Selamlar,
Xj6 ve mt07 haricinde 4 silindir hangi makineyi alırdınız?
CB 650F düşünüyordum ama bu fiyatlara temizini bulamıyorum. Önerilerinizi istiyorum.
Selamlar,
Xj6 ve mt07 haricinde 4 silindir hangi makineyi alırdınız?
CB 650F düşünüyordum ama bu fiyatlara temizini bulamıyorum. Önerilerinizi istiyorum.
Gsr 600 alır, kalan parayı da bakım ve sorunlar için harcardım. Lakin elimde birçok motoru parçalayabilecek kuvvette bir motor olurdu. Buarada Mt07 çok iyidir, hoştur ama hatırladığım kadarıyla 4 silindirli değildir.
üzerine az daha kredi çeker gsr 750 alır, mt7'lerin mt9'ların cb650'lerin kızılay dağıtmış gibi her yerde olduğu bir zamanda sürüden biraz olsun ayrılırım.
honda ve yamaha saymazsak 2 tane daha süper alternatifin zaten var sıkıntı yok.
kawasaki er6n olmadı suzuki sv650a.hatta suzuki denk getirirsen çok daha güzel olur bence tipi çok hoş.az kalsın 2.el 1000km mavi renk sahibi oluyordum cihazın.bu sayılanlar zaten kaliteli motorlar başını ağrıtmaz temiz olsun yeterki az el değiştirmiş olsun
Z 750 olabilir ama kawasaki de ne bileyim motoru bırak karenaj kırsan ocak yıkar yine en mantıklısı XJ6 bence
Piyasası olsa 2011-2012 model Cb600f Hornet derdim.
Z750'nin de kilometreler uçmuş ve parçalar dediğin gibi aşırı pahalı. Xj6'nın da farını beğenmiyorum. Bu kararsızlıkla motor alamayacağım sanırım...
Motomanianin z750si 31 bine satılıyor. O civarlara Z750 alıp kalan parayla masrafı olursa onlar giderilebilir.
er6n malum sitede yeni kasasının ilanı bile yok. sv 650a çok kaliteli motor,nakedların atası ama far dizaynı bana hoş gelmiyor.
Param olsa alacagim motorlari sirasiyla soyluyorum...
1- 69bine triumph street triple var.65bine alabilirsen super olur.7300 kmde sahibindende beyaz renk
2- ktm duke 690 dusuk km ve yil olarak 50 bin tlye var.suan ilanda yoklar
3- suzuki sv650a veya sv650 gladius
4- benelli leoncino 500
5- honda cb650f
Honda 4 silindir,ktm tek,suzuki 2,triumph 3,benelli cift
Hepsi birbirinden guzel kendini ispatlamis( leoncino haric yeni cikti) motorlar...
Benim listem bu.street triple son 20 yildir yilin motoru seciliyor gucum yetse alirdim.iyi surusler...
Silindirede cok takilma.onemli olan guvenli surus,konfor zevk,dizayn
Kaç yaşındasınız hocam? Önceki motorlarınız neler? Toplam kaç km kullandınız iki tekeri? Bu 57 binin içinde ekipmanlar dahil mi yoksa hâriç mi?
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Honda CB900 Hornet iyi seçenek olabilir. Yüksek model düşünmüyorsan elbette.
niye xj6 harici ya bak bozuldum şimdi
https://www.sahibinden.com/motosiklet-bmw-f-800s
Tabi bu naked değil diyebilirsiniz ama artan paralarla Aliexpress'ten led far ve ufak karenaj parçalarını toplayıp naked yapabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)