Zincir rodaji? Teknik yardim
Reklamlar
-
Selamlar gencler,
Yerel tamirhanede duke 390 ima yeni zincir disli taktiracagim mayis haziran gibi.disli zincir seti evde yatiyor.2 tane sorum var
Birincisi,ustam ktm cok tamir etmemis ama becerikli biri,ozellikle dikkat wtmesi gereken birsey varmi
İkincisi ,yanlis hatirlamiyorsam bu forumda birisi yazmisti,yeni zincir takinca rodaj oluyor diye.nasil bir durumdur aciklayabilecek varmi.tesekkurler
Reklamlar
-
bir numarası yok. özel takım gerektirmiyor. her usta takabilir bence.
merak: ne marka aldınız zinciri?
-
-
'-' adlı üyeden alıntı
Hocam gerçek misin yapay zeka mısın sen, hep aynı şeyi düşünüyorum yazdığını okurken..Yoksa Siri’ye falan mı özeniyorsun)
-
orası neresi
duygu mu istiyosun
-
Disliyi ktm aldim 400 tl on arka.ureticisini bilmiyorum.RK disli takim 450 liraydi
Zinciri RK xso 520 112links aldim.xso serisi yanlis hatirlamiyorsam 750 ccye kadar destekliyor xring zincir
Neden did almadin diye sorarsan 2 tane satici did in cakmasi satiliyor alma dedi.ayrica feysbukdami baska biyeesemi hatirlamiyorum bu cakma did olayini okumustum.korktum
.tesekkurler
-
rodajı motora takmadan önce yapacaktın,taktıktan sonra olmaz
-
İlk önce beline dolayıp zinciri genişlet hocam hocam.
Zincirin rodajı mı olur yağla bin işte.
-
hatalı işçiliğin bahanesi
rodaj yanlış yapılmış
-
zincir rodajı ilk defa duydum
-
ilk 20 bin km çok dikkatli kullanılmalı. ani gaz açışları ve yüksek devirlerden kaçınmalısın.
-
Atincozkan adlı üyeden alıntı
Disliyi ktm aldim 400 tl on arka.ureticisini bilmiyorum.RK disli takim 450 liraydi
Zinciri RK xso 520 112links aldim.xso serisi yanlis hatirlamiyorsam 750 ccye kadar destekliyor xring zincir
Neden did almadin diye sorarsan 2 tane satici did in cakmasi satiliyor alma dedi.ayrica feysbukdami baska biyeesemi hatirlamiyorum bu cakma did olayini okumustum.korktum
.tesekkurler
Güzel tercih. Ben de aynı kaygılardan dolayı pulsar’a rk zincir aldım. Kalitesi çok iyi.
-
Arkadaş birşey sormuş herzamanki gibi trafikte olduğu gibi ukala ukala cevap yazanlar olmuş.
''Zincirin rodajı olmuyor, sağ ve sol gergi ayarı eşit olmalı normal takılıp binilecek'' yazacak kadar bile ahlakınız yok...
-
bilmediğim için sordum,çok ukalaca cevaplar
-
bassturbin adlı üyeden alıntı
Arkadaş birşey sormuş herzamanki gibi trafikte olduğu gibi ukala ukala cevap yazanlar olmuş.
''Zincirin rodajı olmuyor, sağ ve sol gergi ayarı eşit olmalı normal takılıp binilecek'' yazacak kadar bile ahlakınız yok...
süpersin .
-
RuzgarAşkı adlı üyeden alıntı
Hocam gerçek misin yapay zeka mısın sen, hep aynı şeyi düşünüyorum yazdığını okurken..Yoksa Siri’ye falan mı özeniyorsun
)
Yapay ama zeka değil boş boş yorumlar yazan forum trolü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)