Direksiyon sınavından geçsek ama ehliyete başvurmak için nüfus müdürlüğüne motorla gitsek ceza yer miyiz?
Direksiyon sınavından geçsek ama ehliyete başvurmak için nüfus müdürlüğüne motorla gitsek ceza yer miyiz?
bugün aynen böyle yaptım ve çevirmeye girdim. Cumartesi sınavı geçtim, Motorumla bugün nufüs müdürlüğüne gidecektim yolda çevirmeye girdim. Ehliyeti sorunca dosyamı gösterdim. Dosyam burda ehliyetimi almaya gidiyorum, harcımıda ödedim 10 dakika sonra geçici belgemi alacağım dedim. Ruhsat kontrolü yaptı sonra İyi günler dikkatli olun dedi bıraktı.
Maalesef orası öyle ben 6 ay önce aldım motorumu. 6 ay öncede ehliyete yazıldım fakat pandemi o şu bu derken şubat ayına kadar sürekli ertelediler giremedim sınava. 6 ay boyunca motoru B ehliyeti ile kullandım. Kaçak göçek gezmekten antalyadaki her ara sokağı her deliği ezberledim 6 aydır girmediğim çevirmeye ilk defa bugün girdim
Dostum bunun için de konu açılmaz ama ya
Hayırlı cumalar sakız çiğnersek orucumuz bozulur mu
çok cool oluyorsun kankiloppo ehliyeti almaya motorla gidince
vuhaaa.
hey allahım ya. her ehliyet dönemi aynı konu.
Diyelim ki ehliyeti 5 yıl önce aldın.
Çevirmede "abi evde masanın üzerinde unutmuşum" dedin.
Ehliyetini yanında bulundurmamak (madde 44/1b) suçundan 288 TL ceza yersin.
Sonuç : Değil ehliyet sınavını geçmek, evde masa üzerinde duran ehliyetin bile seni kurtarmaz.
Tıkla Oku (Madde 44/1-b)
yes emek
Moruk ne gerek var aksiyona? Hawli mi olcan sen :D Salla gitsin bi gün geç bin riske atmaya değmez. 2 Yıl çevirmez, tam alcağın gün çevirir köküne kadar yerleştiriverir anlamazsın valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)