Kışlık eldiven
-Sycyco yazlık eldiven
-Tech90 pantolon
-YDS diablo2 bot
-Bir sürü balaklava,bandana ve içlik :D
axxislerin tipi hoşuma gidiyor ama tek kabuklu olduğu için kararsızım.
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
SCHUBERT C3 PRO KASK
BÜSE ADVENTURE MONT (KIŞLIK 3 KAT -10 15 20 FARK ETMEZ GRAM SOĞUK YAĞMUR GEÇİRMİYOR )
ALPİNESTAR PANTOLON (DAHA YENİ ALDIM MOTOSİKLET PANTOLONU AMA EŞOFMAN RAHATLIĞINDA )
ELDİVEN YAZLIK KIŞLIK SPİDİ HER 2 SİDE MÜKEMMEL (YAZLIK İÇİ DERİ DIŞI TEXTİL KIŞLIK OLAN TEXTİL )
YDS KISA BOT (6 YIL OLDU DAHA SU GEÇİRMİYOR)
BUNLARIN HARİCİ 1 ROLEF 1 VCENOM KIŞLIK MONT 1 TANE LAZLIK MONT ALİEXPRESS TEN ALINMA 1 TANE LS 2 KASK VENOM KIŞLIK PANTOLON BUNLARI DA ŞEHİR İÇİNDE KULLANIYORUM FİYATLAR PAHALI OLDUĞU İÇİN KALİTE Lİ EKİPMANLARI SADECE UZUN YOLDA KULLANIYORUM KİLO ALMADIĞIM SÜRE KASK HARİÇ BANA 20 SENE EKİPMAN LAZIM OLMAZ
Şöyle söyleyeyim. Ast air 2 nin kalıbı biraz daha fit ve rüzgar kesici bir içliği yok. Onun dışında özellikler aynı. Kollarınız bedeninize göre biraz kalıplıysa t jaws air v2 daha uygun bir seçim olacaktır. Onun haricinde ama materyal aynı. İkisinde de göğüs koruma cebi olması güzel. Görsel olarak baktığımda t jaws air in file kısmı bir tık daha az (omuzlarda) bu yüzden daha güvenli gözüküyor. Yazlık ceket olduğu için bol gelmesi durumunda rahatlıkla daraltabilirsiniz.
ruff kislik mont 500
andes yazlik 250tl
mtech pantalon 500
deri eldiven 400
ls2 ff 390 sergent 500
daha bot alamadim.
Motosiklet serüvenim başlayalı 1 ay oluyor. İlk motosikletim 150mh drift oldu. Öğrenciyim 20 yaşındayım bir yandan çalışıyorum. Motoru bir şekilde parasını denkleştirip aldıktan sonra gelecek ay aldığım maaşın hepsini ekipmana verdim şu an aç susuz geziyorum Almışken gücüm yettiğince iyilerinden almaya çalıştım uzun araştımalarım sonucu.
Kask ff353 rapid mat siyah kask 580 TL
Eldiven 4riders speed deri eldiven 350 TL
Dizlik Venom mafsallı dizlik 150TL
Mont Dainese süper speed tex mont ikinci el aldım cok temizdi 1400 TL.
Ekipman konusu açılmışken bugün sağlam bir kaza yaptım. 70km hızla giderken kafasını yola sokan transporterı son anda gördüm ve kafadan girmek üzereyken çok az sağa kırabildım ama kurtaramadım ve motorla birlikte havaya uçup taklalar attığımı hatırlıyorum en son. İnsanlar yanıma geldi iyi misin diye sordular ahemen kalktım kontağı kapattım motoru kaldırmaya çalışırken bir daha devirdim dkdkdkd. Kaza yaptığım adamlar yanıma geldi tutanak tutalım istersen sıkıntı varsa sende diye dedim yok yok gerek yok iyiyim ben, normalde olsa kavga ederdim o sinirle yola bakmadan niye burnunu sokuyosun diye ama ehliyet yok işte hemen uzadım ordan sonra. Özet olarak o kadar taklaya ve sürüklenmeye rağmen hiç bir şeyim yok. sadece sırtım açılmış yerdeyken küçük bir kısmı yanmış. Sol ayağım acıyor biraz o da motorun altında kaldı heralde ayağım o yüzden. Onun dışında hiç bir sıkıntım yok ceket, kask eldiven süper korudu. Eldicenin koruma yerleri sürtünmeden yanmış, Ceketin dirsek koruma yerleri de aynı şekilde. Bundan sonra daha dikaktli olucam ve Ehliyeti alana kadar çıkmıycam bir daha zorunda kalmadıkça.6 ay oldu yazılalı daha ehliyeti alamadık duramıyoruz yerimizde
Geçmiş olsun dostum. Ucuz atlatmışsın kazayı ama senin içinde iyi yandan bakarsan tecrubelenmen için ve ehliyetini tez zamanda cebine koyman için etkili bir işaret olmuş. KONUŞ BE KRAL... Konuş ki ekipmana para ayırmayıp zaten şu kadarcık yol gidiyorum, bu kadarcık hızla gidiyorum polis görünce laf etmesin gideyim kaskın en ucuzunu alayım gerisine gerek yok diye düşünenler yada kanka kask şekil olsun gerisi Nike ayakkabı oversize tshit daracık kot pantolonla çözeriz. Şeklimiz olsun broo'cular DUYSUN!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)