advnin geliş tarihi farklı ise gümrük vergisi eklenmiş olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
bir zamanlar duke 250yi duke 125ten ucuza satan bir firma için de böyle şeyler normaldir
advnin geliş tarihi farklı ise gümrük vergisi eklenmiş olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
bir zamanlar duke 250yi duke 125ten ucuza satan bir firma için de böyle şeyler normaldir
Bizi kazıklayan firmalar değil din iman edebiyatı yapıp memleketi batıran kesim. Anladınız siz onu
Sizin ve birçok kişinin gözden kaçırdığı durum bu :D Özellikle belirttim aynı vergi diliminde olduklarını ikiside aynı motor hacmine sahip vergilendirme gümrük işlemleri kısas değil o yüzden
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
Çok bilmişlik yapmayı sevmem anlamadığım işede burnumu sokmam. Siz köprü ihaleleri ile uğraşıyorsunuzdur saygı duyarım ama çoğu zaman kulaktan dolma muhalefet olmaylada pek ilgilenmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Okuduğumuzu anlamadığımız sürece hiçbirşeyi kavrayamayacağız. Evet vergilendirmeler belimizi büküyor ama açtığım konuda geçen içerikte vergi kriterleri devre dışı
Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)
alelen nedir birader ya.. bu ülke insanının cahilliği vallahi hayattan soğutur insanı.. bu kadar cahil olup bu kadar özgüvenli olan bir insan türü gezegende yoktur yemin ediyorum..
Türkiye işçi partisi olarak ergen ergen slogan atmaktan başka ülkeye ne faydanız oldu?
Savcı vurulur katiline destek için oradasınız
PKK lı DHKPC li teröristler öldürürler devleti suçlarsınız
Ne Allah a veya herhangi bir dine inanır ne de sosyal hiç bir oluşuma katılmazsınız
toplumun hastalıklı bireyleri,anarşistlerisiniz.
Ulan o kadar adilseniz ve cesursanız gidip sermayeden bir patrona etki edin
işçi partisiymiş..boş boş slogan atıp sonra da çarkın dişlisi olarak statüsünü yine patronların sunduğu ağaların düzeni...
Bak kardeşim sen büyük ihtimalle çok gençsindir ve çevrende popüler olmak veya diğerlerinden farklı olduğuna inanıp böyle bir saçmalığa gönül vermiş olabilirsin
memleketine bayrağına milletine sahip çıkmanı isterim,
sermayenin ters yansıması olarak aynı düzene hizmet etmemen dileğiyle.
Askerimizi Polisimizi şehit eden çoluk çocuk demeden katledenlerin saflarında bir çok TİP li terörist var
senin fikrin temiz olabilir ama insanların aklı var,sonun oralar olmadan anana babana acı yaşatmadan veya başkasının ailesini kahretmeden bırak bu saçmalıkları
ADV ile RC modeller arasındaki özellik ve teknoloji farkına bakarsak aslında Avrupa'daki %10-15 fark çok düşük gibi... ADV'de bir sürü ek özellik var: Depo / şasi / amortisör / tekerlek daha büyük, daha fazla elektroniğe sahip (bluetooth bağlantı, tcs, on/off road ABS, viraj ABS) rağmen 4-5kg daha hafif. Anlamlı ölçüde (%20-25) daha pahalı olması lazım gibi zaten...
Yanlış bilmiyorsam konumuz motosiklet fiyatları.
Motosiklet fiyatları neye bağlı?Ekonomiye ve alım gücüne...
Ekonomi ve alım gücü neye bağlı?Üretime,tüketime,ithalat ve ihracat dengesine ve bütün bunları planlayan ve yönlendiren ülkeyi yönetenlere.
Ülkeyi 18 yıldan beri kim yönetiyorsa ekonominin ve dolayısı ile motosiklet fiyatlarının sorumlusu odur.
Din,iman,bayrak,terör sömürünü git başka yerde yap.Cidden sıktınız artık.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Buraya yorum yazanların çoğu konuyu anlamamış.
[QUOTE=Thracian;4613869]Yanlış bilmiyorsam konumuz motosiklet fiyatları.
Motosiklet fiyatları neye bağlı?Ekonomiye ve alım gücüne...
Ekonomi ve alım gücü neye bağlı?Üretime,tüketime,ithalat ve ihracat dengesine ve bütün bunları planlayan ve yönlendiren ülkeyi yönetenlere.
Ülkeyi 18 yıldan beri kim yönetiyorsa ekonominin ve dolayısı ile motosiklet fiyatlarının sorumlusu odur.
Din,iman,bayrak,terör sömürünü git başka yerde yap.Cidden sıktınız artık.[/Q
İşine gelmiyorsa go home europa
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
Ya Haşmet her şeye de atlama be kardeşim
ta Amerika dan her şeye maydonoz oluyorsun
o kadar memleket aşığıysan dön kardeşim o zaman,işin gücün mü yok senin 7/24 sitedesin.
Hayırdır kendine amaç mı edindin buraları.
Soruna cevaben bu ülkede bunca şerefsiz vatan haini varken bırak ekonomiyi sınırların hala sabit olmasına şaşmak gerekir
Bir de özel olmazsa sen ne zaman ABD ye gittin ve mesleğin nedir,yaşın kaç?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
Ayrıca arkadaşın TİP avatarına takıldım evet,biz de biliyoruz ekonominin adaletin berbat olduğunu da muhalefetin bir tane çözümü var mı?
Projesi var mı?
Yok!
E o zaman neyi kime şikayet edeceğiz,hepsi aynı halt aynı çarkın dişlisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Ben sana diğer partilerden daha beterlerini de gösteririm ama az bi çabayla hepsini bulabilirsin,
PKK DHKPC cenazelerine bir bak kimler var?
Şehit Savcının avukatlarına bak kimler çıkacak?
Burada kendince muhaliflik yapıyorsun ama senin hiç bir partiyle ilgin yoksa demek ki taraf değilsin,taraf değilsen bi taraf olmamalısın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
BURADA 4-5 KİŞİ KENDİNCE ÇETE KURMUŞ MUHALİFLİK YAPIYORLAR
ADAM CİVATA SORUYOR BUNLAR HEMEN İŞİ SİYASETE SOKUYOR
LAN OĞLUM EZİK MİSİNİZ YOKSA TROLL MÜ?
BU SİTEDE ADAM ALLAH-İSLAM DİYOR BİR TANESİ HOP MÜSLÜMANLAR ŞÖYLE BÖYLE
LAN SEN BUNCA KATLİAM YAPANLARA NEDEN SES ETMİYORSUN ?
DÜNYA TARİHİ BİLMEZ CAHİL HERİFLER BURADA HÜKÜMET KARŞITLIĞININ VERDİĞİ ÇAPSIZCA BİR TRANDİN EKMEĞİNİN PEŞİNDE,
BİRİ ŞEHİT DİYOR DİĞERİ HÜKÜMET VS LAN BURADA PKK YI KINIYOR PEŞİNDEN BU AHLAKSIZ ADAMLAR AMA HÜKÜMET VS ALLAH BELANIZI VERSİN NE DİYEYİM BE DAHA
SİTEDEKİ MEMLEKETİNİ SEVEN ARKADAŞLAR BURADAKİ ÜÇ BEŞ ÇAKALA SESSİZ KALMAYIN
BUNLAR SİZ SES ETMEDİKÇE CEHALETLERİNİ TAÇLANDIRIYORLAR
SAYIN diyenlere kızacağına git bak şimdi diğerleri Selahattin teröristinin yatağından çıkmıyor
biri sayın demiş miş adam açıkça devlete isyan ediyor sonra bu şerefsizler adamı salın vs ya git işine millet neyin ne olduğunu görüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
yahu sizin için istediğiniz yönetimle ve istediğiniz şekilde yaşayıp ölmeniz için dua ediyorum
uzun ömrünüz olsun çok uzun
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Sayın demiş megri demiş vs
şuna bir cevap verin hele
https://www.youtube.com/watch?v=zDVpwX2Wy_Y
Demirtaş hakkında kesinleşmiş hüküm var mı? Yok.
Öcalan hakkında? Var.
Demirtaş olayı yeni. Demirtaş ortada yokken sayın diyenlere tepki verdiniz mi?
Konu nereye gelmiş yaw , apo megri demirtas biji ...
Üretim yeri ek vergilendirmede faktördür, Avrupa Birliği dışında uretildiyse %20 ek vergiye tabii tutulur demiştim amma velakin ortalığı kan götürüyor
Ben de bunu diyorum ve artık bu durum standarta bağladı,ne olur konunun başına ve gidişatına bak nerede siyasete bağlanmış. Yeter da motosiklet formu mu yoksa siyaset akademisi mi belli değil. Bulaşmamak için siteye girmiyorum artık ama kanıma dokunuyor be kardeşim. Ülkenin yarısı aptal bi bunlar akıllı. Neyse ben derdimi sayende anlattım.
Açıkçası arkadaşın tepkisini ben de yersiz buldum ama sizin gibi bir kaç paragraf, vatan millet edebiyatlı tepki düzecek kadar da değil.
Agresifliğinizi kaynağı, memleketi her geçen gün batıranları destekler konumda olmanızdan mütevellit vicdani rahatsızlık mı, yoksa bağlı olduğunuz dine mensup olduğunu iddia edenlerin yedikleri haltların açıkça eleştirilmesinin moral bozukluğu mu, bilemiyorum.
Ama muhalefetin çapı konusunda haklısınız.
Yine de tepkisel cevaplarla onu bunu terörist ilan etmek yerine açık fikirli olup, oturup, düşünmek lazım bence... Belki de bizimle aynı düşünmeyen herkes "terörist destekçisi" değildir? Haklı oldukları yönler vardır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)