Pandemi Sonrası Gezi Plani
Reklamlar
-
Temmuz ayında bizim de bir planımız var. Şimdilik rotada Muğladan çıkıp Çanakkale ve Bolu'ya gitmek var. Sizce önce hangi şehre gidilmeli ve giderken hangi şehirlerde durup gezilmeli? 1 ay boyunca gezebiliriz.
Reklamlar
-
Yaz bitmeden bireysel İstanbul'a kaçacağım gibi :D Arndiole söylemeye korkuyorum adam kısa bir plan yaptı tam kapanma çıktı :D İstanbul desek her halde ülkeyi komple kapatırlar :D
-
Arndiol de ki şans bendeki gibi. Kuyu açsa su çıkmaz tarlayı satsa petrol çıkar
-
Eylül ekim dönemi için 10 günlük bir gezi planlıyorum, nükleer saldırı, yapay zekanın yükselişi, astalavista beybi ye hazır olun :D
motor surmeyı sevsem de guneş in altında ekıpman gıyemıyorum bu nedenle yazın yapmam ımkansız.
Bu arada yarın yasak baslıyor dıye bugun 200 km lık bır gezı planladım veeeee YAGMUR basladı. 1 haftadır tşörtle geziyordum hava öyle güzeldi
-
Tek hayalim bu benim ya. Cikican gidicen bilmediğin şehir gezicen tozucan görülmemiş yerlerini gorucen gezilmesi gereken yerlerini gorucen sonra basican gidicen başka bir şehire böyle böyle İstanbul'dan Akdeniz'e kadar. Ama nmax 155 ile zor..
-
canberkgry adlı üyeden alıntı
Tek hayalim bu benim ya. Cikican gidicen bilmediğin şehir gezicen tozucan görülmemiş yerlerini gorucen gezilmesi gereken yerlerini gorucen sonra basican gidicen başka bir şehire böyle böyle İstanbul'dan Akdeniz'e kadar. Ama nmax 155 ile zor..
forumda ısmet abi 100 cc motor ile türkiye turu yaptı. 100 km sabit hızla gidebilen bir motor ile cok daha iyisi yapılır bence
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
adam ybr 125 ile japonya ya gider biz istanbul dan adana ya gidemiyoruz hemi ? :D Para,zaman ve yol olsun benim cıbır ile marsa bile giderim :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
adam ybr 125 ile japonya ya gider biz istanbul dan adana ya gidemiyoruz hemi ? :D Para,zaman ve yol olsun benim cıbır ile marsa bile giderim :D
aga mugla a gelıp senı bulup zorla sattırcam o cıbırı :D
-
Tamamen zaman meselesi. Zamaniniz varsa bisiklet, scooter, maxiscooter, motosiklet farketmeksizin her aracla cikilir. Nmax 155 dediginiz 80-90km/sa sabit hizla gidebiliyor sonucta sorun cikarmadan.
-
Bir tane Trendyol Go çantası uydurabilsem takacağım motorun arkasına, tam kapanma günlerinde bile Şile-Ağva yapacağım.
-
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Tamamen zaman meselesi. Zamaniniz varsa bisiklet, scooter, maxiscooter, motosiklet farketmeksizin her aracla cikilir. Nmax 155 dediginiz 80-90km/sa sabit hizla gidebiliyor sonucta sorun cikarmadan.
Varyator takılı açık hava filtrem var 90 i gecmezsem 2.2 yakıyor gazlardan 142-143 km hıza çıkardım 3.0 yakıyor stabil 110-120 gidebilirim
-
arndiol adlı üyeden alıntı
aga mugla a gelıp senı bulup zorla sattırcam o cıbırı :D
O motorun şu anda değeri 30.000 tl :D alacak adamı bul hemen satayım :D
-
Varyator takılı açık hava filtrem var 90 i gecmezsem 2.2 yakıyor gazlardan 142-143 km hıza çıkardım 3.0 yakıyor stabil 110-120 gidebilirim
142-143 km/sa Nmax icin mantikli hizlar degil, zaten yasal olarakta 110-120 ile surekli gidemezsiniz, otoyolda bile motosikletler icin hiz siniri 100km/sa.
Kisaca Nmax ile cokta guzel uzun yol yapabilirsiniz ama konforunu bilemem.
-
Nmax 155 ile 140 145 km yi nasıl yapıyorsun sorması ayıp. XMAX motorumu taktırdın 🤣🤣
-
Tataroglu41 adlı üyeden alıntı
Nmax 155 ile 140 145 km yi nasıl yapıyorsun sorması ayıp. XMAX motorumu taktırdın 🤣🤣
Yok daha değil ama xmax tokatladigim videoları da atarim yakında yağ yakmayacagini bilsem motorun genetigini degistiricem de sorunlu bir motor istemiyorum
-
Yok daha değil ama xmax tokatladigim videoları da atarim yakında
yağ yakmayacagini bilsem motorun genetigini degistiricem de sorunlu bir motor istemiyorum
Doğrudur dostum . Videoya gerek yok .
Sana İNANIYORUM🤣🤣😁😂
-
Tataroglu41 adlı üyeden alıntı
Doğrudur dostum . Videoya gerek yok .
Sana İNANIYORUM🤣🤣😁😂
Eyvallah Tdr marka varyator var 12gr bagalarla ama hazır satılan tdr varyatorun tornada ufak tefek işlemlerden geçirdiğim bir varyator tr de tek bende var
-
Acaba eylülde mi yapsam agustos mu diye karar veremedım. Korona gecmezse eylülde yasak olmuyordu diye hatırlıyorum.
Su an Mevcut Plan
İzmir -> Marmaris -> Olympos ->Salda ->İzmir
Toplamda 1100 km yapıyor. 3 gece 4 gün.
Eğer yorgun olmaz isem izmir'e gelip evde kaldıktan sonra 1 gece kalmalı olarak Çanakkale'ye gidip geleceğim. O da + 700 km oluyor.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Acaba eylülde mi yapsam agustos mu diye karar veremedım. Korona gecmezse eylülde yasak olmuyordu diye hatırlıyorum.
Su an Mevcut Plan
İzmir -> Marmaris -> Olympos ->Salda ->İzmir
Toplamda 1100 km yapıyor. 3 gece 4 gün.
Eğer yorgun olmaz isem izmir'e gelip evde kaldıktan sonra 1 gece kalmalı olarak Çanakkale'ye gidip geleceğim. O da + 700 km oluyor.
hmm bak güzel bu :D tek mi olacaksın ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)