Pandemi Sonrası Gezi Plani
Reklamlar
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
hmm bak güzel bu :D tek mi olacaksın ?
Bandirma'yi pas gecmis bu kez
Reklamlar
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Bandirma'yi pas gecmis bu kez
Allah iyiliğini versin :D
-
Biz de 2 motor yaklaşık 3500km yol yapacağız.İstanbul'dan Ordu-Rize-Trabzon oradan direk Muğla'ya ineceğiz.10 günümüz var maksat tamamen yol yapmak.Çünkü bu pandemi muhabbetinden acayip bunaldık derdimizi yollara anlatacağız artık
-
reclusive adlı üyeden alıntı
Biz de 2 motor yaklaşık 3500km yol yapacağız.İstanbul'dan Ordu-Rize-Trabzon oradan direk Muğla'ya ineceğiz.10 günümüz var maksat tamamen yol yapmak.Çünkü bu pandemi muhabbetinden acayip bunaldık derdimizi yollara anlatacağız artık
Sakın dümdüz sahil yolundan ilerlemek gibi bir hata yapmayın. Yaylalara mutlaka çıkın. Perşembe yayladısı Ulugöl kümbet.
-
125 cc lik motor sahibi olmanın zararları red kit gibi yalnız kovboy oluyorsun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
reclusive adlı üyeden alıntı
ordudan geçerken biraz fazla resim çekin sizden ricam olsun :D
-
Su an için tek olacagım gibi, ancak vakit geldiğinde forumdan konu acıp katılmak ısteyenlere vs. ses edeceğim.
90 sabit hızla yanımda dolanmak isteyenler katılabilir :D
--
Bandırma dan sogudum la sayenizde :D :D :D
--
Muhtemel 3 gece 4 gün gezide yorulacagım için 4. gece kendı evımde kalıp dinlenme durumuma göre Çanakkale git gel yapmak daha mantıklı geldi.
Yoksa Salda sonrası Eskişehir -> Balıkesir -> İzmir yapcaktım ancak gereksiz uzayacak gibi geldi.
--
-
Sen plan yapma gözünü seveyim
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Sen plan yapma gözünü seveyim
hazirana yapsam yıne tam kapanma olur , öyle bir şans benımkı :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Aslında geçen sene böyle bir planım vardı fakat pandemi iş derken yapamadım.
Bu sene istanbuldan başlayarak bir ege turu yapmayı düşünüyorum. Motorla ilk kez denemem olacak kalacak yer ve motoru bırakacak yer işini nasıl çözümlüyorsunuz.
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
Bu sene istanbuldan başlayarak bir ege turu yapmayı düşünüyorum. Motorla ilk kez denemem olacak kalacak yer ve motoru bırakacak yer işini nasıl çözümlüyorsunuz.
Benim planim haftaya belli olur, en azindan cumartesilerin acik olmasini beklemek zorundayim yoksa cok anlamsiz oluyor. Bir de kafe/restoran acik olmayinca yemek isini halletmek zor olacak.
Motoru ne yapacagiz sorusu benim de kafamdaki sorulardan biri. Bu ay icinde bir Abus zincir ve disk kilidi almayi dusunuyorum, eski kilidim o kadar iyi degil kapali garaja biraktigim icin cok onemsemiyordum. Kalacak yer kucuk otel/pansiyon ya da kamp dusunuyorum ben.
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
Motosıklet'in zaten yorucu bir aktivite oldugunu düşündüğüm için gezi rotamda kamp yapmamaya karar verdim.
Kamp için zaten ayrıca 3 günlük turu hazırladım, eşimle yapacagız.
1700 km tur için 1 gün evde kalacağım zaten, diğer günler için pansiyonlarla konusmustum. (tabi korona vs. derken güzergah değişiklikleri ve tarih değişiklikleri nedeniyle tekrar araştıracagım)
Gideceğim bölgedeki pansiyonları aradım, yanında ya da içinde otopark var mı diye sordum genel olarak hepsi kendi otoparkları olmadıgını söyledi :D Antalyada hemen yanlarında otopark oldugunu söylediler ücretli.
Diğer kalacağım yerlerdeki pansiyonları bahcelerine koymama izin verenlerden secmiştim. 1 gece kalacagımı belirttim, motoru etrafı korumalı yere koymak ıstedıgımı soyledıgımde sagolsunlar kabul ettiler.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Nereye kadar nonstopsun ?
-
@arndiol naptin? ne zaman cikiyorsun yola?
-
01 Haziran 2021, 11:02
Nereye kadar nonstopsun ?
karar vermedım, daha cok oldugu için. ya 4 duraklı yuvarlak cizeceğim ya da sahil şeridinden gidip sahil şeridinden döneceğim.
@arndiol naptin? ne zaman cikiyorsun yola?
yıllık izin listelerini verdim, ya agustos 16 haftası ya da eylül 20 haftası cıkacagım yola.
-
01 Haziran 2021, 11:32
-
01 Haziran 2021, 11:35
para bitiktirmeye başlayın, sehrinizi ziyarete geldiğimde denk gelirsek yemekler sizden :D
-
01 Haziran 2021, 11:45
arndiol adlı üyeden alıntı
para bitiktirmeye başlayın, sehrinizi ziyarete geldiğimde denk gelirsek yemekler sizden :D
Tamam ekmek arası zeytin ve çökeleğin benden birde filtre kahve veririm :D
-
01 Haziran 2021, 12:14
arndiol adlı üyeden alıntı
karar vermedım, daha cok oldugu için. ya 4 duraklı yuvarlak cizeceğim ya da sahil şeridinden gidip sahil şeridinden döneceğim.
yıllık izin listelerini verdim, ya agustos 16 haftası ya da eylül 20 haftası cıkacagım yola.
Ben dun aksam girdim izinleri, GMY'ye de bilgi verdim, 6-20 Haziran arasi yollardayim, Izmir'e ugrarim aileyi gormeye ama gidiste mi donuste mi bilmiyorum henuz.
-
01 Haziran 2021, 13:17
Tamam ekmek arası zeytin ve çökeleğin benden birde filtre kahve veririm :D
pinti :D
Ben dun aksam girdim izinleri, GMY'ye de bilgi verdim, 6-20 Haziran arasi yollardayim, Izmir'e ugrarim aileyi gormeye ama gidiste mi donuste mi bilmiyorum henuz.
cıkarken ses et, uygun zamana denk gelirsek vayt çaklıt moka ısmarlarım
-
01 Haziran 2021, 15:49
ben pinti değilim sadece param yok :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Ama bak yola çıkmadan kesin haber et.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)