Pandemi Sonrası Gezi Plani
Reklamlar
-
01 Haziran 2021, 15:54
kesın ederım , beleş kahveyi kacırmam :D
Reklamlar
-
01 Haziran 2021, 17:26
dur dur ben sana o zamana bir kahve yapayımda motorsuz yap gezini :D
-
01 Haziran 2021, 17:48
oldcockroach adlı üyeden alıntı
dur dur ben sana o zamana bir kahve yapayımda motorsuz yap gezini :D
motoru ve böbreği kaptırcam gibi geliyo :D
-
15 Haziran 2021, 08:45
@arndiol ben yollardayim, carsamba ve cuma geceleri Izmir'deyim. Hatta Cuma funu Salihli'ye gidip donecegim Sardes Antik Kenti icin. Kahveler senden.
-
15 Haziran 2021, 10:46
Dönünce İstanbuldaki kahvede benden olsun.Biz gidemedik bari gezip görenden dinleyelim.
-
15 Haziran 2021, 11:06
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
@arndiol ben yollardayim, carsamba ve cuma geceleri Izmir'deyim. Hatta Cuma funu Salihli'ye gidip donecegim Sardes Antik Kenti icin. Kahveler senden.
tamamdır at numaranı. cuma günü nerede konaklıyorsun? iş çıkışı kahve ısmarlamaya geleyım.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
15 Haziran 2021, 11:36
arndiol adlı üyeden alıntı
tamamdır at numaranı. cuma günü nerede konaklıyorsun? iş çıkışı kahve ısmarlamaya geleyım.
annemlerde
-
15 Haziran 2021, 12:29
Güzel seçim. Sardes ve Lidya krallığının tarihte çok önemli bir yeri var. Orada bir tek antik kaleyi gezememiştim. Pek ayakta sayılmaz ama bir fırsat olunca gezeceğim.
Zamanınız olursa Metropolis antik kentini de gezmenizi tavsiye ederim.
-
15 Haziran 2021, 13:19
annemlerde
ilçeyi kast etmiştim :D
tamamdır aldım numaranı ararummmm
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)