Suzuki gsxr 600 k4 grenaj seti arıyorum çok uçuk fiyat çekti ustama sordum internette 3500 4000 arasında fiyatlar var ancak gönderim yaparlar mı gğvenilirler mi onu bilemedim yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba?
Suzuki gsxr 600 k4 grenaj seti arıyorum çok uçuk fiyat çekti ustama sordum internette 3500 4000 arasında fiyatlar var ancak gönderim yaparlar mı gğvenilirler mi onu bilemedim yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba?
motorcumuhabbeti zx6r ını toplarken yurtdışı sitesinden aldığını söylemişti.biraz bakındım ama siteyi göremedim.bi bakın isterseniz
Yurtdışından AliExpress de falan var ama kaç ayda gelir sağlam gelir mi hiç bilemedim. Sitenin ne olduğu hakkında bir bilgi edinebilme sansınız var mıdır?
https://www.fairingmaster.com/
Unutkan biriyim ama bu siteye bende bakmıştım. Bu memlekette eski bir model motosikletin grenajini bulmaya çalışmak "İstanbul ne tarafta abiler" demek gibi bir şey oluyor. Geçen ay kablo siparişi verdim 10 günde geldi Çin'den. Paketlemeyide çok güzel yapıyorlar artık. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)