Anket: Sizce Fiyatı Ne olur?
- Katılımcı sayısı
- 109. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
30-33.000 TL arası
-
33-36.000 TL arası
-
36-39.000 TL arası
Bajaj Dominar 250 Geliyor!
Reklamlar
-
Bayilere bilgi verilmiş geleceği yönünde.
Kuralkan önümüzdeki hafta açıklama yapacakmış.
Motor
Tür Tek Silindir, 4 zamanlı, DOHC, 4 valf, Sıvı Soğutmalı, Çift Bujili, FI
Motor hacmi (cc) 248,77
Maximum güç 19,85 kW (27 PS) @ 8500 rpm
Maksimum Tork (Nm @ rpm) 23,5 @ 6500
Debriyaj Islak, Destekli ve Kaydırmalı
Vites kutusu 6 vites
Şasi ve Süspansiyon
Şasi Kiriş Tipi Çerçevesi
Ön süspansiyon Teleskopik, 37 mm USD Çatal, 135 mm seyahat
Arka Süspansiyon Nitrox ile çok kademeli ayarlanabilir Monoshocks, 110 mm tekerlek stroku
Frenler ve Lastikler
Frenler Ön ABS, 300 çaplı disk
Arka Frenler ABS, 230 çaplı disk
Ön Lastik 100 / 80-17 Tubeless
Arka Lastik 130 / 70-17 Tubeless
Boyutlar
LXWXH (mm) 2156 X 836 X 1112
Dingil mesafesi (mm) 1453
Yerden Yükseklik (mm) 157
Boş Ağırlık (kg) 180
Sele Yükseklik (mm) 800
Yakıt Kapasitesi (L) 13
Elektrik
Akü 12V, 8Ah VRLA
Far AHO ile LED, 10 ünite
Hız göstergesi Dijital Bölünmüş Konsol
Hatta kalyoncu motorda yağ filtresi satılmaya başlanmış
https://www.kalyoncumotor.com/urun/b...l-yag-filtresi
Reklamlar
-
hah 250cc ye yine bir renk geldi.bakalım fiyat ne olucak ama 30 binden çok olucak gibi geliyor bana.birde 250cc de 180 kilo boş ağırlık sıkıntı.
-
Anket ekledim, ben de 30-33 arası olur diye tahmin ediyorum fiyatını.
-
Katılıyorum bende 30 - 33 arası diyorum.
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
hah 250cc ye yine bir renk geldi.bakalım fiyat ne olucak ama 30 binden çok olucak gibi geliyor bana.birde 250cc de 180 kilo boş ağırlık sıkıntı.
Ağırlık sıkıntı evet ama binip test etmek lazım belkide ağırlığı avantaj olarak yansır kullanıma.
-
Alabilirim ama ilk gelen modeller genelde kronik sorunlu oluyor. Umarım çok pahalı olmaz.
-
gelsin gelsin. ne kadar cok secenek, o kadar iyi. Aslinda Lifan da su yurtdisindaki modellerini getirse ortaligi kasip kavuracak.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Alabilirim ama ilk gelen modeller genelde kronik sorunlu oluyor. Umarım çok pahalı olmaz.
Bu kasa Dominarın eski kasası değil UG(Upgrade) kasası, belki bunda da sağa çekme ve trip resetleme vardır.
Yurtdışı forumlara bakmak lazım.
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Bu kasa Dominarın eski kasası değil UG(Upgrade) kasası, belki bunda da sağa çekme ve trip resetleme vardır.
Yurtdışı forumlara bakmak lazım.
Hmm ben bu motoru yeni bir model sandım. Direk dominarın bloğunun 250cc olanıysa alınabilir bence.
Kronik sıkıntıdan kastım mesela 200nkda stop etme sorunu vardı ilk serilerinde. R25lerde yağ pompası sorunu vardı. O yüzden yeni bir modeli almaya çekiniyorum ben. Bu model 400lüğün aynı bloğuysa alınabilir.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Hmm ben bu motoru yeni bir model sandım. Direk dominarın bloğunun 250cc olanıysa alınabilir bence.
Kronik sıkıntıdan kastım mesela 200nkda stop etme sorunu vardı ilk serilerinde. R25lerde yağ pompası sorunu vardı. O yüzden yeni bir modeli almaya çekiniyorum ben. Bu model 400lüğün aynı bloğuysa alınabilir.
Yok Bloody blok değil, kasa UG kasası.
Blok belki de Duke 250 bloğu olabilir, doch karakterli.
Bajaj motor blokları, genelde Ktm motorları karakteristiğini barındırıyor, tabi ki birebir aynısı değil.
Ns200-Duke-200
Dominar400-Duke390
Dominar250-Duke250?
-
Suzuki Gixxer 250 ile fiyatları neredeyse aynı(Hindistan fiyatları). Suzuki %3 daha pahalı. Her ikisi de BS6(Euro 5 muadili).
Ben Suzuki derim.
Suzuki uyuma...
-
Lastikleri çok ince geldi bana arka 130 aynı 125cclik modeller gibi olmuş, 140 150 lik lastik ile geleymiş daha iyi olurmuş. Fiyatıda dediğiniz gibi 30-33 arası olur herhalde.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Bu iki modeli kıyaslarsak, Suzuki beye ayıp etmiş oluruz
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Yok Bloody blok değil, kasa UG kasası.
Blok belki de Duke 250 bloğu olabilir, doch karakterli.
Bajaj motor blokları, genelde Ktm motorları karakteristiğini barındırıyor, tabi ki birebir aynısı değil.
Ns200-Duke-200
Dominar400-Duke390
Dominar250-Duke250?
O zaman gene acele etmemek daha iyi. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
ah be gixxer ah.. 5 sene oldu birakali sigara yaktiracak
-
-
Hızlanma süreleri ve son hız.
-
250cc ye göre çok ağır değil mi ya ?
-
Evet çok ağır emsallerine göre, ağırlığı kullanım esnasında yol tutuşu gibi bir avantaja dönüşebilir.
Bu arada hızlanma sürelerine bakılırsa, motor hantal değil gibi.
Misal Honda Cb250r 0-100 8 saniye
Ns200 vs Domi250
-
Herkes aynı şeyi söylemiş ama bende söylemeden edemeyeceğim. 250cc de 180 kilo nedir abi? Dominar 400 ile arasında 3-5 kilo oynuyor. 400cc motor yerine 250cc blok koyulmuş hali. İlla ki belli bir satış adetine ulaşır ama fiyasko bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler